Evo da malo opisem napredak malaca
Kroz neki tjedan i pol malci su dobili na duzini jedno 2mm,i sada su odprilike na neki 5-6mm,debljina im je na trbuhicu mozda 1mm,i iz prozirno bijelih malaca su potpuno potamnili,to njihovo povecanje nisam bas tako primjetio do danas,kad sam im pridruzio jednog od onih malaca sto su se prije koji dan izlegli,ovaj vec slobodno pliva,pa da nebi njega samog hranio i tako prljo vodu pridruzio sam ga ostalim
Sad cekam ovog drugog visuljka da propliva pa i da njega pridruzim ostalima
Onih starijih malaca mislim da ima oko 7-8,bar ih toliko odprilike vidim svaki put kad je hranjenje,pa mislim da je to to,uz ova dva bice ih neki desetak,sto mi je za pocetak lijepa brojka
Malci vec slobodno plivaju po cijelom akvariju,ali i dalje onako trzajuci,ocito su jos presitni da bi normalnim plivanjem prolazili kroz otpor vode
Uglavnom ja sam zadovoljan cak i njihovim ponasanjem,jer kad sam pustio novog malca ocekivo sam neko natjeravanje,ali nitko ga nije niti pogledo,lijepo plivaju jedni blizu drugih,i stvarno ih je prekrasno za gledati
Roditelji su se vec smijestili u novom akvariju,hranjenje je obilno,sad je sve na njima,da opet naprave neki dobar posao,samo mi je zao sto nigdje ne mogu naci odgovarajucu mrezicu,da uspijem spasiti vise jaja,da dobijem jos vise malaca,ali radim na tome