Srpanj 27, 2025, 20:42:59 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Bijesan na zebrice!  (Posjeta: 4710 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline shoney063

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 29
Bijesan na zebrice!
« u: Listopad 16, 2010, 20:23:05 poslijepodne »
 X-( bio u zoocity-u,kupio:5 rasbora,5 neonki,5 hokej tetri,2 cory-a i 5 ZEBRICA..eh sad.. dosli mi kuci pustio ja njih u akvarijcic,samo oni,prije bila zlatna i misgurnusi..i odma meni cudno nes,tetrice jadne sve nesto ili iza filtera,ili iza stijene,ili skroz u kutu na dnu,jer zebrice divljaju! mislim se ja,zivcane,sad ce se malo primirit,dolazim nakon pola sata u sobu,hokej tetra NEMA GORNJI DIO REPA! AAAAAA! zovem ja zoocity,od svih koji rade do 21h,samo ovaj u cascadeu radi do 19h. -.- zovem ja druge,u city centru kazu da se uopce nemogu zamjeniti ribice,u garden mall kazu da moze bez problema ali su im novi akvariji pa ne primaju jos ribice iz vana,u sopotu kazu da moze ali kod onih koje sam kupio,a oni nerade.. brze bolje ja na internet,vidim da zebrice trpe promjene temperature,i eno ih sad u lavoru, :punch:. Ranjenice moje slatke napokon proplivale,a ove divljaju,sad nek se jedu medjusobno,ako mi ova u ponedjeljak kaze da se ne mogu mjenjat,prosut cu joj ih u glavu  :D salim se,ostavit cu joj ih u vrecici na blagajni,pa nek ih ona baci u wc ako ima srca,al ce ih sigurno vratit u prodaju i zaradit duplo..krava..haha...ne bi ja tolko bio bjesan na nju da mi nije rekla da crvenonose tetre NIKAKO ne mogu s ostalim,a ja uvjeren da mogu,jos nju glupacu slusam sto se pravi pametna,a kao zebrice su jaako miroljubive i bice im super..javljam sta sam uradio..  ;)
-It can creep up inside you and consume you,a desise of a mind,it can control you.All your pretty lies,your in the city of wonder.

Offline ibanezfrelon

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
    • ART IMAGE
Odg: Bijesan na zebrice!
« Odgovori #1 u: Listopad 16, 2010, 20:28:46 poslijepodne »
 :doh:

Offline shoney063

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #2 u: Listopad 16, 2010, 20:31:29 poslijepodne »
:D
-It can creep up inside you and consume you,a desise of a mind,it can control you.All your pretty lies,your in the city of wonder.

Offline tarantula 87

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
« Odgovori #3 u: Listopad 16, 2010, 20:46:30 poslijepodne »
čuo sam dosta takvih slučajeva... :down:

Offline zeki972

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
« Odgovori #4 u: Listopad 16, 2010, 21:18:30 poslijepodne »
koliki je  tvoj akvarij?

Offline silvitara

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 44
« Odgovori #5 u: Listopad 16, 2010, 21:57:14 poslijepodne »
Imala sam zebrice i nikada nisu radile probleme ;)
Nikad, baš nikad nisu ozljedile drugu ribu. Imala sam ih preko god.dana.
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

Offline prodz

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
« Odgovori #6 u: Listopad 16, 2010, 22:23:19 poslijepodne »
zasto ne slusas prodavace? zasto toliko riba odjednom? zasto se ne informiras prije kupnje? ? ? :question: :question: :question:

akvarij.net i google su tvoji prijatelji!

Offline gstaraz

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Pelcer po pelcer...
    • altbierbude
« Odgovori #7 u: Listopad 16, 2010, 23:10:27 poslijepodne »
X-( bio u zoocity-u,kupio:5 rasbora,5 neonki,5 hokej tetri,2 cory-a i 5 ZEBRICA..eh sad.. dosli mi kuci pustio ja njih u akvarijcic,samo oni,prije bila zlatna i misgurnusi..i odma meni cudno nes,tetrice jadne sve nesto ili iza filtera,ili iza stijene,ili skroz u kutu na dnu,jer zebrice divljaju! mislim se ja,zivcane,sad ce se malo primirit,dolazim nakon pola sata u sobu,hokej tetra NEMA GORNJI DIO REPA! AAAAAA! zovem ja zoocity,od svih koji rade do 21h,samo ovaj u cascadeu radi do 19h. -.- zovem ja druge,u city centru kazu da se uopce nemogu zamjeniti ribice,u garden mall kazu da moze bez problema ali su im novi akvariji pa ne primaju jos ribice iz vana,u sopotu kazu da moze ali kod onih koje sam kupio,a oni nerade.. brze bolje ja na internet,vidim da zebrice trpe promjene temperature,i eno ih sad u lavoru, :punch:. Ranjenice moje slatke napokon proplivale,a ove divljaju,sad nek se jedu medjusobno,ako mi ova u ponedjeljak kaze da se ne mogu mjenjat,prosut cu joj ih u glavu  :D salim se,ostavit cu joj ih u vrecici na blagajni,pa nek ih ona baci u wc ako ima srca,al ce ih sigurno vratit u prodaju i zaradit duplo..krava..haha...ne bi ja tolko bio bjesan na nju da mi nije rekla da crvenonose tetre NIKAKO ne mogu s ostalim,a ja uvjeren da mogu,jos nju glupacu slusam sto se pravi pametna,a kao zebrice su jaako miroljubive i bice im super..javljam sta sam uradio..  ;)

