super znaci ni neznas je a ja dao svoju zivotinju hahahaha bas smo pametni
nisam rekla da nju ne znam, rekla sam da činčilu nisam nikad vidla.
činča je kod nje doma, ja kod nje doma nisam nikad bila.
ona je dolazila kod mene ili smo se nalazile u gradu.
očito je da nju znam, između ostalog zato što su nekak ti tvorovi od mene do nje trebali doć.
gle ili činčineki meni ti tvorove ili me pusti na miru, i kao što rekoh dobit ces na pp sve moje podatke, a dam ti i od susjeda pa radi s tim kaj oces, osim toga na sudu ti nis ne vrjedi bez pisanog dokaza a to ne ukljucuje elektronske dokumente.
a sve jasno i glasno od početka kad su se tvorovi poklanjali pa sve do ove do ovog posta tu stoji.
redom:
- ja stavljam oglas da poklanjam (ne mjenjam nego poklanjam) tvorove
- ti se javljaš da ih hoćeš
- dio o tome kako će ti tvorove donjet Tina i kako si ćeš ti njoj dat činčilu (što i dalje nema veze sa zamjenom jer tvotovi nisu Tinini i ona ti ih nema kaj mjenjat za išta) postoji na temi tako i na mom pm-u pošto ne brišem ništa
ta činčila je usputna situacija tj. usputno poklonjena životinja koja od samog početka nije imala veze sa tvorovima.
da je, moja bi tema glasila "mjenjam tvorove za..."
a i da sam ih mjenjala, činča bi sad bila kod mene a ne kod Tine.
ili bar kod orginalne vlansice tvorova
Tina je od samog početka samo uskočila kao pomoć oko prenošenja tvorova (u mom sljedećem postu piše zašto jer sam si uzela truda pa još jednom pročitala sve teme i pm-ove. ovo je naknadni edit)
- pa sve do ove teme gdje ti rečenice tipa "boli me" baš ne pomažu
mozemo ovo normalno rijesit ako oces ako ne ti se i dalje inati i neces nista postic.
ne inatim se niti sam se inatila.
ja ti osobno ne mogu ništa, može smao osoba na koju tvorovi glase a.k.a bivša vlansica.
a sve ove teme, tvoji postupci i činjenica da glase na nju su protiv tebe.
tu se nemam kaj inatit, tako stvari stoje.
a ni ona se ne inati nego ti samo prenosim što će napravit ako na normalni način ne dođe do tvorova nazad jer joj se ne mili ovo što ti radiš sa njima.
stoga, molim te, mogu li dobit te tvorove nazad?sa činčilama po strani jer ako ih baš želiš iz nekog svog xy razloga, zovi si tinu. makar mi i dalje nije jasno što ćeš time dobit
možeš me komotno i onog cucka tražit nazad - tvorovi nemaju veze sa činčilom niti sam ikad tražila ikakvu "zamjenu" za njih
što fala bogu sve crno na bijelo na forumu piše