I onda se svi čude navali početničkih pitanja na ovaj forum - sad je očito IN imati zmiju
Vidim jako su ti se svidjeli prilozi sa zmijama kad ih trpaš u isti koš sa ostatkom ponude emisije...
P.S-od početka emitiranja emisije uspjeli su udomit pedesetak cucaka...
2 priloga o zmijama su bili na mjestu - tvoj i Vrbin, drugih nije bilo. Ispravak, bio je veterinar s bradatom agamom, već sam napisala što je dotični rekao. Ta dva priloga su u redu zbog sugovornika, a što s ovih ostalih xy priloga? 7,8 minuta naspram koliko već emitiranih minuta.
Molim te, nemojmo o psima, samo odabir Dumovca naspram Spirita čijim psima je prijetilo uspavljivanje. Naravno promovira se najluksuzniji azil u RH, odi u Zaprešić pa ću te pitati koji su ti dojmovi. Nemoj mi reći da i ti misliš da dijete od 10g je sposobno samo se brinuti o psu. Predugo se bavim s udomljavanjem i vidim utjecaj te kvazi veterinarke, čisto po zadnjim pozivima za štence koje sam udomljavala. Tih 50 udomljenih pasa, baš me zanima koliki će biti postotak vraćenih, budem pitala Tatjanu Zajec, jer čisto sumnjam da će se u emisiji reći taj podatak. Ako je toliko puno pasa otišlo iz Dumovca, baš lijepo imam 3 psa koji su na cesti pa me zanima da li će Dumovec ponovo biti misteriozno pun kad ih nazovem ili će ih primiti.Previše je tu zakulisnih igara, nažalost urednica se jako lijepo i prigodno odlučila za najluksuzniji azil u državi, baš se pitam zašto.
PC je sponzor kao što je i Ponošu dugo godina bio Pedigre. Ali u tom pc-u ima artikala za pravilno držanje životinja a zašto se koriste ovi koji se koriste to valjda zna stilistica Billy

O stručnosti prodavača pa čak i veterinara u pc nema smisla raspravljati već ih treba bojkotirati. Već duže vrijeme ne idem kod njih, terarističke stvari nabavljam kod Matije a u malom, pristupačnom pet shopu (baš gdje Skorpac radi) nabavljam hranu za psa (ostale pseće potrepštine kupujem na Cacibu).