Danas pogledam novi Web shop od Pet centra i nađem komplet akvarij 60l ya 399kn I krenem sa ženom tamo kad ne samo da nema njega nego i pola ostalih stvari koje imaju u ponudi na netu.
Novo uređen akvaristicki dio mi je nekako prenatrpan s tim da sam vidio barem jedno desetak uginulih ribica po akvarijima.
jel bilo toga i prije ili je to sad nešta novo jer sam prije držao gmayove i imao sam ok iskustva s njima
Nek ti ne bude zao sto ga nije bilo.
Mladi brat je pozelio isto ribice pa smo otisli u pet centar i kupili taj komplet za 399kn, kad smo dosli doma, sve pripremili, stavili soder, napunili akvarij, staklo ona 2najduza su se napuhnula prema van...Isti tren smo ga ispraznili i zvala pet centar.
kaze voditeljica da je normalno da staklo "radi" pod tezinom vode..kazem ja, znam da je normalno da radi, imam ja vec akvarij, ali ovoliko da radi nije normalno..
odnijeli smo ga u pc, zena nam ga je htjela zamijeniti, al opet bi dobili isti takav, a bojim se da su svi takvi,
pa smo zamijenili za komplet akvarij koji su imali od 25l za 299kn.
S tim manjim nema problema i staklo je iste debljine kao na onome od 60l!
Ako hoces akvarij te litraze kupi radije Aquastar-ima ih u Baumaxu, takav imam i nema nikakvih problema s njim!Ps:prodajem ga