Srpanj 18, 2025, 10:14:18 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Mijau vau :D  (Posjeta: 12484 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Kisa

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 37
Odg: Mijau vau :D
« Odgovori #125 u: Ožujak 04, 2011, 19:23:01 poslijepodne »

Vidim jako su ti se svidjeli prilozi sa zmijama kad ih trpaš u isti koš sa ostatkom ponude emisije...

P.S-od početka emitiranja emisije uspjeli su udomit pedesetak cucaka...

nitko ni ne trpa tih par (doslovce par) reportaža sa ostalima ali tih par neće spasit ostatak šrota od emisije.

isto kako neće jedan, 2 ili 5 sposobnih radnika spasiti pet centar od ostalih 500 nesposobnih

ne može se 2-3 ljudi u nedogled vrtit u emisiji .

što da za sljedeću reportažu uzmu Crnu macu (ili kako god se zove) pa da lijepo u reportaži cura počne pričat kako, kad je jedan dan nema doma i ne igra se sa zmijom, zmija se počne durit na nju.

dezinformacije se jako lako šire.
upravo zato što se misli da su točne
pogleč samo onu poznatu o tome kako nas zmije mjere  :dead:

Offline Frida

• Punopravni član
  • Dob: 47
« Odgovori #126 u: Ožujak 04, 2011, 19:28:27 poslijepodne »
Ajoj ljudi nervirate se bez veze...kao prvo PC je priča za sebe koju već i vrapci na grani znaju i nije mi jasno zbog ćega i dalje odlazite u njihove trgovine ako ste toliko nezadovoljni njima i njihovim trgovcima?Pisalo se o njima tu na forumu već x-puta i uvijek ista priča i svjedočanstva članova,ali vi opet odlazite u PC.Nije vam jasno da dok ima potražnje bit će i ponude???E pa ima i uvijek će biti i kugli i crvenog šljunka dok budu ljudi to kupovali...i nemojte mi sad reći da su trgovci krivi što se to prodaje,jer nisu.

Emisije o kućnim ljubimcima su  :-X a razlog tome je,u neku ruku i politika i sponzori,a većim djelom su krive osobe odgovorne za kreiranje emisija.No jednim djelom krivi su i poznavaoci i štovatelji životinja koji nisu spremni javno pričati.Naime,znam da bi naše emisije o kućnim ljubimcima vrlo rado ugostile prave stručnjake i pružile priliku da se neukom narodu objasni kako pravilno postupati sa svojim kućnim ljubimcima.

No ima još jedna zanimljiva stvar...ne sjećam se da se itko na forumu ikad bunio proiv feng shui-a.Možda i je ali se stvarno ne sjećam.
Ljudi niste ni svjesni koliko ljudi vjeruje u ta sranja...i možete se postaviti na trepavice ali oni će ububati 6 crnih pajči i jednu crvenu u 5 L kugle jer mu soba ima 25 kvadrata!!!Sve za pozitivno zračenje!!!

Offline Kisa

• Punopravni član
« Odgovori #127 u: Ožujak 04, 2011, 19:36:46 poslijepodne »
Ajoj ljudi nervirate se bez veze...kao prvo PC je priča za sebe koju već i vrapci na grani znaju i nije mi jasno zbog ćega i dalje odlazite u njihove trgovine ako ste toliko nezadovoljni njima i njihovim trgovcima?Pisalo se o njima tu na forumu već x-puta i uvijek ista priča i svjedočanstva članova,ali vi opet odlazite u PC.Nije vam jasno da dok ima potražnje bit će i ponude???E pa ima i uvijek će biti i kugli i crvenog šljunka dok budu ljudi to kupovali...i nemojte mi sad reći da su trgovci krivi što se to prodaje,jer nisu.

razlika je kada netko "zelen" ode tamo da kupi nešto i kada odem ja koja točno znam što valja a što ne.
a trgovci nisu krivi što se to naručuje, trgovci su krivi što nemaju blagog pojma o tome što prodaju.

kao da se ja odem zaposlit  u trgovinu sa kompjuterima a sve što znam je upalit ga i otić na internet
šef bi bio ponosan na mene ^^

Offline Frida

• Punopravni član
« Odgovori #128 u: Ožujak 04, 2011, 19:48:44 poslijepodne »

razlika je kada netko "zelen" ode tamo da kupi nešto i kada odem ja koja točno znam što valja a što ne.
a trgovci nisu krivi što se to naručuje, trgovci su krivi što nemaju blagog pojma o tome što prodaju.

kao da se ja odem zaposlit  u trgovinu sa kompjuterima a sve što znam je upalit ga i otić na internet
šef bi bio ponosan na mene ^^

Ne,trgovci nisu krivi već oni koji su ih zaposlili takve bez znanja i nisu ulagali u njihovo znanje.

