Nakon preseljenja Tropheusa u novi smjestaj napravljen je mali redizajn akvarija;
- promijenjen pijesak, raspored anubiasa i dodana cijelom duzinom crypta - znam da je ko po spagi al meni se sviđa ovak kak je, mozda bi eventualno između anubiasa pasala koja grana loze al to ako di uspijem skemijat usput
- pozdinu moram promjenit jer ova folija mi se ljepi blesavo za staklo pa nije ljepo za vidit, trebal bih neku mat pozadinu pa ako imate info di bi bilo javite
tehnike su vecinom iste al da osvjezimo:
330L, 2x36W T8 iako mislim da je i to previse jer iako ima bilja ne treba toliko rasvjete jer je nezahtjevno i raslo bi samo pod jednom, filter expro 1200, ne gnojim nicim jel nema potrebe
slika je samo nabrzinu, bolje stavim kad jos malo ocistim akvarij od algi i s boljom tapetom iza
od riba ce unutra ici samo Paracheirodon simulans i corydorasi te nekoliko Otocinclus affinisa
e ad me zanima koliko bih ja mogao unutra stavit corydorasa?? radi njih je i ostala ova cistina naprijed. mislio sam oko nekih 30 komada al postepeno dodavat da ne bi bilo previse
neonkica imam doma nekih 17 komada al bih jos satvio da ih bude barem nekih 50 komada