Kolovoz 07, 2025, 12:45:24 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: CMA  (Posjeta: 12137 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline stomed

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
CMA
« u: Veljača 02, 2012, 12:42:54 poslijepodne »
 :up:
u cma su jako korektni i stvarno super posluju.. vec dugo nisam naisao na nekog takvog na nasim prostorima, svaka njim cast

Offline Karas

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
  • Udruga "FENIKS" Borovo
    • Udruga "FENIKS" Borovo
CMA
« Odgovori #1 u: Veljača 02, 2012, 12:51:28 poslijepodne »
:up:
u cma su jako korektni i stvarno super posluju.. vec dugo nisam naisao na nekog takvog na nasim prostorima, svaka njim cast

Slažem se! Kupujemo koralje,ribe i ostale proizvode iz Njemačke, Nizozemske i dr. po cijenama koje su manje nego na njihovim sajtovima  :up:
Pošto sam već duže vrijeme njegov kupac često bude fragova i ostaloga gratis, kao što su ovaj puta bile ove bočice  :)
Karas Reef - morski akvarij

Offline stomed

• Punopravni član
CMA
« Odgovori #2 u: Veljača 02, 2012, 13:00:10 poslijepodne »
pa da, stvarno su ok, sve ti nabave, mozes pitat za savjet, izlaze ti u susret.. i treba kupovati od njih, bar ce se i drugi onda ugledati na takvo poslovanje
-a mislis sam raditi fito reaktor? na mjesanje i dozirku?

Offline stomed

• Punopravni član
CMA
« Odgovori #3 u: Veljača 02, 2012, 13:28:26 poslijepodne »
nije to reklama vec istina..nemaju oni dosta love mene platiti da lazem :) isto tako bih javno rekao i kad me netko zahebe pa makar me izbacili odavde. to je najkorektnije i prema onima koji se trude biti posteni i prema svima ostalim clanovima da znaju na cemu su i jedino tako se moze razviti zdrava konkurecija i korektno poslovanje. velika firma si moze dopustiti svakodnevno reklamiranje i ispiranje mozgova dok male propadaju. sta je samo maxadsl uvjerio naciju, ht, i takvi, i prodaju muda pod bubrege.. tu me cijene tu kupujem :) ali ok..vracamo se na topic, mozes i izbrisati ovo

Offline Hrca

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
CMA
« Odgovori #4 u: Veljača 02, 2012, 14:55:34 poslijepodne »
Sve pohvale CMA-a timu i kad već djeli puno toga gratis daj da se i mi pribilježimo  ;) :dog:

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
Odg: CMA
« Odgovori #5 u: Veljača 03, 2012, 08:54:49 prijepodne »
aj baš  mi je drago da ste pozitiva , jer uskoro CMA postaje jedan od sponzora AkvarijNeta  :up:

Offline Karlo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #6 u: Veljača 03, 2012, 09:34:50 prijepodne »

Meni upravo danas ujutro stigla prva pošiljka od CMA, sve pohvale Petru i njegovoj profesionalnosti.

aj baš  mi je drago da ste pozitiva , jer uskoro CMA postaje jedan od sponzora AkvarijNeta  :up:

Odlična vijest!

Offline pravda

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #7 u: Veljača 03, 2012, 18:01:18 poslijepodne »

Čestitam!

Offline ZeleniMrav

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
  • You'll Never Walk Alone
« Odgovori #8 u: Veljača 03, 2012, 19:42:15 poslijepodne »
To je Centar Morske Akvaristike?
Ima kakav link na shop?
20l vanila
North: Unfinished business
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” AE

Offline Karlo

• Punopravni član
« Odgovori #9 u: Veljača 03, 2012, 19:51:39 poslijepodne »
http://www.morskiakvarijum.com/
sve dogovaraš s Petrom preko maila

Offline ZeleniMrav

• Punopravni član
« Odgovori #10 u: Veljača 03, 2012, 20:08:54 poslijepodne »
Hvala :up:
Mislim da cu se uskoro i ja okusat sa morem....spremam se vec dugo i mislim da bi mi za pocetak ovaj Yasha Nano bio bas ok.
20l vanila

Offline Karlo

• Punopravni član
« Odgovori #11 u: Veljača 03, 2012, 20:22:25 poslijepodne »
hehehe, gotov si vidjet ćeš :up:

Offline ZeleniMrav

• Punopravni član
« Odgovori #12 u: Veljača 03, 2012, 20:32:14 poslijepodne »

Ma vec se dugo spremam,kupio sam pred nekih pol godine neku 10000k lampu za nano,fosfate remover,ugljen,par knjiga...i na kraju u tom nanacu uzgajam CRS.
Tako da bi sad uzeo drugo staklo pa to pokrenuo pomalo...mada kad vidim ovog yashu si mislim da bi se to dalo i jeftinije slozit.Moram vidjet jos.
Posto sam blizu Rijeke(mora) za pocetak nebi ni refraktometar kupovao tako da bi mi trebao vjerovatno skimer(ovisi na sta bi isao),pa zivo kamenje i pijesak,testove imam za more....li la.

