Eto i auto vozim(nazalost)i skoro sam pokupio skuterasa,ulazim na glavnu cestu..sa moje lijeve strane auto daje zmigavac i skrece u sporednu..ja krecem na glavnu cestu i u isto vrijeme leek na necujnom maxi skuteru zaobilazi auto koji ide na sporednu ulicu i umalo da udari u mene.Nit sam debila cuo nit vidio.Eto..mogo je nastradat radi mene iako bi me udario od iza u auto.Nista..stajem,otvaram prozor on staje pored mene i jebe majku,otkopcavam pojas i leek se brzo smiruje kao "malo je falilo.."ispricao se covjeku i rekao da sam i ja na 2 kotaca vec dosta dugo ali da se tako ne vozi..nit sam ga mogao vidit niti sam ga cuo(serijski auspuh).Da sam cuo bio bi pripremljen da mi dolazi..a ovako..
Iducih par kilometara voznje u autu mi je bilo najteze kad sam dosao k sebi,noge su mi se odsijekle kad sam shvatio sto se moglo desit

Ipak sam za otvoren auspuh,premda se na cetverotaktnim skuterima bas i necuju.Maxi skuteri?danas imaju kubikaze kao i motocikli a neki su i skuplji od motocikala..i idu skoro kao motocikl,ne cuju se,brzi su,glomazni su i nemaju ciklistiku motora a i strah me za te kocnice?ja uvijek spustim nizu dok kocim tako kocim i sa masinom a oni?
Ne znam..jednom sam vozio na mrvicu duzi put maxiskutera i sasro sam se ko nikad u zivotu em pri prestizanju em sto se apsolutno ne cujem em sto nemam brzine.udobno ali...
To je moje misljenje i naravno da se drugi ne moraju slagat.Ali kad je nesto brze od auta u prometu..trebalo bi se cuti da ga drugi vozaci bar cuju ako ga ne vide na vrijeme.
A kad smo vec kod auspuha..vec odavno neke marke auspuha imaju oznaku "ulicno legalni"Dakle postoje auspusi koji imaju legalandB za ulicu.
Zapravo..ni ne znam koliko je dB dozvoljeno?
Volio bi izmjerit na svom koliko ima sa dbkillerom i bez.
P.s. vec duze vozim sa,jer mi se potrosila vuna
Sent from my HTC Desire using Tapatalk