Srpanj 19, 2025, 11:54:52 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Moji diskusi  (Posjeta: 12072 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mac31

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
Odg: Moji diskusi
« Odgovori #50 u: Travanj 14, 2011, 22:09:31 poslijepodne »
Posto se i mene spominje u ovoj temi kako hvalim ...a tu sam neke ljude osobno odveo kod fishboya da bi kupili ribe i sami su birali i sad tako pisu umjesto ako nisu zadovoljni osobno odu i to rjese sa uzgajivacem . Iako tu sve smrdi na konkurenciju mbogdan i njegovih kolega ..
akvarij sa discusima odmor za oći...OSIJEK...SLAVONIJA.

Offline mbogdan

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
    • Diskusari
« Odgovori #51 u: Travanj 14, 2011, 22:40:04 poslijepodne »
Posto se i mene spominje u ovoj temi kako hvalim ...a tu sam neke ljude osobno odveo kod fishboya da bi kupili ribe i sami su birali i sad tako pisu umjesto ako nisu zadovoljni osobno odu i to rjese sa uzgajivacem . Iako tu sve smrdi na konkurenciju mbogdan i njegovih kolega ..
Sta ti mene tu mjesas??
tko je tu od navedenih moj kolega??

Offline mac31

• Punopravni član
« Odgovori #52 u: Travanj 14, 2011, 22:49:43 poslijepodne »
Ingwar ! Jel osobno je bio kod mene i predomisljao se od koga da kupi ribe od tebe ili fishboya....

Offline Ingwar

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
« Odgovori #53 u: Travanj 14, 2011, 23:03:04 poslijepodne »
ja sam kupio ribe i od jednog i od drugog, a fishboyu sam reko da mi ulovi dijamanta 2, a dobio sam da nekazem sta, a ne dijamanta, isto ko marlboro red. i nisi me ti odveo kod njega nego mi se sam fishboy javio i ponudio da ima dijamante koje sam ja trazio. neradi se tu o nikakim kolegama nego nedam da me neko za moje novce sje :-X e . a i ako pola ljudi vamo kaze kako su isto tako prosli onda se tu nema ko sta ljutit. istina je da sam bio kod njega, al nisam biro ribe nego reko sta ocu i da idem odma. a kad sam kuci doso sam vidio da to i bas nije to

Offline mbogdan

• Punopravni član
    • Diskusari
« Odgovori #54 u: Travanj 14, 2011, 23:04:57 poslijepodne »
i sta s time zelis reci,pa od koga je kupio ribe???Od Fishboy-ja,pa da sam ga nagovarao ne bi sigurno kupio od njega,covjece ne pricaj gluposti i molim te ne spominji me u ovakvim glupim kontekstima prije nego sto imas bilo kakav dokaz,ako ga nemas molim javnu ispriku!!
A ako ja sa 2 para mogu biti nekom konkurencija onda stvarno nemam rijeci!
A to sto Fishboy ima problema s nekim ljudima i prodajom to nije moj problem.
A kolegu "Ingwara" i sve koji su bili u razgovoru samnom da kazu da li sam ikad ikoga nagovarao od koga i koliko riba da kupe!
Moj moto je svatko za svoje pare bira sto zeli!

Offline Ingwar

• Punopravni član
« Odgovori #55 u: Travanj 14, 2011, 23:07:59 poslijepodne »
nezelim da ovo ispadne neko napadanje i javno ogovaranje, eto moje isprike fishboyu, ribice su super, jedu i rastu, ono sto on ima doma je san vjerojatno svakoga od nas da ima doma i svaka cast na onakvoj kolekciji disusa.  :klap:

Offline mac31

• Punopravni član
« Odgovori #56 u: Travanj 14, 2011, 23:15:55 poslijepodne »
ja nisam nikog uvrijedio da bi se ispricavao ..covjek je stavio svoja iskustva i ribe da bi podjelio sa vama i na kraju rasprava ode u kojem smjeru..i sad mi reci da je to uredu...

Offline mac31

• Punopravni član
« Odgovori #57 u: Travanj 14, 2011, 23:18:19 poslijepodne »
Ingwar kako mozes reci da te ja nisam odveo kod njega kad nisi znao ni di covjek stanuje .. da te podsjetim bio si sa ocem i mene ste pratili sa svojim osobnim autom..