:abducted:

još mi suze idu na oči.... kakav engleski crnjak   :D   :clapping:

Offline astralis

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
« Odgovori #8 u: Listopad 17, 2010, 01:31:14 prijepodne »
ja, ja, ja,...iskreno sam te nastojao"shvatiti" citajuci ovo,i s obzirom na dob koju navodis ispod slike,ali iskreno moram napisati WTF ?!!! ziv ti meni bio kao te zebrice u lavoru....  :g018:
eruption of emotions

Offline shoney063

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #9 u: Listopad 17, 2010, 12:03:43 poslijepodne »
zasto ne slusas prodavace? zasto toliko riba odjednom? zasto se ne informiras prije kupnje? ? ? :question: :question: :question:

akvarij.net i google su tvoji prijatelji!

Pa slusao sam prodavaca,zato sam se i zezno. Rekla je da crvenonose tetra ne mogu s ovim.. I ja se nisam htio pravit pametan,ali sam siguran da mogu,zasto ne bi mogle? Pa onda nisam kupio cvenonose,nego zebrice,koje su napravile masakr,sad mi akvarij izgleda ko ratiste..Akvarij je 200l..I po svemu sto sam procitao na googlu i akvarij.net-u prije kupnje zakljucujem da mi je 100% prodala neke GMO zebrice :D :D :D,a ja glupi kreten nasjeo..haha...zvao sam sad city,rekla je da ce pitat "nadležne",moš mislit,pa će javit..i da se razumijemo i meni je zao tih 5 zebrica,al mi je jos vise zao osalih 15 tetrica..=(
« Zadnja izmjena: Listopad 17, 2010, 12:08:53 poslijepodne od shoney063 »

Offline dario

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 36
« Odgovori #10 u: Listopad 17, 2010, 12:08:23 poslijepodne »
daj posalji neku sliku akvarija i svih tih riba... pitanje sto je tebi prodano pod tetre (mozda je cak i neki ciklid tu)
jer ovako mi zvuci nevjerojatno da su se tetre poubijale i to jos u 200 L akvariju
btw.ako neznas di ces sa zebricama ja cu ih rado udomiti
-  Zagreb/Savica  -

Offline pravda

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #11 u: Listopad 17, 2010, 12:08:45 poslijepodne »
Zebrice napravile masakr  :D :D :D ,moje nikoga nediraju u 60L,a ima ih 10 i to GMO  :D :D :D

Offline shoney063

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #12 u: Listopad 17, 2010, 12:38:22 poslijepodne »
daj posalji neku sliku akvarija i svih tih riba... pitanje sto je tebi prodano pod tetre (mozda je cak i neki ciklid tu)
jer ovako mi zvuci nevjerojatno da su se tetre poubijale i to jos u 200 L akvariju
btw.ako neznas di ces sa zebricama ja cu ih rado udomiti

ribice su jos jako plasljive,cekat cu malo da se opuste pa slikam,ali evo svih 5 sa googlea
imam:

Offline tarantula 87

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
« Odgovori #13 u: Listopad 17, 2010, 12:46:24 poslijepodne »
znamo i mi kako one izgledaju..trebas svoje slike stavit...jaoooo

Offline shoney063

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #14 u: Listopad 17, 2010, 12:52:40 poslijepodne »
Znam i ja kako moje izgledaju,valjda vidim da je ova u akvariju identicna ovoj sa slike..jaooo  :dead:  :D

Offline Dentex

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 30
« Odgovori #15 u: Listopad 17, 2010, 12:53:07 poslijepodne »
heh.. valjda imas peh  :dead: ja sam crvene i obicne zebrice drzao sa dva skalara u 80 litara sa rasborama.. zebrice su se samo medjusobno naganjale a ostale nisu dirale niti je itko njih diro..
Ne volim januar, ni bele zimske vragove u svakom snegu vidim iste tragove, tragove malih stopa kako polako odlaze..

