cikliranje sa ribama nije losa stvar jer treba mi da kenjaju po akvarijumu kako bi prije sazrela voda tj filter masa u kanisteru.
Cikliranje sa ribama je relativno ok stvar Cikliranje sa zlatnim ribama je glupost. Sorry, ali je glupost. Da si ubacio corydorase, nesto, bilo sto, jos bi mozda bilo razumljivo, i svakako prihvatljivije. Neznam zasto je izbor pao bas na zlatne, ali oni su u biti toliki zagadjivaci da ces ih prije pobiti nego uz njihovu pomoc zaciklirati filter. I jos uzmes ove zahtjevnije varijetete, koji su itekako osjetljivi na sve ono cega ce za koji dan biti i previse u tvom akvariju. Da je stvar u kenjanju, znam ja odredjene zivotinje koje proizvode puno vise kakice, pa opet, ne trpamo ih u akvarije da ubrzaju cikliranje. Salim se, naravno.
No hajde, nije smak svijeta, mjenjaj cesce manje kolicine vode, iako ces si s time u biti produziti period cikliranja, dakle, nista nisi postigao, ali eto.... sve ce to biti ok....valjda....
A ovo, kao sve je ok, ma nista strasno, sto sad, eto covjek je ipak kupio najbolji filter....mislim, ono..... ja sam uvijek mislio da akvaristika NIJE o tome tko ima najvise novaca i najbolju opremu, mora tu postojati jos nesto, ili se varam?