Srpanj 18, 2025, 21:39:56 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Hokej > Medveščak  (Posjeta: 14116 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline alen_zgb

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • " ZOO VILI TEAM "
Odg: ZIG ZAG MEDVEŠČLAK
« Odgovori #125 u: Veljača 05, 2012, 17:02:01 poslijepodne »
da, pravi su.. mene susjed danas zvao da idem s njim, ali prehladno mi je da bi isao, jer ionako sam prehlađen.. prosli put sam trebao ici, ovu zadnju tekmu kad su igrali, ali bilo je brrrr.. smrznuo se susjed, ali kaze da je bilo super.. mi koji neodemo na tekmu, navijat cemo preko tv-a ili neta..  :up:

Offline Andrijana

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Lokacija: Zagreb Dugave
Odg: ZIG ZAG MEDVEŠČLAK
« Odgovori #126 u: Veljača 06, 2012, 10:36:01 prijepodne »
Obje tekme su je bile odlične, atmosfera fantastična! Bila je čista uživancija gledati uživo!

Offline Roni

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
Odg: Hokej > Medveščak
« Odgovori #127 u: Veljača 06, 2012, 22:54:03 poslijepodne »
:)

Nažalost nisam pisao na temi više od godinu dana :S ali lako za mene, bitno je vidjeti da projekt medveščaka nije stao, nego je samo narasao i dalje raste u bilo kojem pogledu. Drago mi je da sve više i više ljudi prati hokej bez obzira što su mnogi ljudi mislili da će to biti jednogodišnji projekt-izlet u hokejske vode.

Sad mi je žao da je stara tema ustvari zamrla, no što je tu je, malo bi mogao osvježiti priču o medveščaku (za one koje zanima).

Prošla je sezona završena rezultatski lošije nego prva sezona u EBEL-u. Završili smo 8 normalan dio sezone i onda su nas odmah u doigravanju izbacili KAC-eri koji su kasnije igrali finale lige. Više ni ne znam što se sve događalo te sezone ali bitno je napomenuti da je zanimanje za hokej samo dodatno poraslo i da je Medveščak kao klub postao organiziraniji. Nažalost bilo je i nekih po meni krivih ili nepromišljenih poteza uprave (primjer je loš PR sa Hečimovićem kojeg su zbilja navijači zavoljeli). No isto tako kraj prošle sezone nam je i pokazao koliko je hokej sport napretka. Jer mogli smo mi biti žalosni koliko god hoćemo zbog nekog igrača ali kad dođe bolji igrač, koji ima bolji učinak tek se onda vidi koliko bi izgubili sa ostankom nekih igrača koji su nam prirasli srcu.
Također se mora spomenuti da se liga proširila sa još jednim češkim klubom, što je dobro jer je konkurancija veća i kvaliteta hokeja se diže, ali pošto je to 11 klub lige, malo je čelništvo lige napravilo čudan način razigravanja tj. utakmica do razigravanja.

Evo nas sad u današnjem vremenu gdje je Medveščak završio prvi dio sezone na visokom 2 mjestu u ligi i sad je u fazi razigravanja prije doigravanja (koliko god to blesavo zvuči) u kojem je cilj osvojiti što bolju startnu poziciju za doigravanje. Trenutno smo drugi i cilj je svakako biti među prva 4 kluba jer prva 4 kluba imaju prednost domaćeg terena u normalnom doigravanju.

Kao što sam prije spomenuo neke dolaske i odlaske igrača, ove sezone iako sam bio dosta skeptičan (zbog svog neznanja) smo možda složili i najbolju ekipu u ligi. Namjerno kažem ekipu jer su kao ekipa vrhunski. To znači da nemamo najbolje pojedince ali bi jedan za drugoga napravili skoro sve na ledu. Naravno to je moralo donjeti i rezultat i zato je Medveščak tu di je trenutno.

