Kolovoz 15, 2025, 02:55:45 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: PetCentar: bolji akvaristčki dio (recimo)  (Posjeta: 6456 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline kostica1

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 27
PetCentar: bolji akvaristčki dio (recimo)
« u: Veljača 12, 2011, 16:41:54 poslijepodne »
Bio sam danas malo u PC-u kad već prolazim i vidim da su nadogradili akvaristički dio. Šta se tiče opčeg izgleda, puno je bolje. Onaj žuti bazen, pun bilja u lošem stanju, je sada lijepi bazen, s kristalno čistom vodom, pun bilja u malo boljem stanju. Onda šta se tiče ukrasa za akvarij, izbacili su sve brodove, lubanje, ronioce i pikule. Nažalost, negdje su ona 3 kutna velika akvarija nestala, pa su stanovnici premješteni u one male odjeljke. Ajme kak mi je bilo užasno vidjeti 8 golemih riba u onom malom pretincu. I također dobili su overspil tank s Betama i cladophorom, ali je jako loše izveden. Umjesto da voda prolaazi kroz neku rupu napravljenu u staklu, pa pokrivenu mrežicom ona prolazi ispod pregrada, kroz tanak prolaz. Loše je to što se onda Repovi od Betta zaglave i nakraju ima umrlih. Ali ono šta me najviše šokiralo je to da su postali još veći prevaranti nego što su prije bili (Ja mislio da to nij moguće) evo nekih rečenica koje sam čuo:
P: Mi bi kupili 3 ribice, pa koliko velik akvarij nam treba?
O: Pa, za jednu ribu vam je dovoljno 3 litre, tako da 9-10 litara.
P: A jel može biti kugla?
O: Da, zlatne ribice vam i preferiraju oblik kugle za akvarij.
P: A treba li nam filter?
O:  Ne, netreba vam. Možete i kupiti neke ukrase tamo.
-------------------
P: Ima u kancelariji jedna stara kugla u kojoj je prije bilo cvijeće. Jel bi mogli Bette  unutra?
O: Da mogli bi, najbolje kupite i 2 ženke, tako da bi dobili potomak.
P: A treba li njima grijač?
O: Ne, netreba im. Oni su hladnovodni.
P: A filter?
O: Pa bette su vam super, jer su dvodihalice, tako da ako im nedostaje kisika one će udistai zrak s površine. (Uopče ne vidim poveznicu s pitanjem, pa nije manjak kisika u vodi jedino zagađenje, sumnjam da je to uopče i zagađenje.)
-----------------
Ovaj jj onako van svega. (odnosi se na misugurnuse, ili kak se već latinski zovu i Ancitruse)
Ma oni vam samo podižu smeće, tako da filter može obaviti svoj posao
------------------------------------------------------------------------
Uglavnom, ja sam došao iza njih dvoje na kasu i ovo je bilo u njihovoj košarici:
Gospodin koji je pitao za bette: Mužjak Bette: DT, ali prodali su mu ga 15 kn skuplje kao Crown-tail, dvije ženke Bette, šljunak u svim mogučim duginim bojama, hrana za zlatice
Oni s zlatnim ribicama: Akvarij od oko 20litara, ružićasti šljunak, dvije zlatne ribice, masa plastičnog bilja, koralj i mrtvačka glava i normalno hrana za zlatice.
A šta se tiče one zabrane prodavanja životinja maloljetnicima, iako se s tim ne slažem, oni su prodali 5 zlatnih ribica 12 godišnjacima. Usporedbe radi otišao sam u jedan dućan blizu kolodvora, jako je malen i očito nemaju puno prometa, ali kada sam ih pitao za Ancistruse oni sum mi rekli da nemogu prodat. Nije ni loše za spomenuti da na stranic od Pet Centra jasno piše da se u onaj klub mogu učlaniti samo stariji od 16 godina, ali blagajnice mi svaki put uvale po jednu onu pristupnicu.
Ja zbilja ne razumijem kako ne bude neka inspekcija tog Pet Centra?

Offline alen051

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
Odg: PetCentar: bolji akvaristčki dio (recimo)
« Odgovori #1 u: Veljača 12, 2011, 17:57:58 poslijepodne »
A svugdje ista priča... Ja sam u Rijeci prisustvovao sličnim scenama...  :down: :down: :down: :down: :down:

žalosno....

