bok
Dobio sam odralog mužjaka ima oko 6 god jer njegova prva dva vlasnika nisu htijela kupovati veći terarij.
Inače volim životinje i trenutno mi je smiješten u vrlo premalom terariju ali složit ču mu veliki do kraja sljedečeg mj. Ako je izdržao sve ove godine u njemu, hoče valjda još i dva mj...
Stavio sam mu uva i uvb lampu, grijaču žicu i keramičku grijaču žarulju u kamen, hranim ga što različitijom biljnom prehranom te mu stavljam trixie multivitamin u posudu s vodom i hranu.
Lijep je ali se vidi da je prošao kroz ruke mnogo nemarnih vlasnika; boja mu nije zelena i svijetla već osušena i nekako sivkasta uz zelenu, šiljci na leđima su mu labavi i izvijani ( padaju ). Ima na vrhu repa jedan smeđi kao udrvljen dio što sam čitao da bi mogla bit nekakva gangrena,...Zapravo vrlo je lijep ali ima tih nekih mana.
Znam, veterinar pod hitno, ali daleko smo od zagreba i barem još 3 mj nečemo moći kod veterinanra. Što mi predlažete od uvjeta da što bolje izdrži ta tri mj do odlaska veterinaru jer ne mogu prije zbog posla.
Hvala
I još jedno pitanje; nos mu je nekako sav smežuran, gotovo da ni nema rupu na desnoj nosnici, ali zdrave boje izgleda jedino što se uvjek ljušti oko ruba te smežuranosti. što bi to moglo biti ?
Zbog premalog terarija odmah po dolasku kod mene sam mu otvorio vrata na terariju i može slobodno šetati po sobi, odvedem ga i u dvorište na sunčanje. Malo je i agresivan, zijeva na mene, pa ga se nekad bojim
I preporuku dobrog veterinara bih trbao
Poz