Evo, nove zamisli i ideje iz djurine kucne radionice....

Ali, stvarno bih trebao pomoc...
Dakle, ona dva gorespomenuta nigrofasciatusa su jos u igri....nekako prikladno drustvo im pronaci je izgleda nemoguce...
Pa sad citam po netu varijante sto ljudi sve drze s njima, pa idemo redom, volio bih cuti komentare i misljenja...
Pirane - jedino sto mogu ubosti su collosoma pacu..... ali negdje citah da to naraste kao omanji sleper?
Cichlasoma salvini - ca ciklidi, meni su prekrasni, jedino me zeza sto su mali, manji su od nigrica, ako se odlucim za tu varijantu, hoce li biti problema?
Pleho i ostali L-ovi..... negdje citas da moze, negdje da ce brzo biti sahranjeni....misljenja?
Fosilis i slicni "sisavci" (zezam se, tako ih ja zovem)....=????? U kamenu i pijesku????
Bottie - ovo mi je malo debilno, ali eto? Botie i nigrosi???? Mislim, idemo jos jednom ????????
Oscar - je, vec sam dobio po usima, ali.... imam opciju pokupiti par oskara, manjih, kad narastu mogu ih vratiti (kad se formiraju parovi, uz malo srece).....????
Duhovi, nozevi i ostala banda????? Mislim, ?????
Silver dollari? Islo bi ili nebi?
Bicolori? Moze, nemoze?
E sad, nije vrag da nitko nije drzao nigrose, ili da drze samo jednog ili dva primjerka, osim onih navedenih ca ciklida (sajice i thorovi), ima li jos ista sto moze s njima, a da je malo lakse za nabaviti, jer s ove dvije vrste nemam srece u nabavci....
Biotop me previse ne dira, dok god nece biti krvi u akvariju. Ili da prezalim taj akvarij, neka budu sami, sto cu sad s njima...po onoj staroj "live long and prosper"....
Hvala!