prvo aquavu sorry ako sam te zamijenio s nekim drugim, nije mi to bila namjera i nisam mislio da ti pišeš hvalospjeve nego neki drugi.
drugo, ovo što si ti plavi napisao nema veze s pameću pa tako niti ne namjeravam to komentirati pojedinačno, moje ribe i moji diskusi govore za sebe a tvoje gluposti o tebi.
ove tobože bolesti koje si ti nave i naravno utvrdio uzimajući i na mikroskopu analizirajući uzorke iz akvarija diljem lijepe naše, molio bih i da taksativno navedeš, svu gamad poimenice, da bih mogao konačno početi liječiti te moje ribe jer stvarno ne znam što ih je sve spopalo tako da izgaram i željno iščekujem tvoju pomoć ( ili možda spremaš knjigu pe ne želiš sve otkriti, (ma kad bolje razmislim ni i ja ne bi da sam na tvom mjestu, knjiga je knjiga pa red je da i ti počneš zgrtati lovu kao i ja što radim jel tako ...)
izgleda da je tebe uhvatila neka "vrtičavost" (što god ti to značilo i de molim te poduči i mene o toj bolesti s obzirom da ja to nisam nikada imao u svojim akvarijima, a ti kao veliki znalac prosvjetli ovaj neuki akvaristički puk). ne znam zašto bi se tebi netko ko je od mene kupio ribe obraćao, valjda si ti neki guru ovdje ili što već. znam samo da su ti se neki obraćali za savjete pa ostali bez riba tako da nije ni čudo da su imali neke egzotične bolesti nakon tvojih savjeta.
ako je tko kupio ribu od mene trebao me je i nazvati ako je imao problem jer to svakom i kažem.
u toj priči ne vidim tvoju ulogu osim što sam te par puta spustio na zemlju s komentarima na forumu pa si ti zbog vlastitog ega dobio potrebu da okolo olajavaš mene i moje ribe (dođu ljudi kod mene pa mi to ispričaju i na tvoju žalost naravno uzimaju ribu i dalje jadni i neuki), samo što ti trud baš i nije uspio.
tebe osobno ne poznaje kao niti ti mene ali od drugih ljudi kako se ti voliš pohvaliti "tvojih prijatelja uzgajivača" su mi komentari dovoljni.
ne želim više u ovoj temi raspravljati s tobom jer nisi netko s kim bih mogao raspravljati s obzirom na argumente.
otvori temu i stavljaj svoje ribe a ja ću svoje pa nek ljudi sami procjene o kakvim glupostima pišeš ...
živio plavi ... a baš mi drago uvijek kad mogu s tobom podijeliti par rečenica nekako me to uvijek uveseli ne znam zašto al baš dobijem inspiraciju iz romana alan forda koji mi je uvijek bio zakon ....
bravo za plavog

...