Oj bejzik!
Počela sam s 300 L, pa smo dragi i ja zaključili da je to stvarno samo za životinje jer tamo ni kripta nije preživjela i nemoguće ga je urediti zbog rovarenja, kopanja i čupanja beštija. To je proglašeno njihovim privatnim dječjim vrtićem i takav im je kak' si same slože (svaki dan izgleda drugačije)- samo ga čistim i održavam.
Zatim smo uzeli kozičnjak i zaključili da bi on trebao biti veći a s njim u paketu sam dragom podvalila i 40 L akvarija (jer je
fakat bila dobra ponuda a i što će nam TV kad je ovo ljepše za gledat i nema repriza i reklama)- tako da ih sada imamo 4.

Sve se može kad se hoće - a ženi trebaš samo malo više udovoljavati da se pripitomi.

Šteta bi bila da ne odeš bar na 100 L + ovaj zadržiš. Vjeruj mi da bi ti bilo lakše. U jednom imaš puževe, u drugom koze, u trećem više bilja - i iz jednog kradeš za drugi - vodu, bakterije...

Dragom sam obećala da ću sada stati na loptu i dala mu časnu pionirsku.

Za djecu nema bolje od odrastanja uz životinje- sva moja a "zašto, zašto, zašto, tata (..ne mogu wibici dati sendwič... zašto salata waste u akwawiju.. zašto je ova tak' plosnata a dwuga tak debela... ak' je slatkovodni akwawij gdje ide šećer)" pitanja bila uz buljenje u akvarij po cijeli dan.
Bar bi ti djeca bila na oku.