Svibanj 12, 2025, 10:32:04 prijepodneNajnoviji Član: Mgrgic6

Autor Tema: EL_ENKI kako te nije sram?!  (Posjeta: 12848 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Kisa

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 37
Odg: EL_ENKI kako te nije sram?!
« Odgovori #75 u: Veljača 06, 2011, 18:07:20 poslijepodne »
iskreno, kao što sam od samog početka napisala, mene brinu samo ti tvorovi.
mene koja gotovo nemam apsolutno nikakve veze sa njima, mene je briga za njih a kamo li ne bivšu vlasnicu koja nije "bivša" vlastitom voljom.

jednako kako me je bilo briga za bebu iguanu koju sam udomila (a fino sam ju mogla prodat za 400kn), za hrčka, kunića, zmiju...xy drugih vrsta i potrepština za njih koje sam dobila pa isto tako i dala onome tko je trebao ako meni baš nije.

budući scenarij, pogotovo po muškog tvora sumnjam da će imat sretan završetak.
nisam iz nekog svog hira napisala da su strogo daju skupa i da dečko nije pitoma bubica.

mogla sam to prešutjet i tvoreke skupa ili zasebno isti dan poklonit pa nek se novi gazda bakče s njime kako god zna i umije
ali realnost je da će oni gotovo sigurno biti razdvojeni, a ona osoba koja kupi mužjaka ne znajući da divljak (jer na njuškalu je to prešutjeto) će ga se vrlo vjerojatno pokušat riješit i tako u krug.
nebi me čudilo i da poslje na plavoj šapi osvane kako tvorek trči maximirom skupa sa još hrpom zamoraca i kornjača.

on je životinja, sama po sebi a kamo li ovakvog karaktera, za nekog čvrste ruke i puno ljubavi a ne za neku random osobu koja ga preko njuškala kupi i očekuje ko zna što.

Offline cann

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #76 u: Veljača 06, 2011, 18:16:56 poslijepodne »
jaooo, pa kak vam više nije dosadilo...

Offline Kisa

• Punopravni član
« Odgovori #77 u: Veljača 06, 2011, 18:18:18 poslijepodne »
na žalost je u roku 5 min ali što da napravim?
kažem "ah well" i pravim se ko da se ništa nije dogodilo?

a tebe nitko ne tjera da ulaziš u temu

Offline cann

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #78 u: Veljača 06, 2011, 18:20:26 poslijepodne »
to ti govorim zbog tebe i čuvanja živaca, jer očigledno ovako nećeš ništa postići..svi znamo o čem je riječ, mladi gospodin se pravi lud, i nikom ništa..odustani i bok, ili kupi tvoreke..nažalost to ti je jedina opcija..
ne se još više nervirat  :up:

Offline ceh

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
« Odgovori #79 u: Veljača 06, 2011, 18:25:46 poslijepodne »
ćovjek ima pravo da radi sa životinjama što  hoće  koje su njegovo vlasništvo  postale  nako što ih je on dobio na poklon
moral ili ne    nisam ni načijoj strani   osobno  vidim ovako   generalno govoreći  ako što poklanjaš  gledaj kome poklanjaš ako što prodaješ  gledaj da što više zaradiš
ljudi  zivite u vremenu kapitalizma    primjera radi ja sam tipu poklonio 40 malavaca   on ih nije donio ni kući  več ih prodo i uzeo pare   za njih   nazvo mene i veli da   je dobio 100  eura  za njih  pa ako želim i ostale da poklonim  on bi rado  uzeo   što sa ja tu da radim  ko je men kriv  što ih nisma sam prodo    ili što nisam gledo kome poklanjam    
Please remember that the following comments are personal experiences and may or may not apply to your setup. Use them as guide to help better understand your fish,

