jednom prilikom,,dok jos nisam ni znao za vilija i beluga otiso sam u PC kupit ribice,,nije to bilo tako davno,,prije 4 mjeseca mozda..i uglavnom nakon sto sam pred akvarijima stajao pola sata,,naravno nitko nije dosao pitat jel moze pomoc,,a trebalo mi je ribice ulovit,,odem doodjela za pse i pitam zenu da mi posalje nekog jer bi kupio ribice,,kaze ona idem po kolegu akvarista....i tako ode ona u skladiste tamo iza,,i niko ne izlazi jos nekih 5 min,,i nakon toga izade neki covjek,,ja reko super to je on sam da mi ulovi to i idem doma...dolazim ja k njemu,,i a on kaze ja sam iz skladista,,sad cu pozvat ovu s blagajne da ti ulovi ribice...i na kraju dolazi zena s blagajne da mi ulovi to,,vidim izgleda ko da prvi put drzi mrezicu u ruci,,ajde ulovi ona prvu ribicu,,stavi je u onu posudicu,,lovi ona drugu,ulovi ju i ispadne joj na pod iz mrezice,,primi je rukom sa poda i ubaci u tu posudicu u kojoj je prva ribica koju mi je ulovila...ja onako u soku joj govorim,,hvala lijepa,,slobodno vratite te ribice nazad u akvarij....
Mislim sto vise reci,,tog dana sam se uclanio na ovaj forum,,malo trazio i saznao za vili,belugo,aqua terra..i mogu reci da sam u ta 4 mjeseca koliko sam ovdije zahvaljujuci ovom forumu i prodavacima navedenih pet shopova naucio o akvaristici vise nego sto sam naucio odkako sam nabavio prvi akvarij prije 7,8 godina...