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
« Odgovori #129 u: Ožujak 04, 2011, 19:59:07 poslijepodne »
Svaka čast moderatoru na novoj sabotaži čiste terarističke teme.
Umjesto da je obrisan off, tema je prebačena u birtiju  :klap:

Citiram autora teme i njegov prvi post:
znam da ne spada u teraristički dio ali je se držim samo tog dijela emsije di je pokazalo Vanju i njegove zmije..i nečije kameleone :D :D

Nazovi ti to kako hoćeš ali kad već terra moderatori nisu intervenirali spojio sam dvije teme i sve prebacio ovdje jer se kako i vidiš ne priča samo o tvojim zmijama (sorry al tak je) nego o cijeloj emisiji a kakav je i naziv same teme.
A mislim da se i opravdano piše tako da nije po meni off topic jer je u skladu sa naslovom teme ponavljam.

Ako ti želiš da se raspravlja samo o tvojim prilozima i tvojim zmijama imaš potpuno pravo da otvoriš novu temu s adekvatnim naslovom...tada će svaka druga rasprava biti off topic i brisati će se.

lp, Renta
« Zadnja izmjena: Ožujak 04, 2011, 20:12:40 poslijepodne od Renta »

Offline cann

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #130 u: Ožujak 04, 2011, 20:14:47 poslijepodne »
ne znam kaj se nervirate oko tog priloga iz PC-a ?
nisam ga gledal, al stvar je vrlo jednostavna..PC plati rtl-u da napravi emisiju sa njihovim dućanom, pc plati, rtl zaradi i pusti prilog..to je to, marketing ne..
cann
over & out
 :zagrljaj:

Offline Kisa

• Punopravni član
« Odgovori #131 u: Ožujak 04, 2011, 20:29:54 poslijepodne »

Ne,trgovci nisu krivi već oni koji su ih zaposlili takve bez znanja i nisu ulagali u njihovo znanje.

li-la

meni nebi palo na pamet ići se zaposlit negdje o čemu nemam pojima.

"volim životinje" nije dovoljno za ići se zaposlit u pet shop

Offline Frida

• Punopravni član
« Odgovori #132 u: Ožujak 04, 2011, 20:56:20 poslijepodne »
Ali poslodavac ima zadnju riječ  ;)

Offline Kisa

• Punopravni član
« Odgovori #133 u: Ožujak 04, 2011, 21:01:31 poslijepodne »
naravno da ima.
evo, uzmi onda 69-40 % krivnje :D

on/ona kaj se javio/la na radno mjesto o kojem pišljiva boba zna (a neće prodavat kestene nego ipak treba i nešto znanja imat) i on kaj na koncu zaposli neznalicu

Offline Gwyneeth

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
  • Betta Svijet
« Odgovori #134 u: Ožujak 04, 2011, 21:36:02 poslijepodne »

li-la

meni nebi palo na pamet ići se zaposlit negdje o čemu nemam pojima.

"volim životinje" nije dovoljno za ići se zaposlit u pet shop

Ne da je dovoljno, nego je i pozeljno da si nista vise i nista manje do toga da - volis zivotinje. Onda te se da lijepo modelirati po njihovim standardima - prodaj i prodaj sto bolje i vise. I to je to. Nema tu niceg drugog.

Jako je malo ducana u HR koji se mogu diciti znanjem i voljom da i poduce svoje kupce, ostali su samo trgovci.
"People need friends. Bettas kick their faces"
Hello, my name is Ksenija and I'm channaholic...
...Pula...

Offline Chilii

• Urednica terra redakcije
  • Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 43
  • AkTer jedna od šest :)
« Odgovori #135 u: Ožujak 04, 2011, 23:39:25 poslijepodne »
I onda se svi čude navali početničkih pitanja na ovaj forum - sad je očito IN imati zmiju  :nerv:

Vidim jako su ti se svidjeli prilozi sa zmijama kad ih trpaš u isti koš sa ostatkom ponude emisije...

