Srpanj 18, 2025, 10:20:34 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Mijau vau :D  (Posjeta: 12488 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline sarita

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 49
Odg: mi smo svi kreteni!
« Odgovori #100 u: Ožujak 03, 2011, 12:30:41 poslijepodne »
Ma je, najbolje je da šutimo...  :dead:

Offline Gita

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 44
« Odgovori #101 u: Ožujak 03, 2011, 13:55:28 poslijepodne »
ma ne kažem da je šutnja najbolje rješenje...samo mi bude krivo kad se dobri ljudi naživciraju oko nečega u medijima  ;)
Mamini gmazovi:
D 25.06.2008.
L 16.04.2011.

Offline sarita

• Punopravni član
« Odgovori #102 u: Ožujak 03, 2011, 13:58:06 poslijepodne »
Lako za naše živce, meni je životinja žao i dići ću glas za njih. Znam da ima puno većih sranja i da su mnogi ljudi na rubu egzistencije, ali ne trpim glupost i ako mi ne prijeti da ću dobiti po labrnji pobunit ću se. 
Fakat mi je bezveze ostati ravnodušna, neću. Svako po svojoj savjesti.  ;)

Offline aqua-cro

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 33
« Odgovori #103 u: Ožujak 03, 2011, 14:55:25 poslijepodne »
dakle - pišem ovdje radije nego da nekoga iz ovih stopa odem ubiti!
 :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

naime, na vrlom nam RTL2 programu upravo odgledasmo emisiju Vau-mjau
blesasto, ali simpatično dok......

vrla stilistica Bily (valda) nije krenula uređivati akvarij!
i tako saznah: akvarij od cca 50 l se oprema crvenim šljunkom, umjetnim biljkama plastičnjačama zelene boje i umjetnim vlasuljama plastičnjačama
crvene boje (valda ljudi znaju da ribice, pogotovo zlatne, ne podnose crvenu boju i divljaju unutra - da izgledaju življe, što li?)
onda se odmah naspe voda nutra (do vrha, preko ruba poklopca) i bučne nutra 6, iliti slovima: šest!!!! zlatnih ribica....
naravno, onda se kupi još puno naručje kojekakvih ukrasa tipa amfora i dvoraca, još 5-6 umjetničkih biljaka, plastičnih školjaka i nekih penjalica....
i tu će one u "vašem fancy akvariju živjeti dugo i sretno"

Najjače mi je još kaže lik akvarij mora stajat dok se voda ciklira i 2 minute poslije ubaci ribe unutra  :dead:

i sve se to odvija u sponzoru emisije, omiljenom nam PC-u!!!!!

dakle - mi smo svi ovdje kreteni koji rade kojekakva sranja sa svojim akvarijima, cikliranjima, trudom da sve to izgleda što
prirodnije i da se koriste prirodni materijali i biljke...
velim vam ekipo - bježimo mi odavde.....akvarij.net nas kvari ....

ili možda da za slijedeći akvarij angažiram Modnog mačka? ili možra Cigija?,,,,,

eto, sad mi malo lakše...iako bih najradije još uvijek nekog utopila u tom divnom crveno-zelenom akvariju!

Offline daki13

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #104 u: Ožujak 03, 2011, 15:28:46 poslijepodne »
bio sam u PC kad se to snimalo da ste samo vidli kak su se preseravali  :dead: :dead: :dead:

Offline Parisopolis

• Punopravni član
« Odgovori #105 u: Ožujak 03, 2011, 22:23:14 poslijepodne »
Lako za naše živce, meni je životinja žao i dići ću glas za njih. Znam da ima puno većih sranja i da su mnogi ljudi na rubu egzistencije, ali ne trpim glupost i ako mi ne prijeti da ću dobiti po labrnji pobunit ću se. 
Fakat mi je bezveze ostati ravnodušna, neću. Svako po svojoj savjesti.  ;)

Ej Sarita, daj kad budeš već kod PCa, svrati i do zoološkog vrta pa se pobuni  i protiv njih...
Pa ljudi jeste li vidjeli u kakvom malom bazenu oni drže 4 morska lava, i to se još usude pokazat na TV-u!!??
Ajme!

