1.Ovo je standardna forma gupija zenke.(koristeci literaturu)
2.Posto se ne vidi najbolje na fotografiji ,ja sam graficki to oznacila ,gde joj se spljostilo telo,tj smrsala je ,ali ne u stomaku nego u plucnom delu i sad je kao ,,linija.''

Ona i izgleda kao da se okotila

, ali sam je dobro pregledala u pocetku

i imala je propisani stomacic

,a i ne bi mogla da se stanji od pocetka vratnoga dela? :down:Ranije su mi objasnjavali da je uzrok losa voda (akvaristi)

,a sad mi se cini to iskljuceno jer ...normalno jede i tek sto sam nabavila taj kvalitetni filter.

:ying:Za to vreme sam je drzala s drugim ribama ,po 2-3 u kombinaciji i cesce cistila akvarije. :star:Druge su dobro. ;)Naprimer taj skalar je slucajno s njom ostao sam jer mi je jedan mali uginuo. :'(I ovaj je bebac pa je zato privremeno u malom akvariju.

Dobro(?) jede.=Mada mislim da je vise po kupnji,ali da je smanjila naglo,u to sumnjam(!

),ima li to veze,nije li neka zaraza,kako to da joj ocistim u organizmu i ima li neke nade da je nateram da uprkos svemu ipak bolje jede,ima li sansi za oporavak(hoce li se videti da se ugojila)?Ako je zakacila crevni parazit koji ne vidim-ima skroz bijelu crtu u anusu,cudno,ko da ce da se izlegu mladice,(to cisto deluje!);jer ima neki lijek?
Hvala...