Lipanj 27, 2025, 00:26:40 prijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: iguana muzijak zenka  (Posjeta: 3427 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline 12321

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
  • Dob: 37
Odg: iguana muzijak zenka
« Odgovori #25 u: Rujan 23, 2011, 22:47:42 poslijepodne »
oporavlja se, barem psihički jer već je cijla soba njegova, svud se penje, aktivan je,.. ali i divlji, kad god ga hoču pomazit želi ugrist, kad ga ne diram ne dira ni on mene.
Nekad se pitam; kakav je to ljubimac kojemu ne smiješ ni prići
Presvlači se na nekim dijlelovima je li zato takav ?
No, kad ga nekako uhvatim i stabim na prsa, držeči ga za glavu straga jer zijeva i sikče. Malo ga mazim iznad očiju, zažmiri i zaspi. Tad postaje pitom i kad ustanem penje se po meni pa niti ne želi siči kad ga spuštam, niti ne brinem šta mi radi na leđima i hoče li ugristi za uho, Jednu večer nije htio siči pa je noč prespavao mi na trbuhu.
Kad bi takav bio stalno....ali nikad još nije bez lovljenja u strahu da će me ugristi.
Mislio sam svašta o gmazovima, no interesantan je karakter i ljubimac kojeg ne bi dao za ništa mada ga imam tek koji tjedan.
Ali ljubimac koji izrazito pati za svojim prirodnim teritorijem i u kakvom dobrom zatočeništvu mu neće biti dobro, a čovjek je smrad koji ga krijumčari i osuđuje mu svako buduče koljeno na patnju za prirodom, krošnjama mexika.
Jadni gmazovi, kolekcioniramo njima, natječemo se, a oni u svemu tome pate kolko god bili ljubimci
Da imam para, odveo bi ovu jadnu iguanu gdje pripada.
Treba zabraniti egzote kao kučne ljubimce

Offline Rex666

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 33
  • Live for nothing,or die for something!
« Odgovori #26 u: Rujan 24, 2011, 11:23:05 prijepodne »
oporavlja se, barem psihički jer već je cijla soba njegova, svud se penje, aktivan je,.. ali i divlji, kad god ga hoču pomazit želi ugrist, kad ga ne diram ne dira ni on mene.
Nekad se pitam; kakav je to ljubimac kojemu ne smiješ ni prići
Presvlači se na nekim dijlelovima je li zato takav ?
No, kad ga nekako uhvatim i stabim na prsa, držeči ga za glavu straga jer zijeva i sikče. Malo ga mazim iznad očiju, zažmiri i zaspi. Tad postaje pitom i kad ustanem penje se po meni pa niti ne želi siči kad ga spuštam, niti ne brinem šta mi radi na leđima i hoče li ugristi za uho, Jednu večer nije htio siči pa je noč prespavao mi na trbuhu.
Kad bi takav bio stalno....ali nikad još nije bez lovljenja u strahu da će me ugristi.
Mislio sam svašta o gmazovima, no interesantan je karakter i ljubimac kojeg ne bi dao za ništa mada ga imam tek koji tjedan.
Ali ljubimac koji izrazito pati za svojim prirodnim teritorijem i u kakvom dobrom zatočeništvu mu neće biti dobro, a čovjek je smrad koji ga krijumčari i osuđuje mu svako buduče koljeno na patnju za prirodom, krošnjama mexika.
Jadni gmazovi, kolekcioniramo njima, natječemo se, a oni u svemu tome pate kolko god bili ljubimci

Pa vidi,svaka iguana je drukčija,neke su pitome neke se odazivaju na ime a neke ostaju uvjek divlje,treba jako puno radit snjima,al tvoj je već velik,zato se nemoj čudit ako ti neda da ga primiš,ko zna šta su radili snjim!
Pitaš kakav je to ljubimac kojem nemožeš prić,pa Iguana je reptil i nije namjenjen da bude ljubimac,ko ni škorpija ili tarantula ili tako neš,ljubimac su pas i mačka!

Offline Nino G

• Akvarij.NET Expert
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
« Odgovori #27 u: Rujan 24, 2011, 19:08:27 poslijepodne »

Mladiću, ako misliš pisati ovakva sranja, ima za to i prikladnijih foruma.
Pratio sam malo tvoju temu o svemiru u podforumu Lifestyle (koja je zaključana baš zbog tvog troll-anja) i vidio da imaš bolesnu potrebu da provociraš i upuštaš se u konflikte. Ako već nisi shvatio da na ovom forumu to ne prolazi, sada te ponovo upozoravam; nije ovo tvoj poligon za liječenje frustracija, već forum o teraristici.