Offline kostica1

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 26
« Odgovori #80 u: Veljača 06, 2011, 19:05:16 poslijepodne »
ćovjek ima pravo da radi sa životinjama što  hoće  koje su njegovo vlasništvo  postale  nako što ih je on dobio na poklon
moral ili ne    nisam ni načijoj strani   osobno  vidim ovako   generalno govoreći  ako što poklanjaš  gledaj kome poklanjaš ako što prodaješ  gledaj da što više zaradiš
ljudi  zivite u vremenu kapitalizma    primjera radi ja sam tipu poklonio 40 malavaca   on ih nije donio ni kući  več ih prodo i uzeo pare   za njih   nazvo mene i veli da   je dobio 100  eura  za njih  pa ako želim i ostale da poklonim  on bi rado  uzeo   što sa ja tu da radim  ko je men kriv  što ih nisma sam prodo    ili što nisam gledo kome poklanjam    

E jesi me preteko baš sam mislio tak neš napisat. Uglavnom potpisuje gore navedeno.

Offline AndrejX

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
  • Disklejmer: ne prodajem papricice niti sjemenke
    • http://www.viralx.com
« Odgovori #81 u: Veljača 06, 2011, 20:21:30 poslijepodne »

Kad opet osvane nekakav video jadne zivotinje koju budala maskarira onda svi zborno traze najtezu kaznu, a sada kad se razdvajaju i ponovo podlazu stresu zivotinje koje su poklonjene pod odredenim uvjetima (zbog njihovog dobra) onda se zborno pjevusi
"ćovjek ima pravo da radi sa životinjama što hoće " ???

Offline gstaraz

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Pelcer po pelcer...
    • altbierbude
« Odgovori #82 u: Veljača 06, 2011, 21:01:48 poslijepodne »
Da je gospođi toliko stalo do tih životinja, nebi ih uopče poklanjala.
Neznam uopče čemu cijeli cirkus ?!?
==================================
- Našao se frajer koj je mislio da može te tvorove držati, a kasnije je ustanovio da ne može pa ih prodaje.
Čak da mu je prvobitni cilj bila čista transakcija, to ga opet ne stavlja u poziciju nekog kriminalca ... jednostavno je spojio ugodno (volja da se pobrine za živine) sa korisnim  (želja da usput zaradi nešto)
- Isto i ja radim sa Sijamskim Algojedima... Kad narastu, idu... u bilo kakve ruke, a ako neko hoče dati nešto za njih, još bolje... i ne glumim da ih volim ili šta ja znam šta več.

Ne vidim nikakvu razliku između ENKI-a i dotične gospođe (oboje su se bez skrupula spremni odreči voljenog ljubimca), a spike o sigurnim rukama i slično su za malu djecu... ako želiš biti da tvorovi budu u "Sigurnim rukama", zadrži ih kod sebe, i osiguraj im to ... Cirkusanti...  X-(

Sram da vas bude Obojicu zato što se predstavljate kao "lubitelji" životinja; i tebe Kisa (bez obzira što te ne poznajem) što praviš cijeli taj teatar i guraš nos di ti nije mjesto.
-Obije strane znaju kako stupiti jedan sa drugim u kontakt ako nešto ne štima, tako da je bilo kakva daljnja diskusija nepotrebna (kao i ovaj moj post.).

Kad sam bio mali, Nedeljom je bila emisija/serija "Kazalište u Kuči" , pa je valjda to to.
(Dobra Gluma  :up: Bravo  :klap: )

Offline ceh

• Punopravni član
« Odgovori #83 u: Veljača 06, 2011, 21:52:47 poslijepodne »
]

