Ajde ne budi lijen, brzo u neki dućan i kupi neku crnu foliju, samoljepljivu tapetu, nešto za to stražnje staklo! Medica je super, ali ne u akvariju niti iza akvarija! Crna folija iza i jedan dio problema ti je riješen.
Onda... Nije mi jasno kakvi su ovo zeleni čuperci u akvariju jer sam ti dao biljaka dovoljno za napunit 3 ovakva akvarija. Znam da treba vremena i da treba pričekati da se to zazeleni, ali gdje ti je ostatak?
Sredina je totalno prazna, očanički vapi za nekim kamenom ili drvom, ali budući da si rekao da se loza kuha... čekam da vidim i to

Sa ribama si jaaaaako fulao. Sad se samo nadaj da će se izvući i da će sve nekako proći ok. Alge ne mogu "mlatit" jer ih u avariju još nemaš! A i to šta su "veseli i rasplivani" može biti i jako loše, možda se tako ponašaju jer im nije dobro u toj nezacikliranoj vodi, inače su ancistrusi dosta mirne ribe i veći dio dana provode negdje na panju ili kamenu ili ispod sakriveni.
Imam feeling da si toliko dugo i strpljivo čekao taj grijač i onda kad je stigao da ti je prekipilo i da si sve samo pobacao u akvarij na brzinu! To tako ne ide... Puno strpljenja i živaca treba uložiti!
Nemoj se ljutiti na komentarima, stvarno su dobronamjerni! Ako trebaš kakav savjet, pitaj! Tko pita ne skita!
Pozz!