Da je gospođi toliko stalo do tih životinja, nebi ih uopče poklanjala.
Neznam uopče čemu cijeli cirkus ?!?
dobro da li se i ti praviš lud ili ti treba crtati da bi nešto shvatio?
ako sam lijepo napisala da ih je poklonila isključivo zbog razloga u familiji onda ih je poklonila isključivo zbog razloga u familiji i ni tebe ni bilo koga drugog se ne tiče zašto.
da ju je bolio kuki za te tvorove nebi se dizala sva ova galama, ona se nebi brinula kome u ruke idu nego ih uvalila kome god, nebi uredno platila veterinara za cjepljenja i da su joj dopizdili to bi bilo puno brže nego 2 godine (za razliku od god i po kako ih enki nudi na njuškalu).
i nisu samo tvorovi otišli, na žalost, svi njeni ljubimci su morali potražit nove domove (fala bogu oni su ih našli) a nitko se pre konoći ne "rješava" svih svojih ljubimaca koje godinama ima a da nema nekog
jako dobrog razloga koj se tebe a bome ni ikoga drugoga ovdje NE tiče.
ali bitno da si ti našao prozivat bivšu vlasnicu bez ikakvog temelja.
stoga, ako nemaš ništa pametnije za reć, rađe preskoči temu.
i da, ovo je cirkus, cirkus kojeg je enki započeo a ja imam puno pravo pokazat forumašima kakva sranja radi dok se još netko ne opeče i dok još nečija životinja ne završi pitaj boga gdje
jednak cirkus kojeg je jedan od forumaša priredio onom Kralju ili kako god se zvao.
a sad se slobodno skup sa enkijem nastavi pravit lud i pravot se da je uredu udomljavat životinje pod obečanjem da ćeš se brinut za njih a ni 2mj kasnije zarađivat na njima
to što mu je životinja poklonjena mu ne daje nikakvo pravo da se ovako dnnosi sa njima