Sve je to regulirano u Zakonu o potrošačima,samo mi griješimo što se toga ne držimo. Po tom zakonu mi , kao kupci smo Bogovi

. Prema tome, nemoj se baktati puno oko toga. Odi još jednom tamo s računom i filterom i traži da ti to zamjene, jer ga nisi ni koristila, ako neće traži voditelja ne smjene nego centra ili nekoga iz Uprave. Slobodno reci da imaš pravo kao potrošač po Zakonu o potrošačima da ti to otklone odmaha kako će oni to pravdati dobavljaču je njihova stvar jer uređaj kod tebe nije ni radio, ako se i dalje nastave ponašati drsko i bezobrazno kako oni znaju , odi u Udrugu za zaštitu potrošača , oni željno čekaju takve stvari, a Pet centar prijavi tržišnoj inspekciji, jer su ti prodali nešto što ne odgovara deklaraciji, sjedni i napiši pismo žalbe direktno i u Tetru i kako su oni se odnosili prema tebi, ili glavnom zastupniku za Hrvatsku. Pa ćeš vidjeti da li se može ili ne.
Radio sam kao zamjenik voditelja reklamacija jednog lanca trgovina i znam da je najgore izbalansirati između kupca i Uprave koja zahtjeva da se reklamirana roba ne vraća nazad, ali me je sve to i natjeralo da pročitam Zakon.