iskreno izgleda mi previše umjetno, sorry 
pa kad nema algi...
kad bude algi, izgledat će prirodnije, a čini mi se i da nutra ima plastičnog bilja.
jelda?
Nema plastike,sve prirodno

neobično!!!
ali i zanimljivo.........baš sam zastao malo i uživao..........
no moram se prikloniti malo gornjim postovima u vezi izbora riba......trihogasteri su jako nezgodni prema drugim trihogasterima ali i prema skalarima......
imala žena dva trihogasera i dva skalara u većem akvariju pa nije išlo.......... stalni fajt.......... a ti si još i smanjio litražu i prostor sa kamenjem........
možda da se odlučiš za jedne od njih?
samo prijedlog i malo iskustvo pa se nadam da se ne ljutiš............. 
Možda čudno zvuči al nema nikakvih fajteva osim kaj se tu i tam malo nateravaju.Beta naganja svoje ženke i pravi se važan a ostali su nekako našli zajednički jezik.

Dobar je akvarij ... Ali izbor riba
. Za duha mali akvarij definitivno ali veci ti je vjeruj problem u Trichogasterima . Njih ti je najbolje drzati npr. Samo zlatne u omjeru 3 : 1 za zenke ili neke druge . Skalari su teritorijalni vole ih proganjat i najgore grickat peraje sto je za Trichogastere
... Oni su bar meni prekrasne ribe , da sam na tvom mjestu rijesio bih se skalara, stavio bih 3 : 1 za zenke Trichogaster lerri-a , jato zebrica , ancistrus ili sijamskog algojeda da napravis pravu aziju
i da vidis ljepote
. U svakom slucaju je lijep akvarij . Pozz sretno 
Kad smo kod duha,kod mene je 3mj. i naraso je nekih 1 cm po mojoj skromnoj procjeni no sad imam jedan problem!Dobio je bijele fleke po sebi i jako čudno pliva,nisu balončići samo fleke.Prebacio sam ga u drugi akvarij u nadi lječenja i iskreno to je jedna od riba do kojih mi je jako stalo,no mislim da ga neču uspjet spasit...

Sve je bilo ok do prije dva dana,čudno pliva i stalno je vani...Kad sam ga kupio u pet-u bio je sa još 10 svojih u malom akvariju i svi su bili jedan na drugom tako da mislim da mu je kod mene mali raj spram pet shop-a,neznam kaj da napravim...