Kad opet osvane nekakav video jadne zivotinje koju budala maskarira onda svi zborno traze najtezu kaznu, a sada kad se razdvajaju i ponovo podlazu stresu zivotinje koje su poklonjene pod odredenim uvjetima (zbog njihovog dobra) onda se zborno pjevusi
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       da upravo ko što sam reko   što god hoće ..  jer  dok god postoje  vlasnici   onda će da bude tako a naravno to što osvane video  sa mućenim životinjama  to je stvar policije i suda  u to se neču mješat     pošto ti (vi) izvadiš rijeć iz konteksta rećenice. asumiraš odma dasam  mislio  da  slobodno more mućiti i razapinjat  palit   gazit bagerom  prati u veš mašini  i sušit mikrovalnom..... i da to podržavam  to je stvar  tvoga   uma   a pošto svak ima pravo na mišljnje pa imaš  i ti (vi)  sad  ćeš reći da to nisi napiso ili reko kao što uistinu nisi  al svi zaju što si mislio   ........
svejedno   da razjasnim  jer nisu svi bistri i intelegentni    pod onim gore            ćovjek ima pravo da radi sa životinjama što hoće  mislio sam na normalnu prodaju preprodaju ili eventualni poklon
sad  pošto smo razjasnili  ovo molimte nemoj nikad više da vadiš rećenice iz konteksta  jer ljudi steknu pogrešna mišljnja  namjerno ili nenamjerno   mene vrijeđaš   i ljudi mogu pomislit svašta
Please remember that the following comments are personal experiences and may or may not apply to your setup. Use them as guide to help better understand your fish,

Offline Faber

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • Lega iz Dubrovnika 8)
« Odgovori #84 u: Veljača 06, 2011, 22:14:28 poslijepodne »
alo frendovi,nemojte se sad i vi svađat...
pustite ove da riješe situaciju..
p.s. a za 900 kuna ima da zubima ako treba osobno riješim situaciju..eto... :D :D :D nemam ni za benzin!
N.multifasciatus
 Cayman60
Tanganyika  Watt Wolln Wir Trinken? so ein durst

Offline mbogdan

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
    • Diskusari
« Odgovori #85 u: Veljača 06, 2011, 22:25:24 poslijepodne »
Admini lockajte ovu temu,jer ce se forumasi poklati oko dva tvora,a vidim da ova tema vise uopce nema veze s tvorovima i cincilama,nego je otisla u sasvim krivom smjeru :up:

Offline Kisa

• Punopravni član
« Odgovori #86 u: Veljača 06, 2011, 22:30:40 poslijepodne »
Da je gospođi toliko stalo do tih životinja, nebi ih uopče poklanjala.
Neznam uopče čemu cijeli cirkus ?!?

dobro da li se i ti praviš lud ili ti treba crtati da bi nešto shvatio?

ako sam lijepo napisala da ih je poklonila isključivo zbog razloga u familiji onda ih je poklonila isključivo zbog razloga u familiji i ni tebe ni bilo koga drugog se ne tiče zašto.

da ju je bolio kuki za te tvorove nebi se dizala sva ova galama, ona se nebi brinula kome u ruke idu nego ih uvalila kome god, nebi uredno platila veterinara za cjepljenja i da su joj dopizdili to bi bilo puno brže nego 2 godine (za razliku od god i po kako ih enki nudi na njuškalu).

i nisu samo tvorovi otišli, na žalost, svi njeni ljubimci su morali potražit nove domove (fala bogu oni su ih našli) a nitko se pre konoći ne "rješava" svih svojih ljubimaca koje godinama ima a da nema nekog jako dobrog razloga koj se tebe a bome ni ikoga drugoga ovdje NE tiče.

ali bitno da si ti našao prozivat bivšu vlasnicu bez ikakvog temelja.

stoga, ako nemaš ništa pametnije za reć, rađe preskoči temu.

i da, ovo je cirkus, cirkus kojeg je enki započeo a ja imam puno pravo pokazat forumašima kakva sranja radi dok se još netko ne opeče i dok još nečija životinja ne završi pitaj boga gdje

jednak cirkus kojeg je jedan od forumaša priredio onom Kralju ili kako god se zvao.

a sad se slobodno skup sa enkijem nastavi pravit lud i pravot se da je uredu udomljavat životinje pod obečanjem da ćeš se brinut za njih a ni 2mj kasnije zarađivat na njima

to što mu je životinja poklonjena mu ne daje nikakvo pravo da se ovako dnnosi sa njima
« Zadnja izmjena: Veljača 06, 2011, 22:43:30 poslijepodne od Kisa »

