Znači možda bolje da ušparam sad što se da i nagodinu kupim Treka 6700, ili ako bude za Fuel EX 8, ili da složim nešto sam (ali mislim da će me to skuplje izaći)
A ne znam ni sam više, problem mi je što se nemam na čemu vozit, planirao sam ove godine i na more biciklom, a s ovim starim, čak i popravljenim se baš i ne usudim jer uvijek može nešto otići što se potrošilo u 5 godina koliko se vozim. Također pol ljeta i cijelu jesen sam propustio jer mi se bicikl pokvario u 8. mjesecu, pa nisam mogao na nikakve dalje rute, a evo već i proljeće stiže...
Kad gledam ako kupim sad neki za 3000, prodat ću ga iduće godine za 1500kn baš i neću nešto previše izgubiti na tome, a opet vozit ću cijelu godinu novi bicikl, za 100kn mjesečno praktički.
A što se tiče vilice na jeftinim biciklima. Imao sam do sada Fuji Nevadu 2.0, kupljena prije 5 godina. Vilica je jeftinjača nekakva. Nakon 5 godina ja zadovoljan (naravno da sam zadovoljan kad je to sve što sam probao, inače sigurno nebi bio, ali nije bilo nikakvih problema s njom, malo je škripat počela nakon 3 godine, očišćena je i kao nova je radila i dalje). Sa biciklom sam jako zadovoljan, ali naravno da su nakon toliko vremena i kolometara otišle neke stvari.