Offline Gwyneeth

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
  • Betta Svijet
« Odgovori #2 u: Veljača 12, 2011, 18:21:11 poslijepodne »
Bila sam pomoci prijatelju da kupi neke potrepstine za akvarij i dok je on birao (skoro sat vremena) nagledala sam se gluposti za pol zivota. Od tamo uvijek izadjem sa grcem u zelucu.
"People need friends. Bettas kick their faces"
Hello, my name is Ksenija and I'm channaholic...
...Pula...

Offline ibanezfrelon

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
    • ART IMAGE
« Odgovori #3 u: Veljača 12, 2011, 18:44:17 poslijepodne »
Pet Centar je uvijek na lošem glasu kod akvarista, nažalost ,  -? trgovine imaju dobru ponudu, kad bi se samo pokazalo malo dobre volje pa da se promijene neke stvari mogli bi bit br1.
Npr. prisustvovao sam potpunom ignoriranju čovjeka koji je htio kupit veliki akvarij bez obzira na cijenu,a također svaki put kad sam tamo vidim kako netko izlazi sa zlatnima i f@kin kuglom :dead:.
Jeli netko ikad bio u kontaktu sa vodećim ljudima PC?
Ima li objašnjenja za ovakvo poslovanje i ima li nade za promjene? -?

Offline luxy

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
« Odgovori #4 u: Veljača 12, 2011, 18:49:14 poslijepodne »
izgleda da je pet centar dobar za ljude koji znaju što hoće...
npr. tamo je oooogroooman uzbor za pse,mačke,glodavce,što je jako dobro,ali za ljude koji su upućeni i imaju iskustva...
yesterday,all my troubles seemed so far away,now it looks as thought they are here to stay,oh i believe in yesterday...

Offline Tiii

• Trade Count: (+13)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • Shrimp noob
« Odgovori #5 u: Veljača 12, 2011, 19:06:05 poslijepodne »
Oni i jesu broj jedan po ostvarenom prometu,ostali shopovi beru njihove ostatke
Oni imaju dobru reklamu,lijep izgled,ali sve to masno naplacuju kad nesto kupis od njih

Offline lord of pula

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 29
« Odgovori #6 u: Veljača 12, 2011, 19:20:55 poslijepodne »
da,baš.. :'( :'( :'( :'( :'(

Offline huskybucka

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski   Dob: 35
« Odgovori #7 u: Veljača 12, 2011, 21:46:40 poslijepodne »
Zalosno sto tamo rade ljudi koji su nezainteresirani i koji nemaju pojma.
Al sve se da nauciti, kad se hoce al lakse je uvalit zlatnu ribicu i zlatnu kuglu.
Ne znam dal jos imaju u pc one jeftine akvarije od 25l sa svom opremom-filter, grijac... za 299kn , pa dajte to ljudima radije predlozite i 2 Gupyca a ne kuglu...(znam ni to nisu idealni uvjeti al bolje od kugle 100x)
Kugla nije za drugo nego za stavit vodu i svijece ako se natjeces u Veceri za 5

Offline Tiii

• Trade Count: (+13)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • Shrimp noob
« Odgovori #8 u: Veljača 12, 2011, 22:01:40 poslijepodne »
Treba gledati i da su ti ljudi potplaceni za svoj posao,stalno im zvone daj ovo daj ono
Također su i kupci đubrad,100 ljudi ce doci ispitati svasta oni dobro asvjetovati,na kraju ce ljudi vecinom uzeti ono sto im je prihvatljivije i sto se njima sviđa,nakon tih 100 puta vise im nista nece pokazivati nego ce im dati ono sto zele cuti,kugla,bez filtera i grijaca,stavi je na prozor,uzmi par zlatni
Na kraju ljudi to uzmu,jer im je hir,ribe nakon nekog vremena krepaju oni spreme kuglu na tavan,i to je kraj akvaristike
To sto se nas par naslo pa zelimo pruziti ribama sto zasluzuju je nasa stvar,kao i necija da drzi ribu u cem oce i ako zeli moze ju baciti i u potok kad mu dosadi

Malo je dosadno da stalno pljujemo te ljude koji tamo rade,istina ima onih koji nemaju pojma,ali mozda bi naucili kad bi placa bila bolja,mozda i stigla na vrijeme,i kad bi ljudi poslusali ponekad njihov savjet,mozda...