Imamo ove sezone dosta novih igrača ali bi neke posebno spomenuo:

Michael Ouzas
Popularno zvani "užas". Došao kao drugi golman i sam je rekao da će biti dobar drugi golman (prvi je i dalje "Isus Kristan"  :) ), i ne samo da je dobar nego opasno konkurira i za prvog golmana kluba jer zbilja vrhunski brani. Inače što se tiče golmana u prvih 5 golmana lige po statistikama Medveščakova su ova 2  8) . To znači da veeeliki dio ovogodišnjeg uspjeha pripada njima. Meni se sviđa zato što je jako nabrijan na utakmice i na klub, i što je čudno za golmana bez problema će se "posvađat" i sa igračima ako ga netko dira... a znao je i trgat palicu lupanjem po golu kad smo izgubili tekmu na glup način :) Muzika koja se pušta njemu u čast u dvorani je od Azre, "užas je naša furka".

Vyacheslav Trukhno
Zvani "Slava". Jedini rus u ekipi i možda najbolja kupovina managementa Medveščaka ove godine. To je objektivno igrač za jaču ligu od EBEL-a jer zbilja je vrhunski igrač, koji ima daleko najbolju tehniku i profinjeni udarac od svih u ekipi. Nije mu strano stati uz ekipu kad se treba "pofajtat" te tako odgovoriti na provokacije protivničkih igrača. Bio je član mlade hokejske reprezentacije rusije i taj podatak sam po sebi govori o njegovoj kvaliteti. Zabio je 16 golova i ima 17 asistencija. Zanimljivost za njega je bila što mu je i stari bio hokejaš i kasnije trener i irali su zajedno u ekipi (čak i postavi) jedno vrijeme. Za njega se u dvorani pušta "Kaćuša"  :D

Tomislav Zanoški
Meni osobno najdraža kupovina ove sezone. Zbilja idealan igrač za Medveščak jer ima sve što nam je trebalo. Prve hokejske korake je napravio na šalati i onda su mu starci otišli u Kanadu gdje je odrasao kao hokejaš. Zbog toga mu je velika želja bila zabiti gol na Šalati što je i uspio jučer. Inače je možda i najbrži igrač u ligi sa vrhunskim šutom koji nažalost ne koristi koliko bi trebao a svojom brzinom je postigao da je igrač koji je dao najviše golova kad smo imali igrača manje u cijeloj ligi. Igrač je to koji se stalno trudi dati 110% od sebe i uz to ide njegova velika brzina ruku u šakačkim obračunima. Inače je niži ali će se bez problema postaviti na igrača za glavu i pol većim od sebe što ga stavlja na listu 6 najkažnjavanijih igrača lige :) Što se tiče igračkog učinka, zabio je 14 golova i ima 15 asistencija.

Pascal Morency
Definitivni "bad boy" cijele lige. Uvijek će se potuć kad treba i to sa bilo kim i bilo kada, a bilo je slučajeva da su ga po 3 protivnička igrača morala zaustavljat. Ima laganih 162 minute kazne i uvjerljivo je najkažnjavaniji igrač cijele lige, i to još uvijek bez obzira što ne igra već 15-20 utakmica zbog ozljede. A ozljeda je bila glupa... čovjek se navodno napio i poskliznuo pijan u kadi i razbio glavu :S Zbog toga je kažnjen od kluba i bila je upitna njegova karijera u Medveščaku ali su navijači poslali masu mailova podrške i uprava ga je odlučila zadržati zasad bez obzira što neće igrat do kraja sezone. On i Zanoški su bili vrhunski tandem koje se malo tko u ligi usudio dirati. Inače da nebi ispalo da se Pascal samo mlati... on je vrhunski igrač za ovu ligu i zabio je 7 golova i ima 6 asistencija.

Jedan filmić kako to rade Zanoški i Morency......... u prijateljskoj utakmici :D

Da ne misli netko da je hokej samo tučnjava i da je meni to najbitnije, pišem o tome zato što je to bio segment koji nam je najviše falio prošle 2 sezone. Jer zbilja su nas puno puta "tukli" i napadali nam golmane a naši igrači su bili dosta pasivni u nekim situacijama. E sad se to promijenilo pa se protivnički igrači vrlo očigledno izmiču kad neki naši igrači krenu na njih u nekim akcijama. Dobili smo veliku čvrstoću u duelima i golmani nam imaju dosta lakši posao kod branjenja.