Uglavnom CMA salje i u Hrvatsku bez beda?
20l vanila

Offline Karlo

• Punopravni član
« Odgovori #13 u: Veljača 03, 2012, 20:57:32 poslijepodne »
Šalje busom, ja ujutro dobio robu.

Offline profi23

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Osijek
    • Panonsko more 2
« Odgovori #14 u: Veljača 03, 2012, 23:22:21 poslijepodne »
Ako je za more Petar može nabavit. Meni je nabavio redom... Skimmer, ribe, koralje pumpe, lampe, Balling soli Fauna marin, Hranu za koralje, ribe...

Ima jako puno znanja i uvijek je spreman na sve, ako se može rješiti. Zastupa Fauna Marin  a oni su čini mi se Top of the line u evoropi pa i šire.

Svaka čast CMA i idemo dalje u slane vode

PS: cijene su mu kao i u europi pa i jeftinije :D

Offline CMA - Fauna Marin Team

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški  
« Odgovori #15 u: Veljača 03, 2012, 23:58:48 poslijepodne »

Veliki pozdrav ekipi  :up: i svim ljubiteljima morskih dubina.

Kao sto Vedran kaže, eto i nas kod Vas, pokušaćemo da održimo kvalitet i renome. Iskreno veliko Vam Hvala, na lepim rečima. Bićemo u kontaktu.

• Novi član
  • *
« Odgovori #16 u: Veljača 04, 2012, 00:03:43 prijepodne »

Ma vec se dugo spremam,kupio sam pred nekih pol godine neku 10000k lampu za nano,fosfate remover,ugljen,par knjiga...i na kraju u tom nanacu uzgajam CRS.
Tako da bi sad uzeo drugo staklo pa to pokrenuo pomalo...mada kad vidim ovog yashu si mislim da bi se to dalo i jeftinije slozit.Moram vidjet jos.
Posto sam blizu Rijeke(mora) za pocetak nebi ni refraktometar kupovao tako da bi mi trebao vjerovatno skimer(ovisi na sta bi isao),pa zivo kamenje i pijesak,testove imam za more....li la.

Uglavnom CMA salje i u Hrvatsku bez beda?

Pozdrav Zelenom Mravu ( zar nije kineski zmaj na slici  :D ), šaljemo robu u sve krajeve bivše Yu. Šta god da treba mi smo dostupni na [email protected]  Pozz,Petar

Offline Vipko

• Punopravni član
    • http://www.NetEkipa.com
« Odgovori #17 u: Veljača 04, 2012, 11:51:35 prijepodne »
Evo gledam di su nestali oni postovi s jedne teme gore, kad vidim da je neko od moderatora prebacio ovdje.

Evo da i ja napisem svoje iskustvo s CMA. Dakle na starom tanku mi otisla pumpa skimmera i vise nisam htjeo uzimati novu pumpu nego novi skimmer. Nakon istrazivanja po netu odlucih se za ATI Power Cone 200i (dakle hocu iskuljucivo "i" verziju, znaci s DC regulacijskom pumpom). Niko u hrvatskoj mi nije mogo u razumnom vremenu nabaviti taj skimmer pa sam kontaktirao Stinu ovde s foruma jer vidio sam da je on nedavno kupio PowerCone i on me uputio na CMA. I tu pocinje suradnja s CMA. Skimmer mi je nabavio doslovno u 3-4 dana pasam onda uzeo jos neke stvari za stari tank, i sve to uredno je dolazilo na autobusni kolodvor u splitu. Kada sam poceo novi tank raditi tu sam uzeo 70% stvari preko njega jer nema sanse da mi iko moze ponuditi konkurentnu cijenu, roba se jako brzo nabavlja, i moze mi se nabaviti sve sto mi padne na pamet. Live Rock mi je nabavio super kvalitetni i nemoze se niko usporedjivati s cijenom, (a kvalitetu necu govoriti da je bolji, jer za njegov kamen znam da je dobar, pa necu pljuvati neciji tudji da nije) pa cak i cijenom mrtvog tonga kamena, isao sam pitati cijenu cisto jer sam imao neke cifre ovde od prodavaca u hrvatskoj. Cak i mrtvi kamen je jeftiniji bio.Ostale cijene opreme, ko sto je neko ovde spomenuo, ce biti bolje nego u ducanu direktno vani. Ja zadovoljan.