Offline majstor76

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Kutina
« Odgovori #9 u: Veljača 12, 2011, 22:11:36 poslijepodne »
Jedan moj kolega radi kao "trener" prodavaca i poboljsava prodaju. I pitao sam ga sto je najveci problem u prodaji, kaze on da prodavaci nisu zainteresirani jer nisu motivirani. Nema veze da li ti prodajes 100 necega , imat ces istu placu kao i onaj koji proda 10 necega pa zasto se onda muciti?  Mislim da se to moze primjeniti i na PC (a i na vecinu trgovina). Ako je mala placa, rotacija ljudi je velika i nit ne stignes nauciti sve i da hoces.
Osim toga , taj covjek koji tamo radi je mozda prije toga prodavao usisivace, u maloprodaji je cisto normalno da se tako mijenjaju objekti prodaje

Offline huskybucka

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #10 u: Veljača 12, 2011, 22:21:40 poslijepodne »
Trgovac sam po struci pa mi je sve to poznato...nazalost nezaposlena al otom potom :roll:
Jbg place jesu male, al ne moras zato doci tamo i biti ko vreca cumura.
Uglavnom dobiju prodavaci jos + dodatak na placu ako se ostvari ocekivana prodaja, tako da nije isto ako prodaju u danu 1 akvarij ili 3 akvarija...
U pet centru heinzlova  ima jedan decko sto se kuzi u akvaristiku, i decko stvarno zna al izgleda totalno nezainteresirano..

Offline kostica1

• Punopravni član
« Odgovori #11 u: Veljača 12, 2011, 22:54:29 poslijepodne »
hm, da ima ona dva akvarista. Goran i onaj s nekom čudnom bradom. Goran zbilja zna puno, ali je totalno ne zainteresiran, a taj drugi zna malo, ali je jako zainteresiran.

Offline bedemgrad

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 59
    • http://www.bedemgrad.hr
« Odgovori #12 u: Veljača 12, 2011, 23:25:46 poslijepodne »
Kod mene u bivšoj firmi je gazda uvijek znao nagraditi prodavača koji je stručan.
Primjer  Jedna djevojka nije imala pojma o opremi koju prodaje. Kad je vidjela kakva je stvar, lijepo je zamolila, dečke s posla da joj objasne malo bolje opremu. Nakon toga je proučavala (u slobodno vrijeme) opremu, tražila po internetu podatke, itd.itd. Ukratko, sama se obrazovala za područje prodaje ovih artikala. I postajala je sve stručnija u tome. Gazda je to primjetio i nakon godine dana je postavio za voditelja prodaje. Danas je desna ruka gazdi, solidno plaćena i kad sam zadnji puta s njom razgovarao rekla mi da ni ne pomišlja promijeniti firmu. Kaže da nije sve u lovi. Ima nešto i u poštovanju, kliznom radnom vremenu i ostalim pogodnostima.
Da skratim stvar. Trgovac MORA poznavati područje svoje prodaje. Nema veze ako ga i pitaju stotinu puta za savjet. Treba dati savjet najbolji mogući bez obzira da li će potencijalni kupac kod vas kupiti robu ili ne. Jer dobar glas se daleko čuje. Kad tad će se zadovoljan kupac vratiti i potrošiti puno više nego je planirao.
Djevojka iz početka posta je hodala s tipom koji je također radio s nama. I dan danas radi kao prodavač, samo mrmlja u bradu (ne mogu oni mene tako malo platiti koliko ja mogu malo raditi) i vjerojatno nikad neće napredovati.
Znači, obrazovanje korz cijeli život. Jedino ulaganje koje se isplati, Kakvo zlato, strane valute, dijamanti, heroin, samo obrazovanje višestruko vraća uloženo. Ako se prodavači iz PC ne žele informirati o robi koju prodaju, njihova stvar. Najviše će to osjetiti na plaći i uvjetima rada.
Nasice/Croatia
Glasujte za mene !!!!
Ne možete Vi od mene toliko puno tražiti koliko ja Vama mogu puno obećati !

