selendra teska

sala
u zgu imamo poprilicno dugi tok rijeke save koja sijece zg na pola (vjerojatno si vidjela snimke sada nedavno dok je poplavila (i moj kvart je bio ugrozen) pa pretpostavljas da nije daleko a bogme ni nije
znaci treba mi od kuce nekih cca pol sata pjeske ili 10-15 min s bicom do nasipa, na nasipu ima i ljudi i pasa ali kako moji ne napadaju (znaju urlati ali to je isto sve rijede) ja njih lijepo bez lajne
mozda tebi za pesa je ok da ides polako a dugo ali meni za agility treba da bude sto eksplozivniji na krace staze (trenutno ih drilam i za spasioce pa trce do treninga sto je duza ruta nego inace)
pored nasipa ima jedna cesta uz jarun di idu auti ali ako vidim da krenu dolje na krivu stranu nasipa pozovem ih nazad i rjesim problem (moram samo napomenuti da su sada u procesu pripremanja za A0 ispit i da su dodi apsolvirali te da trenutno drilam hod uz nogu bez lajne) tako da ih promet ne ugrozava a meni je to jedini nacin kako mogu sa tri psa stici iz spanskog do kospa jer kad udem s njima u tramvaj naslusam se svega
naravno kad je lose vrijeme i dnevne stenje za obavljanje nuzde ili dok sam strgana radim i ja po betonu ali kad god mogu idem do nasipa jer je zdravije za njih da trce po zemlji i soderu a trcanje im itekako treba
auti i motori se koriste za trening (tu pricam o radnim pesima tvom retriveru to ne treba) ali kao i sa svime moras znati sta radis da si ne zeznes pesa
ono sta je tii napisao se ne prakticira

treninzi su na dnevnoj bazi ako vec ne dnevnoj onda svaki drugi dan, i polako se pojacava intenzitet
ni ja sa svojima nisam sjela prvi dan i odvezla se do kospa i nazad, ja bi riknula ako nebi oni, prvo su isle krace rute do mosta kod king crosa a zatim na drugu stranu pa sve dalje
i da naravno prvo smo hodali te rute zatim na biciklu.....
tii moji pesi redovito plivaju preko ljeta u jarunu ili savi ili oboje kako idemo prema kospu