vako neznam jel ima tko isti filter al citajuci po netu kazu valja ...ja se odlucim kupit ,tako ceko da dodje dva dana

poste .
smontiram .. stavim u pogon za svoj 54 litarski akvareijum (znam je malo previse al filtracije nikad viska .je moj moto)
tako stavim duplu dozu FFM za svaki slucaj ... 100 puta provjerio jel sve ok vidim je

ostavim preko noci
jutros uzas

3 gastromizona otegla papke a bikolor albino se bori za zrak na vrhu akvarijuma malci ancitrusa njih 12 se poljepili po staklu na samom vrhu 2milimetra ispod povrsine
dva manja gibicepsa (nemorate mi govorit da im nije tu mjesto znam tu su privremeno ) su ok samo je jedan nekako promjenio boju ima neke fleke zuckasto bijele boje (nebi reko da je ICH ) uglavnom normalno jede i ostalo
e sad panika promjenim odma 50% vode u kljucim zracnu pumpu sad ona pici zaboravio sam naglasit da filter meska vrh vode iako mise cini nedovoljnim ... izmjerio sam NO2 je bio 1
e sad pitanja ...
jel to zbog novog filtera naime nema u sebi bakterije
ili je zbog nedovoljnog doliva zraka to jest ne ukljucenja pumpe odma pri ukljucenju filtera
ili je sve to spelt okolnosti pa sam im dao previse hrane to jest povisio se nivo amonijaka zbog tog
il to mene bog kaznajva jer sam na rubu zivaca da poklonim sve nekom i uzgajam kaktuse
moliobi da ako neko ima slican ili isti flter da komentira (filter sam ) ono jel valja nevealja ....