evo više ne mijenjam vodu i ne dodajem nove doze lijeka, stoji 4. dan tako
mali pomak se vidi, interes za hranu se pojavio,ali jedan drugi problem dolazi do izražaja, a to je da dva diskusa koja su i bila i ostala ok nedaju ovima jesti, ma niti zaplivati prednjim dijelom akvarija. i prije je bilo slićno, ali sad me brine jel znam da su slabi a vidim da žele
evo što bih ja sad napravio, pa da vidim jel idem u dobrom smijeru
budući da imam prazan 112L tank, kad prođe tretman lijekom, selio bi ih u taj tank, čak bi selio svih 5 da onda u miru slažem ovaj sadašnji, ako bi se problem javljao da bi ova dva opet terorizirala pregradio bi taj tank na dva dijela. Tu bi držao samo diskuse i proveo i drugi dio liječenja ako bude potrebno?
tank bi ostao samo staklo, granje i sadašnji filter bi selio, tetre mogu u jedan treći seliti tako da stim nema problema.
vraćao bi ih u veći tank valjda kroz mjesec dana, dovoljno da se novi setup malo stabilizira i novi filter isciklira uz moju pomoć.
ako se i nakon vraćanja neće podnositi ja bi ih dao nekome dalje kod koga će se možda bolje izboriti u tanku,a sebi bi uzeo druge nadajući se istom.
svjestan sam da će im seljenje bit novi stres,ali nadam se da će bar doć do hrane do koje sad žele ali nemogu.
da idem tako kako sam gore napisao ili da ih pustim da ide svojim prirodnim tokom?problem je što bi tank svakako trebao prazniti pa možda bolje to odmah sada napraviti