2 priloga o zmijama su bili na mjestu - tvoj i Vrbin, drugih nije bilo. Ispravak, bio je veterinar s bradatom agamom, već sam napisala što je dotični rekao. Ta dva priloga su u redu zbog sugovornika, a što s ovih ostalih xy priloga? 7,8 minuta naspram koliko već emitiranih minuta.
Molim te, nemojmo o psima, samo odabir Dumovca naspram Spirita čijim psima je prijetilo uspavljivanje. Naravno promovira se najluksuzniji azil u RH, odi u Zaprešić pa ću te pitati koji su ti dojmovi. Nemoj mi reći da i ti misliš da dijete od 10g je sposobno samo se brinuti o psu. Predugo se bavim s udomljavanjem i vidim utjecaj te kvazi veterinarke, čisto po zadnjim pozivima za štence koje sam udomljavala. Tih 50 udomljenih pasa, baš me zanima koliki će biti postotak vraćenih, budem pitala Tatjanu Zajec, jer čisto sumnjam da će se u emisiji reći taj podatak. Ako je toliko puno pasa otišlo iz Dumovca, baš lijepo imam 3 psa koji su na cesti pa me zanima da li će Dumovec ponovo biti misteriozno pun kad ih nazovem ili će ih primiti.Previše je tu zakulisnih igara, nažalost urednica se jako lijepo i prigodno odlučila za najluksuzniji azil u državi, baš se pitam zašto.
PC je sponzor kao što je i Ponošu dugo godina bio Pedigre. Ali u tom pc-u ima artikala za pravilno držanje životinja a zašto se koriste ovi koji se koriste to valjda zna stilistica Billy  :roll:  O stručnosti prodavača pa čak i veterinara u pc nema smisla raspravljati već ih treba bojkotirati. Već duže vrijeme ne idem kod njih, terarističke stvari nabavljam kod Matije a u malom, pristupačnom pet shopu (baš gdje Skorpac radi) nabavljam hranu za psa (ostale pseće potrepštine kupujem na Cacibu).

Offline dora

• Punopravni član
« Odgovori #136 u: Ožujak 05, 2011, 01:16:44 prijepodne »

Pa sta?
Pitanje je koliko ce tih pasa ostati trajno kod novih vlasnika i koliki je broj od tih ljudi koji su ponukani ovom inteligentnom i informativnom emisijom uzeo psa jer to zaista zeli, zna sta pas znaci, zna sto znaci brinuti se o psu i koju odgovornost to povlaci za sobom ili ih je inspirirao na taj cin infantilno prekenjavanje koje je lajt motiv te emisije pa im se pesek eto ucinio ''bas slatkicki'' a k tome ako se za njega moze brinut klinac u trecem cetvrtom osnovne - why the hell not?!

Jer ako su ih udomljavali po principu iz emisije a to je - da se malo dijete moze samostalno brinuti za psa - onda je odgovor da ce vise od pola (u njaboljem slucaju) biti vracen a to u emisiji nece objaviti.

I da, slazem s s nekim napisom ovdje (Chilii mislim): Bolje da se o teraristici ne prica bas nista nego da se pricaju pizdarije.
Jer ako se ne prica nista, osoba zaintereirana za neku zivotinju ce biti prisiljena potraziti info na netu, u nekoj literaturi, a ako mu se serviraju pizdarije... na zalost vecina ce ih ljudi akceptirat kao istinite.

Zagreb

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #137 u: Ožujak 07, 2011, 10:29:45 prijepodne »
mislim da zapravo problem nije PC toliko koliko odgovornost urednika takvih emisija na TV-u
naime, velika većina ljudi ne doživljava ništa što nije rečeno na TV-u, a onda to opet doživljava kao "sveto pismo"...
e, u tom je problem - indolentnost, neozbiljnost, otraljavanje posla tek toliko da se odradi...
ako radiš emisiju o kućnim ljubimcima, onda se informiraj o njima i tek tada pričaj priče

no, kad vidim kako su nam "odgovorni" urednici i puno "ozbiljnijih" emisija (s objavljivanjem
nepotpunih, neprovjerenih, nestručnih informacija o svemu i svačemu) ..... više me niš ne čudi!