Offline Picek23

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 37
« Odgovori #13 u: Veljača 12, 2011, 23:31:04 poslijepodne »
samo da se malo nadovezem... onih aq nema vie, imali su akciju i sve je otislo, ostalo samo 54l za 399 (inf od prije mjesec i pol)
ako se prodavacima nista ne mijenja sa prodanom robom, a ocito se ne mijenja, cemu onda uvaljivanje "posto-poto"? nije li logicno ako radis negdje,da onda naucis radit taj posao (mislim da nakon 3 mjeseca rada si dobro svjestan kolika ti je placa, pa ako nisi zadovoljan, das otkaz, a ako se vec pomiris s tim da ti je mala placa, onda naucis ono cime se bavis... ili sam ja u zabludi???)  cime uvaljivat kuglu i 4 zlatne ako time ti se nista ne mijenja???? :down:
mislim da bi trebali imat specijalizirane ljude na svkom podrucju, isto kao sto imaju  veterinara, a ne nekog sa srednjom skolom ko se uvjerio da zna nesto o lijecenju zivotinja...
slazem se da je problem  u upravi...  :down:
zato ih izbjegavam u sirokom luku.  treba ih :poguzi:
ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije nista uradio, i shvatit ce kat-tad da ne zna sto je HLAD...

Offline Gwyneeth

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
  • Betta Svijet
« Odgovori #14 u: Veljača 13, 2011, 00:35:27 prijepodne »
Oni ne traze obrazovane ljude. Ja sam predala zahtjev za posao kada su otvorili u Puli i nisu me ni pozvali na razgovor iako sam se rodila sa zivotinjama oko sebe. Dok je posao dobio tip iz mog kvarta koji nema niti jednu zivotinju i prijatelju govori "sta ces kupit tu hranu glupom breku, kupi onu jeftiniju".

Oni traze upravo suprotno, ljude koji ce sutiti i radit, reci "da" na sve sto kupac pita i prodati sto je na policama. Ne trazi se poznavanje, jer bi onda prodali mnogo manje kugli a izgleda da od njih jedino i zaradjuju sto se akvaristike tice. Ostalo je prica za sebe, covjek moze imat modno osvjestenog psa i macke koje nece jesti iz ruzne padele, bar tako kazu na Mijau Vau :D :D
"People need friends. Bettas kick their faces"
Hello, my name is Ksenija and I'm channaholic...
...Pula...

Offline Chilii

• Urednica terra redakcije
  • Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 43
  • AkTer jedna od šest :)
« Odgovori #15 u: Veljača 13, 2011, 01:06:14 prijepodne »
Zaobilazim ih u širokom luku. Kod njih sam kupila prvu zmiju, srećom informirana o uvjetima ali ne i uzgajivačima kod nas. Prodavač je mliječnu zmiju, oko 4,5mj starosti, znači mala glistica pokušao uloviti maramicom da mi ju prebaci u mali transporter. Nakon par minuta njegovog lova mi je prekipilo i zamolila sam ga da se pomakne, da ću ju sama prebaciti. On u šoku i kaže - ti ćeš TO uzeti u ruke??? Mislim je li kupujem ju za ljubimca, koji ti nije jasan  :-X
I drugi biser, drugi prodavač - cijela obitelj kupuje leopard gekona i dođe genije od prodavača i ide tog istog l.gekona uloviti za rep da ga prebaci u transporter, jer tako se oni love. Zgrožena nisam ni stigla reagirati, preduhitrio me budući vlasnik gekona koji ga je ulovio za ruku dok mu je objašnjavao kako se oni ne smiju loviti za rep.
Ma užas! A njihovi veterinari su mi još gori, od njih sam se tek naslušala raznih idiotizama, napisala bi ovdje cijeli roman da njihove budalaštine idem prepričavati  :dead:

Offline Dino09

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 34
« Odgovori #16 u: Veljača 13, 2011, 01:20:14 prijepodne »
jednom prilikom,,dok jos nisam ni znao za vilija i beluga otiso sam u PC kupit ribice,,nije to bilo tako davno,,prije 4 mjeseca mozda..i uglavnom nakon sto sam pred akvarijima stajao pola sata,,naravno nitko nije dosao pitat jel moze pomoc,,a trebalo mi je ribice ulovit,,odem doodjela za pse i pitam zenu da mi posalje nekog jer bi kupio ribice,,kaze ona idem po kolegu akvarista....i tako ode ona u skladiste tamo iza,,i niko ne izlazi jos nekih 5 min,,i nakon toga izade neki covjek,,ja reko super to je on sam da mi ulovi to i idem doma...dolazim ja k njemu,,i a on kaze ja sam iz skladista,,sad cu pozvat ovu s blagajne da ti ulovi ribice...i na kraju dolazi zena s blagajne da mi ulovi to,,vidim izgleda ko da prvi put drzi mrezicu u ruci,,ajde ulovi ona prvu ribicu,,stavi je u onu posudicu,,lovi ona drugu,ulovi ju i ispadne joj na pod iz mrezice,,primi je rukom sa poda i ubaci u tu posudicu u kojoj je prva ribica koju mi je ulovila...ja onako u soku joj govorim,,hvala lijepa,,slobodno vratite te ribice nazad u akvarij....

Mislim sto vise reci,,tog dana sam se uclanio na ovaj forum,,malo trazio i saznao za vili,belugo,aqua terra..i mogu reci da sam u ta 4 mjeseca koliko sam ovdije zahvaljujuci ovom forumu i prodavacima navedenih pet shopova naucio o akvaristici vise nego sto sam naucio odkako sam nabavio prvi akvarij prije 7,8 godina...

Offline ibanezfrelon

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
    • ART IMAGE
« Odgovori #17 u: Veljača 13, 2011, 05:42:30 prijepodne »
Dobro, ovakvih priča koje sam i ja između ostalih napisao prije smo već puno puta čuli.
Gledajte, meni je nekako teško vjerovat da je baš taj Pet Centar  pozapošljavao hrpu nesposobnih, neobrazovanih ljenčina koji ne vole životinje -?
Kužite šta želim reć? Problem MORA bit negdje gore.
Ima li na forumu koji djelatnik Pet Centra pa da čujemo i njihovu priču?

Za usporedbu kako bi po meni trgovci u takvim trgovinama trebali bit uzimam Skalar u Rijeci. :up:
Iz Skalara nisam nikad izašao sa grčem u želudcu kao iz Pet Centra.
Em šta u toj trgovini nećete pronać kugle, isto tako sam nekoliko puta prisustvovao  davanju dobrih savjeta o držanju ribica, prehrani, filtraciji, potrebnoj veličini akvarija, dobroj kombinaciji ribica itd.   Ti kupci su dobili dobre savjete i dobar dio njih će si doma ipak složit akvarije na prav način i bit zadovoljno dok bi ti isti iz Pet Centra vjerovatno izašli sa 5 karasa i nekim staklom od 5 litara itd.

E sad, većina ljudi koji se zaposle negdje gdje će radit nešto što im nije struka će se educirat o onome šta im treba za tamo radit na samom radnom mijestu.  Vjerujem da  bi se dalo dosta promijenit ako bi uprava firme odlučila ipak neke stvari promijenit, da se izmjeni ovaj loš ugled što ga imaju među akvaristima, teraristima itd. 
Ne znam, mogli bi napisat naputke  o tome kakve savjete će osoblje dijelit, recimo da se ti naputci poklapaju sa informacijama u Vodiču za početnike...
Ima neko kakvih ideja?

