Karas želi skrenuti pozornost sa čime se mi susrećemo u Vukovaru,ostao je jedan jedini pet shop i koji je podigao cijene do granice bola,to nam možda i nebi smetalo da dotična gospođa koja je vlasnica ima pojma o akvaristici i da drži kvalitetnu robu,dapače trava je friška samo prvi dan po dostavi,a ribe redovito ugibaju zbog loših uvijeta,a kad je pitate koja se to biljka ,odgovor je "Pa biljka,zelena je",čak sam i ja više naučio za ovih skoro godinu dana,jer mi je stalo,a gospođi da je stalo i ona bi se potrudila naučiti.Od opreme ima samo osnovno i hrpu kineskih akvarija koji su skuplji od Juwela u pet centru.Naravno da mi većina žicamo ovdje po forumu da prođemo jeftinije ili da barem za istu svotu novca dobijemo više,ali mi smo samo kap u "akvariju".Puno nas ide u Vinkovce ili Osijek u nabavku riba i opreme,jer se jednostavno u Vukovaru neisplati ništa uzeti,tamo se kupuje samo kad je nužno zlo.Isto tako ovisimo o dobroj volji forumaša iz drugih krajeva koji nesebično pomažu i voljni su slati poštom,busevima ili se zezati sa drugim načinima dostave,ali ako se nevaram i mi se trudimo ne ostati dužni.