btw: svog pitbull / staford mixa nisam odgajao nista drugacije nego ostalih pizdeke koje imam a svi su "pitomi" osim njega jer je on "agresivan" i u knjizici mu pise "opasan pas" iako mu to zakonski nebi smijelo pisat jer nije nikad nista napravio nego je veterinar bio kreten pa je to upisao jer ga se boji, a pas je beba da veća nemoze bit, zato su glupe predrasude kad na ulici vide ljudi nekog od "opasnih pasa" pa odmah rade krug od tri km, to je meni smijesno i čista ljudska glupost zbog koje se gotovo svaki dan nasmijem 
Moj savjet je svima koji nabavljaju "opasne" pse da ih odgajaju s poštovanjem i svjesti da oni jesu malo luđi od prosječnog psa i da jednostavno osiguraju da je pas u dobi šteneta što više u društvu drugih pasa i malih i velikih i naravno djece i odraslih pa i mačaka zečeva itd...
Zašto je vetrinar kreten???
Ti se smiješ....zbog čega??? Šta tu ima smiješno??
I sam si napisao glupost...da suoni luđi od ostalih pasa???
Po čemu luđi....
Ja npr. uopče to ne mislim....mislim samo da su opasniji...a to je zbog toga što mogu nanijeti veču štetu od nekih ostalih.
A ti si ih sam okarakterizirao kao luđe iako ja to ne mislim,...i ne mislim da su lođše naravi.
To je isto kao što ja mogu biti loše naravi i udarat a nikad neču bit opasniji neguo jedan Mirko Filipović.
Poanta je u tome...a nitko ih ne spominje kao lude pse....izgleda osim tebe koji ih spominješ kao "luđe" Daj razmisli malo.....