bio u zoocity-u,kupio:5 rasbora,5 neonki,5 hokej tetri,2 cory-a i 5 ZEBRICA..eh sad.. dosli mi kuci pustio ja njih u akvarijcic,samo oni,prije bila zlatna i misgurnusi..i odma meni cudno nes,tetrice jadne sve nesto ili iza filtera,ili iza stijene,ili skroz u kutu na dnu,jer zebrice divljaju! mislim se ja,zivcane,sad ce se malo primirit,dolazim nakon pola sata u sobu,hokej tetra NEMA GORNJI DIO REPA! AAAAAA! zovem ja zoocity,od svih koji rade do 21h,samo ovaj u cascadeu radi do 19h. -.- zovem ja druge,u city centru kazu da se uopce nemogu zamjeniti ribice,u garden mall kazu da moze bez problema ali su im novi akvariji pa ne primaju jos ribice iz vana,u sopotu kazu da moze ali kod onih koje sam kupio,a oni nerade.. brze bolje ja na internet,vidim da zebrice trpe promjene temperature,i eno ih sad u lavoru,

. Ranjenice moje slatke napokon proplivale,a ove divljaju,sad nek se jedu medjusobno,ako mi ova u ponedjeljak kaze da se ne mogu mjenjat,prosut cu joj ih u glavu

salim se,ostavit cu joj ih u vrecici na blagajni,pa nek ih ona baci u wc ako ima srca,al ce ih sigurno vratit u prodaju i zaradit duplo..krava..haha...ne bi ja tolko bio bjesan na nju da mi nije rekla da crvenonose tetre NIKAKO ne mogu s ostalim,a ja uvjeren da mogu,jos nju glupacu slusam sto se pravi pametna,a kao zebrice su jaako miroljubive i bice im super..javljam sta sam uradio..