Offline Ingwar

• Punopravni član
« Odgovori #58 u: Travanj 14, 2011, 23:19:34 poslijepodne »
odveo si me, al on je reko da dodjem do njega, i prije sam se snjim cuo nego stobom tada.

Offline mac31

• Punopravni član
« Odgovori #59 u: Travanj 14, 2011, 23:21:47 poslijepodne »
odveo si me, al on je reko da dodjem do njega, i prije sam se snjim cuo nego stobom tada.
ako nisi zadovoljan zasto nisi razgovarao sa covjekom i to rjesio na normalann nacin a ne pisati kako si kupovao macka u vreci...

Offline mbogdan

• Punopravni član
    • Diskusari
« Odgovori #60 u: Travanj 14, 2011, 23:25:18 poslijepodne »
ja nisam nikog uvrijedio da bi se ispricavao ..covjek je stavio svoja iskustva i ribe da bi podjelio sa vama i na kraju rasprava ode u kojem smjeru..i sad mi reci da je to uredu...
Mene jesi,stavio si me u kontekst da ja imam neki klan protiv Fishboy-ja radi kako si naveo konkurencije,covjece niti me poznajes niti mi mozes suditi,nisi samnom izmjenio ni rijeci,tako da neznam s cime sam se ja zasluzio naci tu?

Offline fishboy

• Punopravni član
  • Volim diskuse
« Odgovori #61 u: Travanj 14, 2011, 23:33:44 poslijepodne »
ja sam kupio ribe i od jednog i od drugog, a fishboyu sam reko da mi ulovi dijamanta 2, a dobio sam da nekazem sta, a ne dijamanta, isto ko marlboro red. i nisi me ti odveo kod njega nego mi se sam fishboy javio i ponudio da ima dijamante koje sam ja trazio. neradi se tu o nikakim kolegama nego nedam da me neko za moje novce sje :-X e . a i ako pola ljudi vamo kaze kako su isto tako prosli onda se tu nema ko sta ljutit. istina je da sam bio kod njega, al nisam biro ribe nego reko sta ocu i da idem odma. a kad sam kuci doso sam vidio da to i bas nije to
a ti majstore kad si bio kod mene jednostavno si se mogao okrenut i reći meni se nesviđaju i doviđenja a ne pljuvati po meni jel ti jasno.

Offline ripper

• Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Osijek(Višnjevac)
« Odgovori #62 u: Travanj 14, 2011, 23:51:00 poslijepodne »
Danas sam baš kupio i dobio ribe...stvarno su prekrasne...
Sve pohvale! :)
Diskusi su zakon!!

Offline dossier

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
« Odgovori #63 u: Travanj 15, 2011, 00:21:04 prijepodne »
fishboy ima prekrasne ribe,imam nekoliko njegovih i sve je 5! a sto se tice malih riba,dok one narastu na nekih 7-8cm 5 puta promjene boju! lako se covjek moze zeznut kad ih uzima ko male,pogotovo ako su pomjesane u istom tanku! samo se tada reklamacija mora obavit odmah!

Offline cro cop

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
« Odgovori #64 u: Travanj 15, 2011, 09:16:32 prijepodne »
 baš je nekada bilo više ovakvih rasprava i tada je i ovaj forum bio puno zanimljiviji, a ne da svi pušu u isti rog, pojedinci ovdje hvale javno, sa svime se lažu, sve potpisuju i potvrđuju stavarajući kartele nadajuće se da će progurati svoju malenkost i prodati pokojeg diskusa na hvalospjevima drugih članova znanih i neznanih.

Citat:
ne zamjeri mu covjek po mom nekom misljenju i onom sto prica,dosta toga lupeta,kao i ono da od tetra prime dobije nazubljene peraje,a nezna da je to vjerojatno posljedica incesta

eh koje licemjerje, ako kažeš što misliš otvoreno, a iz vlastitog iskustva, i to je kojim slučajem suprotno od većine, e onda se počne manje javno a naravno više iza leđa pisati kako taj odn. moja malenkost nema pojma, kako prodaje šugave ribe i tako dalje, naravno jer to podiže samopouzdanje i hrani ego tih jadnih bića.

