0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
eo dižem temu samo da pohvalim ovaj aq, odlično mi izgleda..jučer bio na akteru prvi puta i uz tisuću ostalih dojmova najviše me se nadojmio manji blackwater akvarij sa neonkama, kad naučim još ponešto to će mi biti prvi da krenem od 0...a pošto sam jednom tjedno na Sljemenu...moj će sigurno biti Blacksljemewood marke
Citat: Zuribus - Listopad 03, 2012, 11:35:27 prijepodneeo dižem temu samo da pohvalim ovaj aq, odlično mi izgleda..jučer bio na akteru prvi puta i uz tisuću ostalih dojmova najviše me se nadojmio manji blackwater akvarij sa neonkama, kad naučim još ponešto to će mi biti prvi da krenem od 0...a pošto sam jednom tjedno na Sljemenu...moj će sigurno biti Blacksljemewood marke Taj mali na akteru bi bio moj Ovaj setup za corydorase mi je bio izmedju ostalih inspiracija za par mojih akvarija. U kojem je stadiju trenutno ovaj akvarij?
Svaka čast Jurica, odličan ti je Blackwater. Kolko neonke bolje izgledaju u takvom akvariju .
Fali malo treseta da se zaboja voda Nastanjen je sa nekolicinom crnih neonka i jednim apistogramcem
Citat: Dellete - Listopad 03, 2012, 14:59:43 poslijepodneFali malo treseta da se zaboja voda Nastanjen je sa nekolicinom crnih neonka i jednim apistogramcem Jel to moj apistogramac pliva unutra? Baš me zanima jel se opustio, budući da je kod mene bio zabijen u jedan ćošak...
Hvala, nema ga više, može se reći da je bio složen ekskluzivno za Akter 2012, ko je vidio-vidio. Ribe i grane su sada u sličnoj postavki u kocki 50*50*50, ali nju ću predstaviti posebno kad ju složim kak treba jer unutra trenutno ima i biljaka koje nisu iz biotopa, a i neke grane ću trebati za fancy aquascape akvarij
Evo slika, pošto moje baš nisu dobro ispale (slikane su ujutro, a prozori su nasuprota akvarija pa se vidi ružan odsjaj) "kradem" slike iz teme o Akteru od kolege Juricasa (nadam se da se ne ljuti ):