nije samo stvar u ribama i gmazovima, prodavaći u PC-u ne znaju pišljiva boba ni o sisavcima.
a oni koji znaju, ne smiju pokazat svoje znanje jer će isti dan posječivat burzu.
da li vam se ikad desilo da vam prodavač kaže kako zamorac
ne treba vodu?

kako ne zna objasnit da degui
ne smiju jesti sviježe voće i povrče?
kako činčile ne žive 5-6 godina nego po 20? (da, kod nas žive po 5-6, pitam se zašto...)
jeste da je PC o veliki dučan kojemu je samo zarada bitna.
jer, krivi savjet i dolazit ćeš ti po tih 5-6 ribica nekoliko puta na godinu.
i zamorca jer će ti krepat nakon mj dana.
ozbiljne firme to NE rade.
ozbiljne firme imaju ozbiljne zaposlenike.
ako ja odem u trgovinu sa ciljem da kupim novi procersor onda ne želim tjedan dana unaprijed provest surfajući netom u strahu da mi prodavač ne podvali tko-zna-što i na koncu otić sa nekim geek frendom koj će pazit što mi se prodaje.
od prodavača očekujem stručnost jer ako sam došla sa ciljem potrošit novce da određenu stvar onda ću to i napravit.
a to je samo pišljivi procesor dok pet centar trguje
živim stvorenjima.
a ne da ja moram, kao zadji put, nekom mladom paru objašnjavat da hrčak ne može biti u kavezu pd par kvadratnih centimetara, da ne može kupit "bilokoj" kolut za trčanje jer će životinja potrgat nogu još istu večer, da one drvene kućice jesu jako slatke ali ako čisto neka budu spremni da će ih za par tjedana mora bacit od vonja pišaline, da ne mogu kupit najjeftinijiu piljevinu (tj, više prašinu od piljevine) jer nije dravo da životinja to udiše i da ne mogu kupit sad jednog i za mj dana drugog hrčka jer će na koncu ostat sa jednim.
osim ako ne uzmu različite spolove a tek onda će imat zabave.
jesu na koncu potrošili koju kunu više na nekim stvarima, koju kunu manje na drugim (neke pizdarije su jednostavno precjenjene) ali će imat jednog sretnog hrčka.
pa neka me prodavači mrko gledaju kada nekom random frajeru počnem objašnjavat koliko iguana košta, boli me dupe
da kojim slučajem prodaju pse i govore kako im je dovoljno 2m lanca i jedan obrok dnevno bili bi razapeti po svim naslovnicama novina