Offline 12321

• Novi član
  • *
  • Dob: 37
« Odgovori #28 u: Rujan 24, 2011, 19:56:17 poslijepodne »

Pratio sam malo tvoju temu o svemiru u podforumu Lifestyle (koja je zaključana baš zbog tvog troll-anja) i vidio da imaš bolesnu potrebu da provociraš i upuštaš se u konflikte. Ako već nisi shvatio da na ovom forumu to ne prolazi, sada te ponovo upozoravam; nije ovo tvoj poligon za liječenje frustracija, već forum o teraristici.

Ko te šta pito ? Daj odabi, isfrustrirani kolekcionaru reptila, Na krijumčarenju reptila se godišnje zarade milijarde, 90% otetih jedinki iz prirode ne proživi švercanje, ostalih 10% pati da bi ti brojao kolekcije u terarijima.
Nemam šta s takvima raspravljati

Offline Rex666

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #29 u: Rujan 24, 2011, 20:46:45 poslijepodne »

Ko te šta pito ? Daj odabi, isfrustrirani kolekcionaru reptila, Na krijumčarenju reptila se godišnje zarade milijarde, 90% otetih jedinki iz prirode ne proživi švercanje, ostalih 10% pati da bi ti brojao kolekcije u terarijima.

Ovo je forum TERARISTIKA a ne o mudrovanju!Mislim da ti je bolje da se ideš brinut o onoj jadnoj Iguani koja je prošla Boga i Vraga,a ti šta biš spriječio to krijumčarenje il kako god ti to već zoveš,odi to govorit svojim nemarnim prijateljima koji su tu Iguanu jadnu uništili i dali tebi,i vidim da ti je dosadno pa bolje odi radit terarij i stvarat uvjete reptilu,sad će ti zima,odi sadit salate i maslačak ili šta već...ili skupi novce za avionsku kartu i odfuraj tu iguanu u Južnu,Centralnu Ameriku!

Samo za informaciju tvoju,Iguane u J i C Americi su ko i u našim primorskim krajevima gušterica,znači ima ih koliko god oćeš nisu ugroženi i ljdi koji se žele brinut od njoj i žele ju za sebe,pružit će joj sve najbolje,i ja tu nevidim ništa loše,vidio sma puuuno iguana koje imaju već oko 15-ak godina i dužinu od 180cm i jako im je dobro,što pokazuju njezine boje na tijelu i uspravne bodlje na leđima,i kad ju primiš ona se da u ruku i voli ljude...al da se na pretvaram ja u tebe sa mudrolijima,umjesto šta tu vrijeđaš profi terarista odi čitat o Iguanama,ako ju već toliko želiš spasit!

Offline TITO

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • ..:: Viva Chelonia ::..
    • www.Kornjace.com - Divni Svijet Kornjaca
« Odgovori #30 u: Rujan 24, 2011, 21:38:56 poslijepodne »
Ko te šta pito? Daj odabi, isfrustrirani kolekcionaru reptila, Na krijumčarenju reptila
se godišnje zarade milijarde, 90% otetih jedinki iz prirode ne proživi švercanje, ostalih 10% pati da bi ti brojao kolekcije u terarijima.
Sta je bilo frajeru? Garant te pogodio onaj satelit nocas.
Ovako se nerazgovara na forumu niskim, pogotovu ne "novi clan" sa jednim NinoG.
Rek'o sam ja vec da si ti Klingon!

Ja te saljem u daljine svemira bez povratka (citaj: trajni ban) jer si ispucao kod
mene bonus stime sto sam ti otvorio temu na novo a ipak se nisi pridrzavao obecanog (a to uzimam osobno).
Administratori neka ti skrate vrijeme ako smatraju da je potreba.

uzivajte!
... i kad me nema, ja sam tu ...

Offline Rex666

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #31 u: Rujan 25, 2011, 13:21:30 poslijepodne »
Ko te šta pito? Daj odabi, isfrustrirani kolekcionaru reptila, Na krijumčarenju reptila
se godišnje zarade milijarde, 90% otetih jedinki iz prirode ne proživi švercanje, ostalih 10% pati da bi ti brojao kolekcije u terarijima.
Sta je bilo frajeru? Garant te pogodio onaj satelit nocas.
Ovako se nerazgovara na forumu niskim, pogotovu ne "novi clan" sa jednim NinoG.
Rek'o sam ja vec da si ti Klingon!

Ja te saljem u daljine svemira bez povratka (citaj: trajni ban) jer si ispucao kod
mene bonus stime sto sam ti otvorio temu na novo a ipak se nisi pridrzavao obecanog (a to uzimam osobno).
Administratori neka ti skrate vrijeme ako smatraju da je potreba.

uzivajte!

Hvala,pozdrav  :)