Offline AndrejX

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
  • Disklejmer: ne prodajem papricice niti sjemenke
    • http://www.viralx.com
« Odgovori #87 u: Veljača 06, 2011, 22:31:12 poslijepodne »
]

da upravo ko što sam reko   što god hoće ..  jer  dok god postoje  vlasnici   onda će da bude tako a naravno to što osvane video  sa mućenim životinjama  to je stvar policije i suda  u to se neču mješat     pošto ti (vi) izvadiš rijeć iz konteksta rećenice. asumiraš odma dasam  mislio  da  slobodno more mućiti i razapinjat  palit   gazit bagerom  prati u veš mašini  i sušit mikrovalnom..... i da to podržavam  to je stvar  tvoga   uma   a pošto svak ima pravo na mišljnje pa imaš  i ti (vi)  sad  ćeš reći da to nisi napiso ili reko kao što uistinu nisi  al svi zaju što si mislio   ........
svejedno   da razjasnim  jer nisu svi bistri i intelegentni    pod onim gore            ćovjek ima pravo da radi sa životinjama što hoće  mislio sam na normalnu prodaju preprodaju ili eventualni poklon
sad  pošto smo razjasnili  ovo molimte nemoj nikad više da vadiš rećenice iz konteksta  jer ljudi steknu pogrešna mišljnja  namjerno ili nenamjerno   mene vrijeđaš   i ljudi mogu pomislit svašta

Divno izvlacenje, sad se "sto oce" odnosi iskljucivo "na normalnu prodaju preprodaju ili eventualni poklon", a znas jako dobro da primarno ciljam na uvrijezeno misljenje (na zalost) da je zivotinja predmet bez emocija ali vidim da sad treba pasit malo drame - krajnje licemjerno.
A ove pricice "nemoj nikad vise" prodaj lokalnoj klincadiji i to samo ako su mladi od 5 godina.

No dobro, bez obzira na ugodne godine provedene ovdje vidim da je forum definitivno nastavio sa slobodnim padom tako da je ova pricica jos samo jedna u nizu tako pa je vrijeme za poc dalje.

Pozdrav svima,

a.

Offline Dombe

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 31
« Odgovori #88 u: Veljača 06, 2011, 22:45:48 poslijepodne »
Mislim da je ovo trebalo sve riješavati preko pp-a jer ovako će se još netko posvađati.

Offline Faber

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • Lega iz Dubrovnika 8)
« Odgovori #89 u: Veljača 06, 2011, 22:49:39 poslijepodne »
Mislim da je ovo trebalo sve riješavati preko pp-a jer ovako će se još netko posvađati.
ja mislim da ne,da se trebalo znat ali ovo dalje....ne znam...
N.multifasciatus
 Cayman60
Tanganyika  Watt Wolln Wir Trinken? so ein durst

Offline gstaraz

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Pelcer po pelcer...
    • altbierbude
« Odgovori #90 u: Veljača 06, 2011, 22:54:31 poslijepodne »
dobro da li se i ti praviš lud ili ti treba crtati da bi nešto shvatio?

ako sam lijepo napisala da ih je poklonila isključivo zbog razloga u familiji onda ih je poklonila isključivo zbog razloga u familiji i ni tebe ni bilo koga drugog se ne tiče zašto.

Poklonila ih je!  Odrekla ih se je! , Napustila ih je!  savršeno mi je jasno  ;)   pokazale je i dokazala koliko joj je stalo.  Ostalo je farsa!
...i šta sad ? ...

A šta se ti toliko griješ ???  to mi nije jasno.

btw. kako to da nisi kastrirala muškiča prije poklanjanja ?   :D
ili je ENKI  "obečao" da če to napraviti, pa je izgledalo da je dobar udomitelj  :rotfl:

:a030:  :harhar1:

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
« Odgovori #91 u: Veljača 06, 2011, 23:01:33 poslijepodne »
e, jel može ovo završit pomalo, ha?

