0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pa dobro ne mora biti fabco, meni ustvari treba ventil koji može zatvoriti do kraja tako da s njim mogu podesiti 2-3 mjehurića i da tako ostane jer s ovim festom ne mogu
Citat: cuk-77 - Kolovoz 23, 2011, 19:40:25 poslijepodnepa dobro ne mora biti fabco, meni ustvari treba ventil koji može zatvoriti do kraja tako da s njim mogu podesiti 2-3 mjehurića i da tako ostane jer s ovim festom ne moguZatvaranje ventila do kraja nije vazno ako imas EM. U nekom ispravnom co2 sustavu bi trebao moci nastimati bubble rate sa ili bez EM te sa festom ili sa fabcom. Ako ti nesto nije u redu u sustavu, nece ti novi iglicni pomoci cak i ako se moze zatvoriti do kraja, imat ces isti problem
BIT toga svega po meni je da se s regulatorom na manometru naštima izlazni tlak takve jačine (2-3bara) da ne dolazi do oscilacija kad ga EM zatvara i otvara i onda se sa ventilom naštima fini protok i to bi tako moralo ostati,e sad živi bili pa vidjeli kroz dan dva kad mi pošalju ovaj šta će biti
Citat: cuk-77 - Kolovoz 24, 2011, 15:07:05 poslijepodneBIT toga svega po meni je da se s regulatorom na manometru naštima izlazni tlak takve jačine (2-3bara) da ne dolazi do oscilacija kad ga EM zatvara i otvara i onda se sa ventilom naštima fini protok i to bi tako moralo ostati,e sad živi bili pa vidjeli kroz dan dva kad mi pošalju ovaj šta će biti Ali s cim ces regulirat protok ako ces im vratiti taj festo?