Japonice imam ja, imam jih još oko 80 kom, sad su prilično velike jer su mi, ostale od prvog legla kojeg sam uzgojio po tačno 1,5 godine truda,pokušao sam sigurno 20 puta, i uvijek sam nešto naučio, ali kad mi je napokom uspjelo bilo jih je samo kojih 150, a kad ženka baci ikru jih je sigurno 1000.Posle ovog uspjeha sta mi još dva legla propala, sada imam jedne zoose stare 22 dana a jedne 8 dana,i nadam se da barem jedno leglo opet uspije.
Ova firma ima poudarak na uvozu divljih riba,svugde gde je pripis wild, znači da su ribe uhvačene u divljini, tako je zanimljiva obična neonka, uzgojena neonka veličine L je grosistička cijena 0,45€ a divlja neonka je 1,8€ iste veličine.
Kad sam se obratio na njih za L46 su mi prvo kazali,da divljih više nema, iz svima poznatih razloga - izrada brane na Rio Xsingu.I kad su se razpitali za njih su došli do zaključka da jih u Njemačkoj po nekoj normalnoj cijeni isto nema, i tako čeju jih sad dovesti iz ZDA preko Njemačke.
Garantirana veličina je preko 4cm a cijena još nije sasvim dolučena, ali biče negde izmedžu 70 - 90€.