Andrej- Forum čine ljudi... sad nadoveži priču o slobodnom padu, licima i naličjima nacije i vrle nam demokracije i tome bliže i tome dalje...

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Kum
« Odgovori #92 u: Veljača 06, 2011, 23:05:44 poslijepodne »
ma zakljucat i bok. svi su se mislim nauzivali dovoljno ove teme. ne bi bilo lose u sljedecoj verziji foruma implementirati neko bodovanje korisnika od strane drugih korisnika...
Kvatric tj. kilometar sjevernije / Zagreb
All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...

Offline Nuclear

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #93 u: Veljača 06, 2011, 23:09:02 poslijepodne »
ma zakljucat i bok. svi su se mislim nauzivali dovoljno ove teme. ne bi bilo lose u sljedecoj verziji foruma implementirati neko bodovanje korisnika od strane drugih korisnika...

Viš, ovo uopće nije loša ideja.

Offline tikky2

• Punopravni član
« Odgovori #94 u: Veljača 06, 2011, 23:10:33 poslijepodne »
ovake stvari se trebaju znat... ali se neki forumuaši ne bi trebali ponašat kao vrtićani i međusobno se vrijeđat, nego ovo riješit kao normalni i odrasli ljudi  ;)

Poklonila ih je!  Odrekla ih se je! , Napustila ih je!  savršeno mi je jasno  ;)   pokazale je i dokazala koliko joj je stalo.  Ostalo je farsa!
...i šta sad ? ...

kako si nedokazan, žena ima obiteljskih problema i morala ih je poklonit... i vidi se da je to bilo teška srca jer se i dalje brine za njih.... i onda ih nikako nije napustila.... :/

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Kum
« Odgovori #95 u: Veljača 06, 2011, 23:17:57 poslijepodne »

Osim sto bi to bilo korisno pri ovakvim situacijama, kad bi netko pokupio sto  :down: ... bilo bi korisno i za teme o akvaristici, odmah mozes znati s koliko rezerve treba uzeti nesto sto netko pise... ili ako je netko dobar clan onda da ga se isplati bezrezervno poslusati. Sad je tu jedino broj postova koji apsolutno nista ne govori... uglavnom.
All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...

Offline mbogdan

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
    • Diskusari
« Odgovori #96 u: Veljača 06, 2011, 23:21:05 poslijepodne »

Osim sto bi to bilo korisno pri ovakvim situacijama, kad bi netko pokupio sto  :down: ... bilo bi korisno i za teme o akvaristici, odmah mozes znati s koliko rezerve treba uzeti nesto sto netko pise... ili ako je netko dobar clan onda da ga se isplati bezrezervno poslusati. Sad je tu jedino broj postova koji apsolutno nista ne govori... uglavnom.
U potpunosti se slazem,jer broj postova ne govori nista,mogu biti samo zelje,cestitke i pozdravi :D

Offline ceh

• Punopravni član
« Odgovori #97 u: Veljača 06, 2011, 23:23:02 poslijepodne »

tako pa je vrijeme za poc dalje.

Pozdrav svima,

a.

:D :D :D    izvlaćenje   :D    dobrosi reko     ajde brate  men neš falit    

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Kum
« Odgovori #98 u: Veljača 06, 2011, 23:31:34 poslijepodne »
@mbogdan
Mislim da se zelje i pozdravi ipak ne broje  :) ali ima u zadnje vrijeme puno situacija gdje si mladi clanovi nabijaju postove s poluinformacijama.

@ceh
Bez veze stvarno, barem ono sto AndrejX pise je uvijek na mjestu i da se dosta tog pametnog procitati, i oko akvaristike, i oko tehnike i oko papricica :P

Laku noc dobri ljudi, a vi drugi - kako hocete!