i samo da znaš pajdo ono iz fishboy-evog posta glede tetra hrane i lupanja o incestu ti nije trebalo, ja pajdo za tvoju informaciju imam toliko matica da ne znam kud ću s parovima i ribe rasparujem jer ne želim da se mrijeste (a da si pravi već bi odavno došao do mene pa si mogao i dobiti ribe na poklon da ne pariš sve iste (u krvi naravno), baš sam ovih dana mislio da ti poklonim nekoliko snow white diskusa koji su sada prekrasni i čuvao sam ih za tebe, al piši propalo ( i nisu naravno u krvi s tim tvojim dosadašnjim  ribama).

vidim i da trebaš poduku glede elementarnih stvari:
ukratko savijanje peraja, pucanje i nepravilan rast se događa uslijed neizbalansiranosti prehrane u rastu ribe, obično zbog dodavanje prevelikih količina nekih od vitamina najčešće D vitamina, a pošto ti to nikada nisi vjerojatno radio kad budeš imao takvu ribu odreži joj peraju koja je grbava i nakon toga izrasta nova potpuno ispravna i pravilna pa ćeš sam sebi dokazati da nisi u pravu kad lupaš da je to genetika jer genetiku ne možeš ispravljati za tvoju informaciju. Glede tetra diskusa nemoj samo slijepo slušati nego se odvaži pa sam isprobaj ako to uopće i možeš na tu količinu riba jer ne možeš misliti kako sve znaš zato što ti drugi to kaže a sam nisi u stanju probati nešto drugo.

Tetra diskus je najeftinija (kupujući na kante što bi ozbiljan uzgajivač i trebao s hranom) i trenutno (ne kažem nekada) među najgorim hranama za diskuse, probaj sera diskus pa ćeš vidjeti razliku koju onda možeš prenositi iz vlastitog iskustva a ne usmene predaje koja kruži kao trač. Svi pjevaju istu pjesmicu.  :down: :clown: :clown:
kad sam ti odgovorio u raspravi glede rupa u glavi onda si brže bolje zvao žugu da ti kaže što piše u knjizi.  :scenic: znam ja pajdo puno više nego što to možeš i zamisliti prema tome nemoj molim te lupati iza leđa ako imaš što obrati se direktno meni.
nisam ja ovdje od jučer kao neki  kojima možeš prodavati maglu.

mog prijatelja plavog :zagrljaj: pozivam da napiše jedan opširan tekst o "vrtičavosti diskusa" (što god to značilo), a nakon toga ću ja napisati o onim nekim simptomima koje je on gore navodio, naravno ne prepisujući s interneta "Copy-paste" nego onako iz glave 8).

ajmo ljudi nije valjda sve završilo ....
095/907 83 76  [email protected]

Offline 985plavi

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
    • Facebook profil
« Odgovori #65 u: Travanj 15, 2011, 09:30:47 prijepodne »
cro cop, ako ovako nastaviš pisati:
Citat:
mog prijatelja plavog pozivam da napiše jedan opširan tekst o "vrtičavosti diskusa" (što god to značilo), a nakon toga ću ja napisati o onim nekim simptomima koje je on gore navodio, naravno ne prepisujući s interneta "Copy-paste" nego onako iz glave Cool.

još ću se pomiriti sa tobom i kada budem u posjeti Požeškoj policiji morat će te pozvati na pivo  ;)

A glede vrtičavosti, polako, sada opisujem bakterijske bolesti a kako je gužva na poslu, parazitarne i virusne bolesti te tumori, poremečaji i genetske bolesti dolaze na kraju.

Offline cro cop

• Punopravni član
« Odgovori #66 u: Travanj 15, 2011, 10:27:03 prijepodne »
plavi poziv se prihvaća ja plaćam... :up:

Offline GROF

• Urednik morske redakcije
  • Administrator
  • Trade Count: (+9)
  • Punopravni član
  • Dob: 49 Lokacija: Split
    • Grof - akvarij
« Odgovori #67 u: Travanj 15, 2011, 10:29:03 prijepodne »
OK. Ajmo od sada nastaviti u malo mirnijem tonu!

