je taj dole desni kamen izlazi, ali već sam imao s njim problema kod postavljanja jer drži velku čarapu, tak da ga ne smijem dirati. Taj rub će prekrit UG kad se razraste, tak da se ne sekiram previše. I meni je lijeva strana bolje odrađena od desne i zezao sam se jako dugo dok ju nisam postavio. Čak sam ostavio jedan cijeli dan dok nisam završio postav da mi legne onak kak sam htio. Problem mi je bio i u tome što mi je ponestalo kamenja, tak da nisam ima previše oblika za birat, ali ovak je po meni zadovoljavajuće, sad je na bilju da se razraste.

Što se Pentaxa tiće tu si upravu, sad sam baš pogledao i vidim da su fotke pomješane u istom folderu. Inaće teže česme od fotića... kao što se vidi iz priloženog...

Ovo je slikano odmah za vrijeme postavljanja i dan dva nakon. Sad trenutno riješavam posljednje alge iz cikliranja i ribice već plivaju u njemu. Dodano je još malo anubiasa i needle leefa da dopunim biljnu masu, jer me počela zezat diathoma i končasta. Nakon dodavanja ribica i novog bilja stvari su se znatno popravile. Također je pomoglo i smanjenje fotoperioda koji je trenutno na nekih 5 sati dnevno.
S UG već par puta nisam imao sreće, ali sad sam smanjio KH i trebao bi rast. Trenutno još stagnira, ali bit će nadam se nešto od njega. Što se tiće cube, tu ne želim ništa coprat, ali izgleda da mi se primila, tak da... bumo vidli rekli bi slijepci...
Kritike su dobrodošle, Ruki samo rokaj... naravno i ostali.