Ali, stvarno bezveze. No, da stalno ne tupim nesto nekome, red je pokazati nesto i od svojih teglica.

Prica o ovome, nazovimo ga akvarijem, je puna slucajnosti i raznoraznih krpanja. sve je pocelo kada je situacija u kuci postala neizdrziva zbog raznoraznih posudica, teglica, kutijica i slicnog sa komadicima biljaka, korijenjem, listicima, koje ja cuvam i nadam se da ce jednog dana postati biljke. I onda sam dosao na ideju to samo nabacati u nekakvu vodu, staviti nesto da je zivo unutra, i neka raste, svakako zauzima manje mjesta. i tako sam i napravio, posadio, nalio vodu, ubacio saku corydorasa i zaboravio na sve to, neko vrijeme. Onda je bilje pocelo rasti. Pa sam malo presadjivao, rasporedjivao,da je koliko toliko oku ugodno. Nije nista posebno, ali hajde, nije bas ni toliko ruzno.
E onda je plan "veliki akvarij za discuse" poceo stekati i pucati po savovima. Rijesis jednu prepreku, pojavi se 10 drugih. Uglavnom, moj akvarij za discuse je jos na papiru, neke stvari su rijesene, neke nisu, a ribe u medjuvremenu rastu. e onda sam dosao na ideju da ovaj akvarij privremeno iskoristim kao dom za moje ribice, dok ne rijesim pravi smjestaj.
I eto, da ne duljim, akvarij je tu, ribe su unutra, sve je ok, ne djeluju mi ni bolesno ni nesretno, dakle, kupio sam malo vremena. 7 discusa, 2 sake corydorasa i jedan mali gibiceps.
Tehnicki podatci su nezanimljivi, 200 i sitno litrica, filter 1200l/h (deklarirano, koliko je stvarno neznam), spuzve, lava, keramika za filtraciju, voda 29C, grijac 300w, gnojivo tu i tamo malo zeljeza i nutrafina, co2 nema. U biti, trudim se sto manje cackati po ovom akvariju, redovito tjedno mjenjam vodu, ostalo ne diram, ionako je privremeno.
Znam da nije nesto, ali bolje ne moze, niti imam volje niti sredstava ulagati u ovaj akvarij, kako rekoh, nece on dugo....

Hvala na gledanju!