Ekipa puno hvala na savjetima

Znam da zbog sigurnosti želim metalnu konstrukciju ali i zbog toga što metalnu konstrukciju mogu naknadno oblačiti u boju iverala koji želim ili ja ili supruga i to kada god hoću i bez zahvata oko samoga akvarija, dok je to neizvedivo sa drvenim stalkom (OK je, ako idem na kantiranje). Železo je železo

.
U glavi mi se motaju razni nacrti, odnosno mislim ne bi bilo loše staviti ispod glavnog akvarija i jedan mrijesni 60x40, a onda vidim da imam prostora u boravku bez beda staviti glavni akvarij 120 x 60

a ne kao 120 x 40 kojeg imam. Ovo su dimenzije dužine i širine. Sa tim novim saznanjima

"moram" napraviti stalak koji će imati vanjske gabarite sa iveralom 120 x 60cm, s ljeve i desne strane bi bio prostor za filtere (2 komada) a u sredini bi bio mrijesni.
Uglavnom, ideja sa uvlačenjem 8 cm. bočnih metalnih stranica stoji i drži vodu zboga lakšeg postavljanja panti za vrata na bočne stranice.
U izradu krećem u 8 mj. nakon povratka s mora a sada "intenzivno" razmišljam

, zadržati postojeći akvarij i po njemu napraviti stalak ili ići na veći....a onda ide i veći akvarij, odnosno širi

. Mislim da ću odmah u startu napraviti širi stalak, 120 x 60 a lako na njega stavim postojeći akvarij, a poslje.....vidimo se u malim oglasima