Moja bome suvereno pliva skoro od prvog dana i to u 20cm vode. Vise ju dvije obicne mosusne ne dozivljavaju, hvala Bogu! Pliva po akvariju bez beda, kad hoce naravno! ali kad ide po zrak, fino pliva!!
ima par beba platija, ali brzo ih sve 3 prodje volja da to love :-D
2Kori:
za sad mi dobro ide s cackalicom, ako primjetim da bi se nesto moglo desiti sto si rekao, budem uzeo pincetu, osim toga imam neku malo vecu metalnu oblu, ali stavim im pred nos u vodu komadic i nikad jos nisu zagrizle cackalicu.
budem sad za vikend probao nabaviti malo jetreca, ali za sad hranim kornjace ujutro s granulama i racicima, a poslje posla s mesom. Kolko vidim u tim industrijsim hranama ima svakakvih dodataka, tako i D3, pa si mislim da im je to dosta, a s mesom im dizem proteine i kaj vec ima u mesu, kojih mozda nema dovoljno u toj suhoj hrani... Osim toga jedu dosta i riblju hranu (biljnu i zivotinjsku) koju bacim ribicama, tako da imaju dosta raznovrsne hrane na raspolganju
kako sad imam kozicnjak, koji je sve brojniji iz dana u dan. kad ih ubde previse unutra, onda se dio seli u nastambu s kornjacama. pa cemo vidjet jel ce to moci loviti :-)
Al ovo ti je dobra ideja s razmocenim reptiminom za ovu malu nazubljenu. Probat cu je staviti u kotilicu u vodi i staviti reptimina malo da se razmoci. jer u velikom struja, pistija i odoratusi odnesu to pa niti ne vidi. A ipak je vise na dnu nego na povrsini. No ak su odoratusi odrasli bude i ova, dobro se udomacila :-)