Jos jednu stvar da napomenem da me je dosta savjetovao vezano za novu opremu za tank, ito cak nekada na svoju stetu, sto mi je super jer nisu jedni od onih prodavaca koji imaju u glavi onu: "sve dam samo da prodam". Ako mi se nesto ne isplati odmah ce reci i dati bolju/isplativiju/jeftiniju/dugorocniju soluciju. Dakle jako ugodno iznenadjen s susretljivoscu i voljom za pomoci. Roba uredno dolazi u split direktno na kolodvor tako da s time nema problema.

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
« Odgovori #18 u: Veljača 04, 2012, 14:10:27 poslijepodne »

Bilo je i vrijeme Petre!  :122:

• Novi član
  • *
« Odgovori #19 u: Veljača 04, 2012, 14:45:14 poslijepodne »

Bilo je i vrijeme Petre!  :122:

I know my friend  :up:, Vipko -  :klap:

Offline Zorz

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
« Odgovori #20 u: Veljača 04, 2012, 15:01:05 poslijepodne »
I mene sve više vuče more. Zasad samo informativno, ali ko zna :)

Vidim da je dosta prijateljska morska ekipa tu na forumu, a i šire. Znači, svašta se može nabaviti i naučiti  :up:

Sjećam se kad sam prije godinu - dvije pisao u temama o diskusima:  Eh da su mi uvjeti za diskuse; a jednom ću valjda i ja takav akvarij i slično.
Sad se ciklira 400 litarski za diskuse.

Kad tad će doci i more na red. Bitno da je podrška na forumu dobra  :up:

Offline ZeleniMrav

• Punopravni član
« Odgovori #21 u: Veljača 04, 2012, 15:25:50 poslijepodne »
Isto kod mene.
Slozen napokon veliki biljni tj. Tonina tank,manji kozicnjak za CRS,uzgajaliste za mikre i sad mi je jos nekako to more ostalo da imam sve sta me zanima....
20l vanila

Offline Klanjo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
  • Bolje vrabac u ruci nego riba iza ormara.
« Odgovori #22 u: Veljača 05, 2012, 22:09:45 poslijepodne »
Da i ja ispričam priču o poslovanju CMA odlučio se ja na novi skimmer i odbarao ATI-a 250i cone.
Uglavnom naručio ga ja kod Petra,zove on mene prošlo 2 tjd. da je stigao skimmer i da ga šalje,dodje skimmer počnem ga ja raspakiravati kad ono puknuti gumb na trafiču za štelanje snage,puknuo putem do mene,ja rekao evo ti pizdarije jer je trafo spojen na pumpu i nemože se odvojiti niti zamjeniti novim jer je saliven.
Zovem ja njega da vidim kaj čemo sada,kaže pusti sve u rad ja naručujem novu pumpu trebala bi doći za 2 tj. Uglavnom dolazi nova pumpa u roku od tjd. dana bez ikakvih dodatnih troškova.
Mogao je čovjek kulturno me odje... i reći nije moja krivnja dogodilo se u prijevozu mogao je mene okriviti što bi se kod naših trgovaca vrlo vjerojatno dogodilo.
Druga stvar je podrška oko akvarija nakon dugo borbe sa visokim nutrijentima uz njegovu pomoć sam uspio spustiti sve na normalu i dalje pomaže u bilo kojem problem koji imam.
Kaj se tiće nabave riba,koralja i ostalih stvari nema nekakvih muljanja,ima pa nema pa evo ti nekaj drugo i tak,kaj je na slici i kaj si dogovorio to i dobiješ i to po odličnim cijenama.
Uglavnom ja sam oduševljen načinom poslovanja i mislim da bi se naši trgovci trebali ugledati na njegov način poslovanja.

Mudrost se krije u riječima velikog Aristotela:
"Sinko, ako tebi treba filozofija da piješ vino, mislim da imaš ozbiljnih problema."

Offline Stina

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: zg
    • ZGreef
« Odgovori #23 u: Veljača 06, 2012, 13:37:42 poslijepodne »
Moje iskustvo također samo pozitivno!!
Što god sam naručio, to sam i dobio... kadkad čekao duže, kadkad dobio sutra dan, ovisno o dobavljivosti!

Sve u svemu, Petar je čovjek koji želi radit i kojem je stalo do svog imena, drugim riječima čovjek od povjerenja.

Moja preporuka  :up:

• Novi član
  • *
« Odgovori #24 u: Veljača 06, 2012, 16:18:31 poslijepodne »
Hvala svima, hvala ti Stina, ne brini jos uvek te sanjam  :D