Evo gledam di su nestali oni postovi s jedne teme gore, kad vidim da je neko od moderatora prebacio ovdje.
Evo da i ja napisem svoje iskustvo s CMA. Dakle na starom tanku mi otisla pumpa skimmera i vise nisam htjeo uzimati novu pumpu nego novi skimmer. Nakon istrazivanja po netu odlucih se za ATI Power Cone 200i (dakle hocu iskuljucivo "i" verziju, znaci s DC regulacijskom pumpom). Niko u hrvatskoj mi nije mogo u razumnom vremenu nabaviti taj skimmer pa sam kontaktirao Stinu ovde s foruma jer vidio sam da je on nedavno kupio PowerCone i on me uputio na CMA. I tu pocinje suradnja s CMA. Skimmer mi je nabavio doslovno u 3-4 dana pasam onda uzeo jos neke stvari za stari tank, i sve to uredno je dolazilo na autobusni kolodvor u splitu. Kada sam poceo novi tank raditi tu sam uzeo 70% stvari preko njega jer nema sanse da mi iko moze ponuditi konkurentnu cijenu, roba se jako brzo nabavlja, i moze mi se nabaviti sve sto mi padne na pamet. Live Rock mi je nabavio super kvalitetni i nemoze se niko usporedjivati s cijenom, (a kvalitetu necu govoriti da je bolji, jer za njegov kamen znam da je dobar, pa necu pljuvati neciji tudji da nije) pa cak i cijenom mrtvog tonga kamena, isao sam pitati cijenu cisto jer sam imao neke cifre ovde od prodavaca u hrvatskoj. Cak i mrtvi kamen je jeftiniji bio.Ostale cijene opreme, ko sto je neko ovde spomenuo, ce biti bolje nego u ducanu direktno vani. Ja zadovoljan.
Jos jednu stvar da napomenem da me je dosta savjetovao vezano za novu opremu za tank, ito cak nekada na svoju stetu, sto mi je super jer nisu jedni od onih prodavaca koji imaju u glavi onu: "sve dam samo da prodam". Ako mi se nesto ne isplati odmah ce reci i dati bolju/isplativiju/jeftiniju/dugorocniju soluciju. Dakle jako ugodno iznenadjen s susretljivoscu i voljom za pomoci. Roba uredno dolazi u split direktno na kolodvor tako da s time nema problema.