Offline Parisopolis

• Punopravni član
« Odgovori #106 u: Ožujak 03, 2011, 23:00:15 poslijepodne »
I kako samo možete pisati da u našim pet dućanima ne rade stručne osobe i pljuvat njihovu ponudu!?
Pa Skorpac radi u jednom od njih!

Offline gstaraz

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Pelcer po pelcer...
    • altbierbude
Odg: Mijau vau :D
« Odgovori #107 u: Ožujak 04, 2011, 00:50:17 prijepodne »
Sve su bolji .... sazrijevaju sa vremenom  :rotfl:

Offline Gwyneeth

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
  • Betta Svijet
« Odgovori #108 u: Ožujak 04, 2011, 01:43:00 prijepodne »
Dobila sam tikove danas kad sam gledala emisiju. Nisam imala namjeru al taman sam naletila na taj dio. Haha... joj meni. Ne mogu ni komentirati. Nema smisla pisati nikome, njih tako boli bubreg za to sto mislimo da je ispravno. Da ih je zanimalo raspitali bi se - a mozda vec i znaju ali ovo se prodaje bolje. Cijela emisija je jedna velika reklama pet centru i ne vidim nista cudno - kakva je njegova politika- takva ce biti i od emisije. Bljah. Zamo zivci rade a nemam nis od toga... Idem radije pokusat nabavit za platit racune, oni mi to sigurno nece napraviti jer se brinem...
"People need friends. Bettas kick their faces"
Hello, my name is Ksenija and I'm channaholic...
...Pula...

Offline sarita

• Punopravni član
« Odgovori #109 u: Ožujak 04, 2011, 08:03:04 prijepodne »
I kako samo možete pisati da u našim pet dućanima ne rade stručne osobe i pljuvat njihovu ponudu!?
Pa Skorpac radi u jednom od njih!
Uopće ne shvaćam što želiš time reći. Smiri malo ton.

A i što se tiče tvog prvog posta namjenjenog meni isto baš ne razumijem najbolje. Ustvari, ne razumijem zašto mi se tako obračaš. Nije ispravno probati nekog upozoriti na gluposti koje izvode? I puno je lakše pokušati osvjestiti ljude koji snimaju takve gluposti nego nabaviti lovu za veće nastambe životinjama u zoo. Ali kad bi sad tako išli u nedogled  tko zna do čega i koga bi došli.
« Zadnja izmjena: Ožujak 04, 2011, 08:13:29 prijepodne od sarita »

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #110 u: Ožujak 04, 2011, 09:33:34 prijepodne »
bio sam u PC kad se to snimalo da ste samo vidli kak su se preseravali  :dead: :dead: :dead:

zakaj ih nisi lupio nogom u tur?  ;) :P

Offline ninci

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
« Odgovori #111 u: Ožujak 04, 2011, 10:27:31 prijepodne »
Kaj se tiće PC-a...
moja jučerašnja zgoda:
odem ja tam po hranu za ptice...mačka... i pogledam ja taj novi akvarsitički dio... reko dobro... i imaju neke boksove za bette i vidim prekrasnog crowntaila za 29 kn... reko imam jedan od 20 l prazan baš bi ga mogla tutnut tamo... (inaće tam ne kupujem ribe, ali stvarno je prekrasan... crno naranđasti....)

napokon dočekam ja prodavača:
ja: dal su sve ove bette po 28,50 kn?
on: svima je ispod cijena (cijena ispod moje bette je 40 kn- za onu biljku kuglicu)
ja: ok, dajte mi ovu bettu iz boxa.
on: pa dal ih ima u akvarijima??
ja: pa ima ih.... (onak zbunjeno)
on: (stane se ispred akvarija sa vrečicom i mrežicom, a ne ispred boksova gdje je betta koju ja oču, i krene hvatati neku ribu... ??)
ja: ali ja ne želim bilo koju bettu, pokazala sam vam koju ribu želim, ja želim točno tu- (pokažem mu ribu) i baš tu ribu, i nijednu drugu ili neku drugu!!
on: (onak uvrijeđeno, zatvara poklopce od akvarija) dobro!! evo vam baš onda TA riba.
ja: ???

ja na blagajni: pogleda teta u vrečicu... pa ovdje je riba- nije biljka!! (ja si mislim ma da!! mojne atsr!!)...

