Dragi moji forumasi imam potrebu sa vama podjeliti "postenu"kupovinu djelova.Dakle pukao mi je davno pokrov rotora za flual 404 i nedavno vidim da "gospodin"JOSIP kojemu je nick name mountain 36 prodaje djelove fluala 304.Znam da je pokrov jednak za obadva i dogovorimo se.50 kn za pokrov,rotor i osovinu.Dobijem pakat nakon par dana i evo vam slike...Skroz desno je moj puknuti pokrov (da nebi "gospodin"rekao da sam slikao krivi),a ovo ostalo je u paketu.Pogledajte molim vas osovinu za koju gospodin tvrdi da je ispravna i da je to kod njega radilo godinu dana,naravno vidite i da pokrov ima istu gresku kao i moj,ali ajde..."gospodin" je to zaljepio toliko da izdrzi dok otvorim paket.Tragovi ljepila su vidljivi.SRAMOTA pomislim i zovem "gospodina".Kazem u cemu je problem ali naravno on negira...U redu prijatelju,bacio sam 59 kuna i sad bacam pare za telefon,pozdravim ga i zavrsim razgovor.Minutu poslje on zove i trazi broj tekuceg da mi vrati pare...ok,ipak ima postenja bar mrvicu.To je bilo prije 10-15 dana, nema para.Posaljem mu pp da zasto je trazio broj moga racuna i da cu ga "pohvaliti"na forumu...i eto drame.Danas zove i kaze kako je trenutno u krizi,da ce poslat iduci tjedan.Bas sam neki pomislim,mozda je covjeku 50 kn ogroman novac,mozda jadnik nema za kruh i mliko,ma daj da ja njemu uplatim koju kunu nek se veseli jadnik...ali dok mi misli vrludaju kazem samo OK.Nedugo zatim opet on i prica li prica,to je bilo u redu,vi mene muljate,ja sam platio troskove,kod mene je to radilo...pokusavam nesto kazati ali ovaj ne prestaje,nemogu doci do rijeci...u pozadini cujem kokodakanje njegove lipse polovice i citiram "posalji ga u picku materinu".E moj druze,tu sam dosao do rijeci jer je i "gospodin"za trenutak zastao...ma jel me to gospodja opsovala...citajte forum i uz pozdrav djeci i gospodji prekidam razgovor.Nedugo zatim evo ga opet i ispricava se za rijeci,citiram "Lude zene"Ne prihvacam ispriku i prekidam...
Mozda sve ovo i nisam trebao s vama podjeliti,ali ipak NEK SE ZNA..oprostite na citiranim psovkama