ja svoje ancistruse bogato hranim blitvom i špinatom jer gdje oni prođu travica ne raste, a bogami ni echinodorus. na otiće ne budi lakom, pričekaj malo da se udomaće u dućanu. kupio sam nedavno 4 komada koji su tek stigli u dućan i krepali su mi sva 4. 4 starih koje sam imao od prije su još živi i zdravi.
je reko mi je to danas i u zoo viliju.u petak dolaze,ali mi je reko da neek pričekam do utorka,srijede možda,pa da onda dođem po njih
Problem je to što su ti otocinclusi toliko tražena roba da ih obično i ponestane za 2-3 dana. Ja sam isto uzeo u zadnjoj pošiljci Aqua Terre 3 kom od čeg su 2 uginula u roku par dana a ovaj je super. Ne znam ni dal bih uzimao još iako znam da su jatne ribe, al ja hvala Bogu ZASAD nemam algi pa su možda krepali i od gladi

Inače, svaka čast Viliju, jako ih poštujem i cijenim (čak i volim

) al konkretno otiće kao i neke ostale ribe uzimaju od Aqua Terre a skuplji su za 9 kn po komadu u Viliju.

Znači, isti dan šefica Aqua Terre razvozi ribe okolo a tek onda sebi na Špansko. I malo su se razbahatili "Vilijevci", jer imam u planu kupit električni Wave manometar koji košta 550 kn, i dođem tamo danas vidit koliko bi dobio popusta za keš, kad ono došla NOVA CIJENA, mislim skoro 650 kn

Skužili oni da imaju dosta tražen i prodavan proizvod pa neka mi plaćamo