za ne vjerovati!! da nije tužno bilo bi smješno...
Pustike, Turopolje

Offline Lanac

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 28
« Odgovori #112 u: Ožujak 04, 2011, 10:32:10 prijepodne »
Kaj se tiće PC-a...
moja jučerašnja zgoda:
odem ja tam po hranu za ptice...mačka... i pogledam ja taj novi akvarsitički dio... reko dobro... i imaju neke boksove za bette i vidim prekrasnog crowntaila za 29 kn... reko imam jedan od 20 l prazan baš bi ga mogla tutnut tamo... (inaće tam ne kupujem ribe, ali stvarno je prekrasan... crno naranđasti....)

napokon dočekam ja prodavača:
ja: dal su sve ove bette po 28,50 kn?
on: svima je ispod cijena (cijena ispod moje bette je 40 kn- za onu biljku kuglicu)
ja: ok, dajte mi ovu bettu iz boxa.
on: pa dal ih ima u akvarijima??
ja: pa ima ih.... (onak zbunjeno)
on: (stane se ispred akvarija sa vrečicom i mrežicom, a ne ispred boksova gdje je betta koju ja oču, i krene hvatati neku ribu... ??)
ja: ali ja ne želim bilo koju bettu, pokazala sam vam koju ribu želim, ja želim točno tu- (pokažem mu ribu) i baš tu ribu, i nijednu drugu ili neku drugu!!
on: (onak uvrijeđeno, zatvara poklopce od akvarija) dobro!! evo vam baš onda TA riba.
ja: ???

ja na blagajni: pogleda teta u vrečicu... pa ovdje je riba- nije biljka!! (ja si mislim ma da!! mojne atsr!!)...

za ne vjerovati!! da nije tužno bilo bi smješno...
Tuzno, nema sto. Mislim stvarno, neki ljuti su stvarno bahati, to sve treba :ac2: :add5: :a078:
Gle, posto sam dosta upoznat sa situacijom u nasoj drzavi ( cak i ja znam da je ovo strahota, imam 14), svima su niske place i svi oni zele te sto prije otpilit tako da kad zavrse sa svojom smjenu, da se odu odmarat doma.
Meni se i taj PC nimalo ne svida. Imaju par zmija u ponudi -.-

Offline bakterije

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 32
« Odgovori #113 u: Ožujak 04, 2011, 10:46:15 prijepodne »
Ja kontam vas sto ste protiv pet centra i nestrucnih ljudi u istom, ali zasto se ljudi koji zele nabaviti ribicu, pauka, zmiju, psa, macku prije svega toga ne informiraju i pitaju nekoga tko se kuzi u to. Kad ti netko kaze za zlatnu ribicu u kugli od 2l nije bas tesko zakljuciti da ce njoj biti "super" u toj kugli. Barem ja mislim da bi trebalo biti tako, a i treba znati koga pitati, to se moze vidjeti po osobi, i nacinu rada. Ja sam u pet centar isao kupiti uvb zarulju i pitao sam prodavaca gdje stoje uvb zarulje i on mi je pokazao na neonke, pa sam mu rekao bas zarulju trebam a ne neonku rekao je da nema, onda sam otisao do blagajne gdje je bila gospoda, valjda njihova veterinarka ili tako nesta, i ona mi pokazala gdje je zarulja, i jos mi je sve rekla kako ju montirati, na kolikoj udaljenosti prestaje djelovati zracenje i sve sto trebam znati, a nisam ju ni pitao posto znam, nego mi je sama to ispricala dok je naplacivala. Znaci ipak ima ljudi u pet centru koji se kuze. Kad sam nedavno odlucio napraviti mali akvarij, prva dva tjedna su mi svi govorili kak mi je akvarij bzvz, nemam ribice unutra, nego neke trave i gluposti. Onda sam im rekao za cikliranje, i oni su mi spomenuli kako su ili oni ili netko drugi odmah stavili ribe u vodu i prezivjele su, i njima nema smisla onda ciklirati. Dosta toga ovisi o samim kupcima/hobistima, iako je bi veci dio trebao biti na pet centru.

