zato sto su zlatice ribe koje su privrzene, koje se maze i koje mozes nauciti svemu i svacemu... imaju posebnu osobnost, papaju ti iz ruke, veele se kad se pribizis aq... posebne su...
Sori, al daj mi reci kako riba moze biti - privreza i maziti se? Onak u cudu sam kad ovo procitam...
I zato kaj su ''zapamtile'' rutinu hranjenja i jedu mi iz ruke su - posebne?
Pa rutinu hranjenja su zapamtile i neonke. Jesu i one''posebne'' il su samo ribe?
i onaj komentar za kornjacu, necu ni komenirat jer bi mogla dobit ban...
Pa cek, a kaj ti mislis kaj kornjace jedu?
Ribe (medu ostalim).
Okej, nije da jedu opetovano zlatne ribe, ali zivorotke jedu bez beda.
Ne vidim problem.
Jel ti jedes ribe? 
uglavnom, naadam se da ce ribice doc u bolje ruke,nekom ko ce ih cijenit!!!!

Moguce.
moze bit privrzena i maziti se, ne brini, a to sto ti gledas na njih ko na hranu, ne znam zasto se uopce bavis time!!! mislim da cak na temi od maslacka ima neki video (ako nema, kad ga nadem, stavim ga).
ja jedem ribe, al ne svoje kucne ljubimce iz akvarija, mislim da ti je usporedba katastrofa. postoji zamrznuta (vec prije ubijena) riba kojom se kornjace mogu hranit...
ne znam zakaj se zivciram uopce na tvoje postove, samo pokloni ribice, ak ih nitko nece, ja cu ih uzet u premali aq, dok ih ne udomimo...
a ti si kupi milion bilja i uzivaj u toplim vodama, a prije nabave riba pokusaj se raspitat o njihovim navikama, zlatice su sarani, i kao sto je babyboom napisala, njihovo prirodno staniste su rijeke, koje ne obiluju bas biljem, a i biljojedi su...
sretno s udomljavanjem, ak ne ide, javi se meni pa cemo nesto smislit..
evo, nasla sam, ima na temi od maslacka, 6 str. al evo i link na video:
http://www.youtube.com/watch?v=PcUnCO43J04&feature=player_embedded