Ova firma što sam je naveo bavi se samo grosističkom distribucijom, što znači da ne možeš nabavit po 1 ili 10 riba, i sve ide preko faktura ( računi), nisu ni registrirani za prodaju na drobno.
Ako nekok koja riba interesira možem pitat kako doči do nje. Tako sam jim več naručio Corydoras duplicareuse, ali na poslednjem popisu je pisalo da jih imaju samo 20, tako čekam odgovor ako jih još ima.
I tako bih išlo sa svakom narudžbom: UIpit ako ima zaliha?Kada bih mogli doči? Kolika je cijena? I Njabitnije kada vam jih mogu ja dostavit?
E ljudi to je puno posla ako senaručuje jednu po jednu ribu,ja od svega skupa dobijem samo 15%,
Zato predlažem da kad se skupi nešto narudžbi onda idem u akciju,nemogu vam ja nabavljat jednu po jednu ribu.
Do sada su naručeni samo Corydoras duplicareusi, slao sam upit i čekam odgovor ako jih još imaju i kad bih mogla dostava.
Za L 46 če trajati koji mjesec dana,da dodžu do Njemačke onda su tamo jedan mjesec u karanteni i onda čemo mi tek saznati kada i koliko jih možemo dobit.Znači treba puno strpljenja.
Ako netko želi mu mogu slati popis riba , koje se možeju dobit, ali popis je iz 27.3. i verovatno oni brojevi uz ime riba ne drže više ( brojevi uz ribe su stanje zalihe). Tako npr znam da msu bili Discus wild HECKEL 40 kom u tri dana prodani i nema jih više.