tebi je ocito problem svjetlo...ipak ti je akvarij dosta visok...
evo mozda da probas ovako...
cini mi se da ti ova parvula ok uspjeva pa je prosiri i naprijed...ovo malo, cini mi se, glosse naprijed cupaj van...
prostor ljievo iza kamena i izmedju kamena i lijevog stakla bi ti mozda mogla popuniti blyxa japonica...polyspermu takodjer cupaj...previse mi odskace u ovakvom postavu...nagrdjuje, sto bi se reklo

...ovaj HM bi mogao ostaviti, ali bi se morao malo vise potruditi oko sisanja i oblikovanja...pokusaj grmove srediti tako da se uklope s hardom tj. kamenjem...neka budu nizi i nek previse ne strse...ne znam dali ce te i u toj misiji zezati svjetlo...
...i na kraju u oba zadnja kuta zasadis vallisneriu...na pocetku ces vidjeti kako izgleda dok nije gusta...ako bude dobro izgledala i tako, ondaje ne moras ni siriti, nego samo redovno prorjedjivati...ili obrnuto...ako ti se nesvidi na pocetku, onda je "zgusni"...
najbolje bi bilo kad bi se moglo pojacati to svjetlo malo...s druge srtrane, uvjek se na kraju moze sloziti nesto s nezahtjevnim biljem ili sklopiti neki fini amazna biotop