baš je nekada bilo više ovakvih rasprava i tada je i ovaj forum bio puno zanimljiviji, a ne da svi pušu u isti rog, pojedinci ovdje hvale javno, sa svime se lažu, sve potpisuju i potvrđuju stavarajući kartele nadajuće se da će progurati svoju malenkost i prodati pokojeg diskusa na hvalospjevima drugih članova znanih i neznanih.
Citat:
ne zamjeri mu covjek po mom nekom misljenju i onom sto prica,dosta toga lupeta,kao i ono da od tetra prime dobije nazubljene peraje,a nezna da je to vjerojatno posljedica incesta
eh koje licemjerje, ako kažeš što misliš otvoreno, a iz vlastitog iskustva, i to je kojim slučajem suprotno od većine, e onda se počne manje javno a naravno više iza leđa pisati kako taj odn. moja malenkost nema pojma, kako prodaje šugave ribe i tako dalje, naravno jer to podiže samopouzdanje i hrani ego tih jadnih bića.
i samo da znaš pajdo ono iz fishboy-evog posta glede tetra hrane i lupanja o incestu ti nije trebalo, ja pajdo za tvoju informaciju imam toliko matica da ne znam kud ću s parovima i ribe rasparujem jer ne želim da se mrijeste (a da si pravi već bi odavno došao do mene pa si mogao i dobiti ribe na poklon da ne pariš sve iste (u krvi naravno), baš sam ovih dana mislio da ti poklonim nekoliko snow white diskusa koji su sada prekrasni i čuvao sam ih za tebe, al piši propalo ( i nisu naravno u krvi s tim tvojim dosadašnjim ribama).
vidim i da trebaš poduku glede elementarnih stvari:
ukratko savijanje peraja, pucanje i nepravilan rast se događa uslijed neizbalansiranosti prehrane u rastu ribe, obično zbog dodavanje prevelikih količina nekih od vitamina najčešće D vitamina, a pošto ti to nikada nisi vjerojatno radio kad budeš imao takvu ribu odreži joj peraju koja je grbava i nakon toga izrasta nova potpuno ispravna i pravilna pa ćeš sam sebi dokazati da nisi u pravu kad lupaš da je to genetika jer genetiku ne možeš ispravljati za tvoju informaciju. Glede tetra diskusa nemoj samo slijepo slušati nego se odvaži pa sam isprobaj ako to uopće i možeš na tu količinu riba jer ne možeš misliti kako sve znaš zato što ti drugi to kaže a sam nisi u stanju probati nešto drugo.
Tetra diskus je najeftinija (kupujući na kante što bi ozbiljan uzgajivač i trebao s hranom) i trenutno (ne kažem nekada) među najgorim hranama za diskuse, probaj sera diskus pa ćeš vidjeti razliku koju onda možeš prenositi iz vlastitog iskustva a ne usmene predaje koja kruži kao trač. Svi pjevaju istu pjesmicu.

kad sam ti odgovorio u raspravi glede rupa u glavi onda si brže bolje zvao žugu da ti kaže što piše u knjizi.

znam ja pajdo puno više nego što to možeš i zamisliti prema tome nemoj molim te lupati iza leđa ako imaš što obrati se direktno meni.
nisam ja ovdje od jučer kao neki kojima možeš prodavati maglu.
mog prijatelja plavog

pozivam da napiše jedan opširan tekst o "vrtičavosti diskusa" (što god to značilo), a nakon toga ću ja napisati o onim nekim simptomima koje je on gore navodio, naravno ne prepisujući s interneta "Copy-paste" nego onako iz glave

.
ajmo ljudi nije valjda sve završilo ....