Offline pravda

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #18 u: Veljača 13, 2011, 08:16:40 prijepodne »
Što se tiče osiječkog PC-a,malo se situacija popravila otkako su zaposlili neke dečke koji se kuže u akvaristiku i koji su dotjerali u red akvarije,no nedavno sam bio tamo i još uvijek te uslužuju preko *urca,ali recimo unatoč najvećem izboru ribica u gradu,svejedno ih zaobilazim,jer su definitivno najskuplji.No to i nije najcrnje,moram baciti jedan off,jučer sam bio u maloj arci i iako su je neki forumaši hvalili,neugodno sam se iznenadio kad sam stigao i pogledao akvarije i za takvo stanje krivim vlasnika radnje,jer se nije pobrinuo i osigurao osobu koja će se brinuti o akvarijima.Nabrojat ću samo neke nedostatke kao recimo loša filtracija,crna čupava napravila tepih na podlozi,ribe u stanju pred crkavanjem,crkalina i krepalina u svakom odjeljku,a bettani u tako jadnom stanju u malim čašama,ma neću više nabrajati.Takvih stvari u osječkom pet centru nisam nikada vidio,a niti u dogi tradeu.

Offline Sonny

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
  • "Life is too short to drink bad wines"
« Odgovori #19 u: Veljača 13, 2011, 09:08:51 prijepodne »
Nije meni to što neki od prodavača eventualno ne znaju baš previše, to je više problem za početnike  :D

Mene boli što nas svi u ovoj jebenoj državi kradu, a imamo standard mila majko  -?
Evo samo usporedba jednog proizvoda koji mi je bio tema interesa ovih dana:

http://www.pet-centar.hr/detalji_proizvoda.04921a1b25604e3da1ee316a97f5c07e.jbl-proflow-mini-potpona-akvarijska-pumpa.aspx

a gle sad ovo:

http://www.aquashop.si/Product-JBL-ProFlow-mini-400_2984.aspx?gid=102&art=varianta

Ha? kod njih cca 100 kn, kod nas 170+, mamicu im svima lopovsku, idem živit u deželu 

Offline kostica1

• Punopravni član
« Odgovori #20 u: Veljača 13, 2011, 10:11:17 prijepodne »
Meni jedino nije jasan taj njihov stav da samo prodaju kugle i zlatne ribice? Pa moja mama radi u maloprodaji i svakog mjeseca im u dućanu daju neku kao svotu novca koju moraju preći da bi dobili dodatak na plaću. Trenutno je 600 kuna. Pa mislim da bi više zarade dobili da prodaju jednoj osobi sve kako treba, nego da prodaju 10 ljudi kugle, zlatne ribice, ružičaste koralje i šljunak u boji. Uglavnom nakon ovoga jučer definitivno ih zaobilazim u širokom luku. Jedino ako mi hitno treba nešto opreme, a nemaju u Belugu ću nekaj kod njih kupiti.

Offline majstor76

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Kutina
« Odgovori #21 u: Veljača 13, 2011, 10:16:38 prijepodne »

http://www.aquashop.si/Product-JBL-ProFlow-mini-400_2984.aspx?gid=102&art=varianta

Ha? kod njih cca 100 kn, kod nas 170+, mamicu im svima lopovsku, idem živit u deželu 

A i ta je preskupa u odnosu na Atmanove pumpe

Offline Sonny

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
  • "Life is too short to drink bad wines"
« Odgovori #22 u: Veljača 13, 2011, 11:39:43 prijepodne »

To znam al htio sam nešto kvalitetno. Znam konkretno da se ova jbl-ova ne čuje ni sa 10 cm udaljenosti od uha. Radi ko vurica i ima 4 g garancije! Ne da mi se baš uvijek štedit i kupovat najjeftinije a onda bez razmišljanja istu večer ostavit u birtiji 200+ kn i još te drugi dan boli glava.

Tako bar ja radim: kad si kupim nešto kvalitetnije i samim time skuplje, tu večer se "kaznim" i ne idem van.  :D

Offline huskybucka

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #23 u: Veljača 13, 2011, 13:54:37 poslijepodne »
hm, da ima ona dva akvarista. Goran i onaj s nekom čudnom bradom. Goran zbilja zna puno, ali je totalno ne zainteresiran, a taj drugi zna malo, ali je jako zainteresiran.

E na ovog s bradom sam mislila, decko zna, i hoce objasniti sta te zanima...

Offline Faber

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • Lega iz Dubrovnika 8)
« Odgovori #24 u: Veljača 13, 2011, 14:26:29 poslijepodne »

pa normalno kad je atman kineski. :)
N.multifasciatus
 Cayman60
Tanganyika  Watt Wolln Wir Trinken? so ein durst