Offline zeki972

• Punopravni član
« Odgovori #16 u: Listopad 17, 2010, 12:53:39 poslijepodne »
malo mi nije  baš jasno nisi tako govorio nedavno da imaš toliko veliki akvarij već si  nešto drugo govorio još prije par tjedana:

" hahaha. Iskreno,cilj mi je bio da mi netko napokon odgovori... Oprostite ako sam prekrsio neka pravila,o djelovao grubo ili nesto... Najvise me iznervirala mama juce sto mi je nakon 53255387 pokusaja opet hladno odgovorila da ne moze akvarij ni litru veci.... Samo zbog financijskih razloga. Drukcije je to kad ti znas da ides u minus na racunu zbog svog gusta,a drukcije ako ti smatras da ako ne mozes da pomzis,podragas i spavas s zivotinjom,ona se ne moze nazvati ljubimcem,kao moja mama. svidja mi se prijedlog s multicima.  krecem postepeno,zakopavam ratne sjekire sa svima na forumu i krecem ispocetka.... Pa kad sam kupim akvarij od jedno 100l za 3 godine,vidice mama.... Hvala puno na savjetima,i nadam se da vam se mogu opet obratiti ako mi nesto zatreba..."  

od kud sad 200l akvarij a htio si koliko se sjećam u 35 litara( bar si rekao da imaš toliki akvarij) ubaciti i pulhere i apistograme cacaude i dwarfove... mislim da tu netko nekoga zeza...
 po 5 ribica, znači ukupno oko 20tak ribica u 200 litarskom akvariju se ni ne vide a kamo li da imaju  priliku jedna drugoj gricnuti peraje..
 ako griješim ja ću se ispričati, ali mislim da puno toga u tvojoj priči ne štima.. :down:

Offline dario

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 36
« Odgovori #17 u: Listopad 17, 2010, 12:58:43 poslijepodne »
tocno tako...tesko da bi se u 200L poklale, ali ako je stvarno 35 L onda je to preveliki stres za ribe pa lako moguce da su poludile
pogotovo jer se radi o leopard zebricama, a ne o obicnim!!!
-  Zagreb/Savica  -

Offline shoney063

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #18 u: Listopad 17, 2010, 13:00:10 poslijepodne »
prošlo puno vremena,35 litarski akvarij prodan,urazumio se da su teritorijalni i da im reba prostora,mama se opametila s obzirom na 5.0 uspijeh ( 8)) i to je to..a evo opisat cu vam situaciju,ubacio sam ih,one su se pocele medjusobno naganjati kako je netko gore vec naveo i tetre su im ocigledno smetale...nemam razloga lagati,dosao sam samo zatrazit pomoc,da znam o cemu se radi i da znam da su zebrice po prirodi agresivne kao npr. borci ne bi uopce pisao 1. post,nego bi rekao,di mi je pamet bila da ih stavim s tetrama i nekom ih poklonio..al eto ocigledno jos nitko nije dosao do nekog logicnog rjesenja za ponasanje zebrica,ali sta je je tetre nemaju rep!

Offline zeki972

• Punopravni član
« Odgovori #19 u: Listopad 17, 2010, 13:02:08 poslijepodne »
prošlo puno vremena,35 litarski akvarij prodan,urazumio se da su teritorijalni i da im reba prostora,mama se opametila s obzirom na 5.0 uspijeh ( 8)) i to je to..a evo opisat cu vam situaciju,ubacio sam ih,one su se pocele medjusobno naganjati kako je netko gore vec naveo i tetre su im ocigledno smetale...nemam razloga lagati,dosao sam samo zatrazit pomoc,da znam o cemu se radi i da znam da su zebrice po prirodi agresivne kao npr. borci ne bi uopce pisao 1. post,nego bi rekao,di mi je pamet bila da ih stavim s tetrama i nekom ih poklonio..al eto ocigledno jos nitko nije dosao do nekog logicnog rjesenja za ponasanje zebrica,ali sta je je tetre nemaju rep!

ok,..onda ti ne bi trebao biti problem staviti sliku akvarija i ribica

Offline alen051

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
« Odgovori #20 u: Listopad 17, 2010, 13:02:19 poslijepodne »
U prvom postu je bio "akvarijcic" u kojem je bila "zlatna"... A onda je odjednom 200l? Držao si jednu zlatnu ribicu u 200l???? Kao što je netko malo prije napisao WTF??? :) Ko tu koga je...?

Offline alen051

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
« Odgovori #21 u: Listopad 17, 2010, 13:02:43 poslijepodne »
I ja bi sliku :)

Offline pravda

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48