Offline Gita

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 44
« Odgovori #114 u: Ožujak 04, 2011, 11:12:36 prijepodne »
nije stvar samo u pet dućanima...svugdje bi me mučio isti problem...kaj da dođem u it dućan i zamoilim pomoć oko konfiguracije jačeg gaming stroja, a frajer mi mrtvo ladno pruži PSP...a opet u pet dućanima nije stvar samo u opremi već i u stanju životinja koje dođu u te dućane i svjesno budu prodane lošim vlasnicima uz dapače preporuku neodgovarajuće opreme...
Mamini gmazovi:
D 25.06.2008.
L 16.04.2011.

Offline Nino G

• Akvarij.NET Expert
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
« Odgovori #115 u: Ožujak 04, 2011, 11:57:40 prijepodne »
Sad ste stvarno otišli u off...

Ne razumijem vaše čuđenje/ogorčenost/frustriranost  prema PC-u.

RTL (2) je komercijalna televizija => naravno da gleda kako će reducirati troškove, odnosno maksimalizirati dobit => sasvim je logično za emisiju ovakvog tipa naći sponzora koji će pokriti jedan dio troška produkcije  => dobar dio emisije je reklama za sponzora (u ovom slučaju PC).

Glede PC-a: da li je iz naše, hobističke točke gledišta dobar ili loš dućan prilično je irelevantno - tvrtka je očito profitabilna i kao takva uspješno opstaje (i širi se) na našem tržištu što treba poštovati. Treba znati da PC nije primarno akvaristički/teraristički dućan, te da su i akvaristika i teraristika tamo gotovo isključivo radi određene širine asortimana, a ne zbog profita - prava lova leži u hrani i opremi za pse i mačke.
Što se tiče osoblja ono je upravo onakvo kakvo može biti. Radili su tamo i neki članovi ovog foruma, ali su brzo "dovedeni u red" i sankcionirani radi pokušaja educiranja kupaca, a iz razumljivih razloga: pa tko će kupiti vodenu kornjačicu ako mu objasniš da za životinju od 50 kn vrijednosti mora kupiti akvarij i opremu u vrijednosti 2500kn? Ili tko će kupiti zelenu iguanu ako mu kao uvjet za kupnju prodavač hoće uvaliti terarij dimanzija 2X1X2m? PC je trgovina i nije tamo zato jer njegov vlasnik obožava životinje, već zato jer treba istome zaraditi novce - puno novca.

Offline dora

• Punopravni član
« Odgovori #116 u: Ožujak 04, 2011, 14:22:03 poslijepodne »
Ne razumijem vaše čuđenje/ogorčenost/frustriranost  prema PC-u.

Nisam gledala, al mogu zamislit dubinu i informativnost priloga.
No radi se o slijedecem - televizija forumira javno misljenje o necem. Pa cak i retardirane emisije poput Vau, MIjau!

Ako radis emisiju o kucnim ljubimcima i primjerice hoces pokazati kako se ureduje akvarij u kojem se drze zlatne ribe ne napravis pizdariju i u akvarij od 50 litara stavis 6 riba, nego kazes cinjenice - kakvih kavarija ima, kako se moze urediti akvarij, das primjere i na kraju krajeva kazes koliko i sta je potrebno za zlatnu ribu, ako bas hoces pricati o zlatnim ribama.

Jer cilj PC-a ili bilo kojeg drugog ducana jest profit i on jest trgovina, ali PC ili bilo koji drugi ducan bi trebao (morao cak, a sto je najbolje vecina ducana ima relativno educirane ljude) imati zaposlenike koji ekculi znaju ponesto o zivotinjama i koje ce ti dati pravu informaciju kada to pozelis i nece pricati pizdarije da se u 50 litara drzi 10 zlatnih riba ili da se kornjaca drzi u onom cudu s palmicom te ''da ona zapravo ne raste''.
Ukoliko to nije u stanju - sasvim legitimna stvar je da se ljudi cude takvom prilogu.

Jer ako dodes bilo gdje u ducan, recimo kupit dio hardvera za komp - ako nesto nekog od zaposlenih pitam - ocekujem kvalitetan i istinit odgovor.
Iako je to ducan, iako je njima cilj profit - dio njihovog posla je i davanje informacija o onome sto prodaju.
Zagreb

Offline Klanjo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
  • Bolje vrabac u ruci nego riba iza ormara.
« Odgovori #117 u: Ožujak 04, 2011, 15:03:40 poslijepodne »
Ne razumijem vaše čuđenje/ogorčenost/frustriranost  prema PC-u.

