Ja bih debelo razmislio....
Nemam ovakav, imam onaj eihemov, ali to je tu negdje. Cijena pretjerana u odnosu na ono sto dobijes....
Filter je....sala, zezancija....zauzme pola akvarija, a filtrira otprilike kao i onaj najmanji sa spuzvicom koji kosta 50kn....
Grijac - ok, hajde, to valja, svedno ti kakav je samo da radi....
Poklopac i rasvjeta - moj ima 15w sto je definitivno preslabo, ovaj je jos slabiji s 11w..... Poklopac brtvi kao moja baba, svaki drugi dan brisem curke sa stakla, jer je dosjed poklopca siri od stakla pa se dio kondenzata ljepo slijeva svuda po staklu....i tako dalje.... jasno, sve ovo vrijedi za eihema, s kojim uopce nisam zadovoljan, mozda netko je, ja nisam....ne znaci da je i ovaj sto ti gledas isti, ali obrati paznju na ove sitnice, kasnije ce to biti krupne stvari koje ce te smetati....
Ja bih otisao do staklara, za 300-350kn ce ti sljepiti staklo, dimenzije sama biras, uzmes si 80x40x35 recimo, od 6mm stakla i imas 112L akvarij. Za razliku para uzmes kakav filter i grijac, mozes to izvesti, ako i das nesto sitno vise novaca, sigurno imas bolju stvar nego sto ovdje dobijes. A poklopac....ha cuj....improviziraj nesto za pocetak, komad stiropora ako nista drugo preko akvarija.... radije dobar (veci) akvarij bez poklopca, nego mali akvarij sa losim poklopcem i nedostatnom rasvjetom za iste pare....