Offline Faber

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • Lega iz Dubrovnika 8)
« Odgovori #138 u: Ožujak 08, 2011, 00:25:45 prijepodne »
e al sad ne da vise stavljaju umjetne biljke vec i umjetne vlasulje!lol pa ce na kraju i umjetne ribe pincikasto roze sa gumenastom nijansom kricavo zelene.
Ma strasno..
N.multifasciatus
 Cayman60
Tanganyika  Watt Wolln Wir Trinken? so ein durst

Offline c.e.z

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
  • Udomljujem vjeverice
« Odgovori #139 u: Ožujak 08, 2011, 02:16:00 prijepodne »
Ljudi moji, niste vi modno osvijesteni tak da ne znate kaj je kak oni to zovu stajlish...ja bar za sebe mogu tvrdit da sam zaostao po tom pitanju jer ni bez mozga ne bih onakvo sto slozio...al ipak sude nam smak svijeta skoro...mozda su to samo neki znakovi..

Offline biosvera

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 26
« Odgovori #140 u: Ožujak 09, 2011, 15:42:51 poslijepodne »
joj jedva ćekam današnju epizodu da vidim kakvu će glupost opet provalit :D

Offline Annie_S

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 39
« Odgovori #141 u: Ožujak 09, 2011, 21:11:44 poslijepodne »
Se meni čini ili je ona kujica križanka terijera pesica koja je trenutno kod El Enkija?Još su rekli da živi s macom. I za ona dva peseka poslije nam se činilo...

Offline Vice

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
  • Vicko
« Odgovori #142 u: Ožujak 09, 2011, 21:29:37 poslijepodne »
Dap,  :)  rekao je da će biti jednu srijedu i on u toj emisiji, ali je je iskreno ne pratim...
"I ask people why they have deer heads on their walls. They always say because it's such a beautiful animal. There you go. I think my mother is attractive, but I have photographs of her." ~Ellen DeGeneres

Offline toncek12

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 33
« Odgovori #143 u: Ožujak 16, 2011, 21:14:58 poslijepodne »
hmm..koji su ovo likovi iz PC-a nemogu vjerovat... baš dignu tlak X-(

Offline acidorange

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
« Odgovori #144 u: Ožujak 16, 2011, 21:48:14 poslijepodne »
Gledala sam 'teraristicki' dio emisije i samo sam cekala da netko osvjezi temu. I sto kazete? Ludnica je bilo, teta stilistica i agame  :D

Offline veselaST

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 36
« Odgovori #145 u: Ožujak 16, 2011, 23:24:38 poslijepodne »
Pogledala sam večeras i neću više.kaže-moj prijatelj bi nešto što može prošetat i igrat se a ona na teraristiku.divno.od ostatka sam čula samo ford,dumovec i Pc.a kao emisia o životinjama.neću više samo me iznerviraju!
Biti roditelj znači da ti srce kuca van tijela!

Offline Chilii

• Urednica terra redakcije
  • Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 43
  • AkTer jedna od šest :)
« Odgovori #146 u: Ožujak 16, 2011, 23:53:19 poslijepodne »
Ma oni zaista nisu normalni!!! Pa do kud njihov idiotizam može ići  :-X

Ako niste znali bradate agame se odazivaju na svoje ime   :kosa:  i pozdravljaju vas klimanjem glave  :dead:

Offline IggyOS

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
« Odgovori #147 u: Ožujak 17, 2011, 00:17:22 prijepodne »
Šta odazivaju... mene moja zove na mob kad nešto treba :D :D
A što se PC-a tiće... i ja bi volio raditi tamo... ;)
I Love Animals... They’re Delicious

Offline Kisa

• Punopravni član
« Odgovori #148 u: Ožujak 17, 2011, 04:06:34 prijepodne »
jeje, i mene moja iguana pozdravlja klimanjem glave.

i dizanjem krijeste  i čak mi repom maše!

ma srčeko moje zeleno on mene voli  <3

a tek morelia... ta otvara usta u osmijeh od sreće svaki put kad me vidi  :zagrljaj:

Offline Fily

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Split
« Odgovori #149 u: Ožujak 31, 2011, 22:58:16 poslijepodne »
danas sam gledao reprizu od jučer,vrba je imao prilog sa cuvier aligatorom i moram ga pohvalit!  :up: :D