Nisam gledala, al mogu zamislit dubinu i informativnost priloga.
No radi se o slijedecem - televizija forumira javno misljenje o necem. Pa cak i retardirane emisije poput Vau, MIjau!

Ako radis emisiju o kucnim ljubimcima i primjerice hoces pokazati kako se ureduje akvarij u kojem se drze zlatne ribe ne napravis pizdariju i u akvarij od 50 litara stavis 6 riba, nego kazes cinjenice - kakvih kavarija ima, kako se moze urediti akvarij, das primjere i na kraju krajeva kazes koliko i sta je potrebno za zlatnu ribu, ako bas hoces pricati o zlatnim ribama.

Jer cilj PC-a ili bilo kojeg drugog ducana jest profit i on jest trgovina, ali PC ili bilo koji drugi ducan bi trebao (morao cak, a sto je najbolje vecina ducana ima relativno educirane ljude) imati zaposlenike koji ekculi znaju ponesto o zivotinjama i koje ce ti dati pravu informaciju kada to pozelis i nece pricati pizdarije da se u 50 litara drzi 10 zlatnih riba ili da se kornjaca drzi u onom cudu s palmicom te ''da ona zapravo ne raste''.
Ukoliko to nije u stanju - sasvim legitimna stvar je da se ljudi cude takvom prilogu.

Jer ako dodes bilo gdje u ducan, recimo kupit dio hardvera za komp - ako nesto nekog od zaposlenih pitam - ocekujem kvalitetan i istinit odgovor.
Iako je to ducan, iako je njima cilj profit - dio njihovog posla je i davanje informacija o onome sto prodaju.

Je samo njima je cilj dati informaciju kojom če on zaraditi i prodati a kak je Nino G rekao da mi je frajer rekel kad sam došao po zlatnu da mi treba akvarij od 100 litri filter itd. i da bu me to koštalo 1500 kn rekel bi mu fala doviđenja.A ovak ti uvalja smeče od kugle onu plastiku na kojoj brijem i najviše i zarađuju i to platiš sve 100 kn i tak njih 100 i super.
Kaj se tiče Vaumjau smeče od emisije kao i cijela TV kuća ak se to uopče može tako nazvati.
Mudrost se krije u riječima velikog Aristotela:
"Sinko, ako tebi treba filozofija da piješ vino, mislim da imaš ozbiljnih problema."

Offline dora

• Punopravni član
« Odgovori #118 u: Ožujak 04, 2011, 15:28:23 poslijepodne »

Poanta je u tome da toga ne bi smjelo biti.
I da se prilozi kao taj koji je objavljen o ribama ne bi smio objavljivati jer pruza neistinite inforumacije.

Nakon tog ''kvalitetnog'' priloga ce neko kome ne pada na pamet ic citat forume/nema tu naviku/ne zna nikog ko ima zlatnu ribu - zapravo misliti - hej pa u akvarij od 50 litara mogu stavit 5-6-7 zlatnih riba jer je TO vidio na televiziji kao preporuku uredenja akvarija.

Zagreb

Offline Chilii

• Urednica terra redakcije
  • Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 43
  • AkTer jedna od šest :)
« Odgovori #119 u: Ožujak 04, 2011, 16:56:00 poslijepodne »
Mislite da svi dolaze na forume i raspituju se  :D 
Znači ljudi gledaju tv, nažalost i ovu emisiju, i onda požele i oni životinju iz priloga. Odu u pet centrar po ribe, tamo opet dobiju krive savjete, drugi su čuli u emisiji da se dijete od 10god može samo brinuti o psu, pa onda krenu pozivi za štence raznim udrugama itd. Ne kužim kako urednica ove emisije, koja piše za kinološko glasilo Moj pas može sebi dopustiti da u njenoj emisiji budu ovakve neistine.
Nedavno su o mojim životinjama napravili reportažu u jednom kao časopisu za k.ljubimce i nakon što sam vidjela članak nazvala sam urednika da mu kažem da je u tekstu od 1 kartice novinar napisao 13 netočnih i lažnih informacija. Reakcija urednika - ma daj, pa misliš li da nas netko ozbiljno shvaća!!!!
Meni dosta, jer bolje i nikakva zastupljenost u medijima, nego zastupljenost sa potpuno pogrešnim i krivim informacijama.
I onda se svi čude navali početničkih pitanja na ovaj forum - sad je očito IN imati zmiju  :nerv:

Offline Kisa

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 37
« Odgovori #120 u: Ožujak 04, 2011, 17:22:56 poslijepodne »
nije samo stvar u ribama i gmazovima, prodavaći u PC-u ne znaju pišljiva boba ni o sisavcima.
a oni koji znaju, ne smiju pokazat svoje znanje jer će isti dan posječivat burzu.

da li vam se ikad desilo da vam prodavač kaže kako zamorac ne treba vodu? :dead:
kako ne zna objasnit da degui ne smiju jesti sviježe voće i povrče?
kako činčile ne žive 5-6 godina nego po 20? (da, kod nas žive po 5-6, pitam se zašto...)

jeste da je PC o veliki dučan kojemu je samo zarada bitna.
jer, krivi savjet i dolazit ćeš ti po tih 5-6 ribica nekoliko puta na godinu.
i zamorca jer će ti krepat nakon mj dana.

ozbiljne firme to NE rade.
ozbiljne firme imaju ozbiljne zaposlenike.

ako ja odem u trgovinu sa ciljem da kupim novi procersor onda ne želim tjedan dana unaprijed provest surfajući netom u strahu da mi prodavač ne podvali tko-zna-što i na koncu otić sa nekim geek frendom koj će pazit što mi se prodaje.
od prodavača očekujem stručnost jer ako sam došla sa ciljem potrošit novce da određenu stvar onda ću to i napravit.

a to je samo pišljivi procesor dok pet centar trguje živim stvorenjima.

a ne da ja moram, kao zadji put, nekom mladom paru objašnjavat da hrčak ne može biti u kavezu pd par kvadratnih centimetara, da ne može kupit "bilokoj" kolut za trčanje jer će životinja potrgat nogu još istu večer, da one drvene kućice jesu jako slatke ali ako čisto neka budu spremni da će ih za par tjedana mora bacit od vonja pišaline, da ne mogu kupit najjeftinijiu piljevinu (tj, više prašinu od piljevine) jer nije dravo da životinja to udiše i da ne mogu kupit sad jednog i za mj dana drugog hrčka jer će na koncu ostat sa jednim.
osim ako ne uzmu različite spolove a tek onda će imat zabave.

jesu na koncu potrošili koju kunu više na nekim stvarima, koju kunu manje na drugim (neke pizdarije su jednostavno precjenjene) ali će imat jednog sretnog hrčka.

pa neka me prodavači mrko gledaju kada nekom random frajeru počnem objašnjavat koliko iguana košta, boli me dupe

da kojim slučajem prodaju pse i govore kako im je dovoljno 2m lanca i jedan obrok dnevno bili bi razapeti po svim naslovnicama novina

Offline Parisopolis

• Punopravni član
« Odgovori #121 u: Ožujak 04, 2011, 17:37:14 poslijepodne »
Svaka čast moderatoru na novoj sabotaži čiste terarističke teme.
Umjesto da je obrisan off, tema je prebačena u birtiju  :klap:

Citiram autora teme i njegov prvi post:
znam da ne spada u teraristički dio ali je se držim samo tog dijela emsije di je pokazalo Vanju i njegove zmije..i nečije kameleone :D :D

Offline Parisopolis

• Punopravni član
« Odgovori #122 u: Ožujak 04, 2011, 17:48:57 poslijepodne »
I onda se svi čude navali početničkih pitanja na ovaj forum - sad je očito IN imati zmiju  :nerv:

Vidim jako su ti se svidjeli prilozi sa zmijama kad ih trpaš u isti koš sa ostatkom ponude emisije...

P.S-od početka emitiranja emisije uspjeli su udomit pedesetak cucaka...

Offline gstaraz

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Pelcer po pelcer...
    • altbierbude
« Odgovori #123 u: Ožujak 04, 2011, 18:11:35 poslijepodne »
 :D... stigla ekipa  :21:

Offline Lanac

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 28
« Odgovori #124 u: Ožujak 04, 2011, 18:48:41 poslijepodne »
Sve je kod nas spalo na zaradu. Boli jih k :-X za zivotinje, bitno da oni novce zarade.