Meni ja akvari sa podlogom i gusto zasađen sa mahovinom,oni prvi su se vec trebali izleci,ali ih ne vidim,vjerojatno jos ni ne plivaju kako treba,jer su se najkasnije trebali izleci jucer,e sad dali za dan dva mogu proplivati,ili samo stoje,nemam pojma
Dva dana poslije prvog mrijesta sam vidio jos dva,a ta se jos nisu mogli izleci,ili su sad tek u procesu izlijeganja
Mislim da jos tjedan dana ja necu moci nista znati,dok ne vidim neke kretnje u akvariju,do tad se moram strpiti
Sad dva dana nisam bio po cijele dane doma,veceras cu uzeti sokic,i sjesti uz akvarij i malo uzivati u praznoci i plivanju infusorie i u nadi iscekivati kojeg malca iz grmlja

Bitno mi je da mi odrasle fino jedu,i sad vec nakon 3-4 dana finog hranjenja bolje izgledaju
Dacu im jos neki tjedan dva,ovisi o stanju sa onim malcima,ako se ne pojave onda ce ovi ici prije u akvarij,ako se pojave onda cemo pricekati malo,tako da se nadam da ce sad biti jos spremniji za mrijest nego kad sam ih uzeo,i da ce zenke nakupiti vise jaja,a muski onog sto im treba

da bi uhvatili zenke i obradili ih