Offline cro cop

• Punopravni član
« Odgovori #68 u: Travanj 15, 2011, 10:29:58 prijepodne »
cro cop, ako ovako nastaviš pisati:
Citat:
mog prijatelja plavog pozivam da napiše jedan opširan tekst o "vrtičavosti diskusa" (što god to značilo), a nakon toga ću ja napisati o onim nekim simptomima koje je on gore navodio, naravno ne prepisujući s interneta "Copy-paste" nego onako iz glave Cool.

još ću se pomiriti sa tobom i kada budem u posjeti Požeškoj policiji morat će te pozvati na pivo  ;)

A glede vrtičavosti, polako, sada opisujem bakterijske bolesti a kako je gužva na poslu, parazitarne i virusne bolesti te tumori, poremečaji i genetske bolesti dolaze na kraju.

i naravno slobodno se obrati za savjet, pa ne trebam te podsjećati ... :-[ ;)

Offline cro cop

• Punopravni član
« Odgovori #69 u: Travanj 15, 2011, 10:30:59 prijepodne »
OK. Ajmo od sada nastaviti u malo mirnijem tonu!

koji mirniji ton pajdo sad će biti najzanimljivije, ti bi kvario zabavu ... :( :clown:

Offline ana*žac

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Dob: 46 Lokacija: Zg
« Odgovori #70 u: Travanj 15, 2011, 13:31:53 poslijepodne »
Pratim temu dva dana i ne vjerujem u ono kaj vidim....Bože jesmo jalni i zajedljivi svaka nam čast...
Kupio sam ribe od cro copa prije godinu dana, platio 5 komada a busom stiglo 8 komada
uz ispriku što sam čekao jedan dan.
Ribe stigle žive i zdrave i bile godinu dana bez ikakve bolesti tako da od mene cro cop sve pohvale. :up:
Don't drive faster than your Guardian Angel can fly!!!

Offline peki2

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • ja i moja obitelj
« Odgovori #71 u: Travanj 15, 2011, 15:16:57 poslijepodne »
nitko nemože vjerovati!!
pa jel se nikome nije desilo da dođe kriva riba, crkne od šoka ili bolesti.. ili sl.. pa zato postoji kontakt i sve se izgladi,
ako to neuspije onda ovo treba raditi....
svaka čast svima ali svako tko kupuje treba za svoje novce tražiti što je dogovoreno ali odmah ne nakon dugo vremena ili rekla kazala.
crocop ima super ribe vidio sam ih
stripy samo na slici ali izgledaju super
mbogdan vidio i kupio super su...
i tako svi vi, ali kod svakog ima i dobrih i loših ali moj stvar i moj izbor!!!
dečki svaka čast samo nastavite tako na korist svima nama ali bez ovakih prepucavanja!!
i nogom u guzicu je korak naprijed

Offline ceh

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
« Odgovori #72 u: Travanj 15, 2011, 21:22:12 poslijepodne »
 -?   šta se svađate  ...  pomeni ova tip ima jako ljepe dikuse po mom iskustvu u kupovini istih  male diskuse kad kupuješ uvjek je rizik zato ovde u  Nizozemskoj  kad kupuješ kod ozbiljnog prodavaća (uzgajivaća)  postoji  kleur bepaling
iliti po naški   odrđivanje  boje  e sad ako je riba u tome stadiju ona se kupuje na svoj rizik  i obićno stoji    natpis  da je riba mala i da se ćeka odrđivanje boje jer ponekad  genetika odrdi poso  ..............
iz osobnog iskustva
ako kupiješ ribu  informiši se  i kupi ribu koja je več malo odrasla radi boje
drugo   biraj sam (sam upo sam  se  ubio )
treće ...  nema treče    recimo  treče nek bude kupiš dvije pive  i taman tolko dok ih ispiješ je dovoljno dase riba aklimatizira  pa je moreš  šibnut u svoj  akvarij  :up:
Please remember that the following comments are personal experiences and may or may not apply to your setup. Use them as guide to help better understand your fish,

Offline sti

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #73 u: Travanj 15, 2011, 23:05:06 poslijepodne »
od fishboya  sam uzo 10 riba i imam samo riječi hvale  za njega i njegove ribe
a nažalost to nemogu reći za cro copove ribe kojih sam uzeo 8 prije i sve su ubrzo otišle bogu za kurira i još mi prenijele ich na 2 diskusa koja sam imao od prije

Offline BATO

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: ZAGREB DUBRAVA
  • YUVEL 450 VISION
« Odgovori #74 u: Travanj 16, 2011, 01:38:58 prijepodne »
Hoču kao novi pročitati nešto pametno o uzgoju diskusa,a ono samo neka prepucavanja.