Što se kluba tiče, odigrali smo većinu prvog dijela sezone, odigralo se i 7 utakmica u Areni sa preko 100 000 gledatelja ukupno, zabili smo 500-ti gol u ligi, odradili i 2 utakmice na otvorenom na Šalati i sad se vraćamo u ledenu dvoranu gdje nam preostaje odigrati još 3 utakmice do doigravanja koje ćemo završiti na jednom od prva 3 mjesta. S tim ćemo imati prednost domaćeg terena u doigravanju i ne znam... neka čudna kemija je "u zraku" cijelu sezonu... i zbilja bi mogli daleko ove sezone.

Probat ću tu i tamo nešto napisati nešto o napretku kroz sezonu malo češće nego do sad, i nadam se da se vidimo na tribini ili bar ovdje u temi  :up:

zig zag!
http://www.roni-reef.com (nema više, recesija je)

Offline delbi

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Pula
  • vecio mona
    • http://www.posronja.eu
« Odgovori #128 u: Veljača 07, 2012, 07:18:33 prijepodne »
a bas sam se pitao...sto se s tobom desilo...da te nema u ovoj temi  :zagrljaj: :zagrljaj: :zagrljaj: :zagrljaj:
pula
Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die

Offline Roni

• Punopravni član
« Odgovori #129 u: Veljača 07, 2012, 21:51:16 poslijepodne »
"Medveščak izbliza"

Zanimljiv projekt o medveščaku koji prikazuje priču i sa malo drugačije strane, od putovanja autobusom pa sve do kadrova iz svlačionice.
Snimljena je prva reportaža pa ako vas zanima link je niže...

http://www.youtube.com/watch?v=kviwnr_xhM8&feature=player_embedded

Offline Roni

• Punopravni član
« Odgovori #130 u: Veljača 10, 2012, 11:49:43 prijepodne »
Danas je utakmica sa prvoplasiranim Linzom u Austriji  :up:

Ako dobijemo izbijamo na prvo mjesto na tablici a ako izgubimo ostajemo drugi.
Njima fali jedan dosta bitan igrač koji je dobio 7! (sedam) utakmica kazne zbog udaranja laktom u glavu igrača Olimpije na prošloj utakmici

Po meni malo pregruba kazna ali mi je drago da se i Austrijanci kažnjavaju a ne samo NE austrijski klubovi.  

Utakmice nažalost nema na televiziji ali biti će stream preko interneta. Prošle dvije tekme je taj stream bio iznenađujuće kvalitetan i mogao se bez problema spojiti na neki LCD TV i gledati.

Link na stream (oko 15-30 minuta prije tekme ga puste) je ovdje:

http://www.medvescakizbliza.com/

Inače danas je dosta zanimljivo kolo jer igraju:

-prvi sa drugim (borba za 1 mjesto)
-četvrti sa trećim (borba za 3 mjesto)
-peti sa šestim (borba za 5 mjesto)

..a i u donjem dijelu tablice je zanimljivo, njih 5 se bore za preostala 2 mjesta koje vode u doigravanje.

Zig-Zag!

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Kum
« Odgovori #131 u: Veljača 10, 2012, 12:49:26 poslijepodne »
Roni, zasto mislis da je pregruba kazna?  :o Pa polomio je covjeku pola lica, fraktura koliko hoces, zubi po ledu... teske tjelesne ozljede. Eduardo kako je prosao ono bio je mila majka za ovo. :(
Kvatric tj. kilometar sjevernije / Zagreb
All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...

Offline Roni

• Punopravni član
« Odgovori #132 u: Veljača 10, 2012, 13:26:15 poslijepodne »
Zato što mi se čini da je ovo malo jača verzija klasičnog bodychecka ramenima. Kad u hokeju igrač ide prema drugom igraču, dokazano se instinktivno diže rame (to bi napravio i ti) jer su naučeni da ne dižu ruke. Imam osjećaj da je ovaj htio njega odbit ramenom kao i u većini duela.

Ali završilo je ružno. No večina najvećih ozlijeda se događalo kao i u ovom slučaju kad jedan igrač nije imao pojma da će ga nešto "pogodit" i tada je tijelo opušteno. A i kad gledam, igrač olimpije je imap glavu puno niže i zato je i ozlijeda tolika.

Ma trebalo ga je kazniti ali su do sad bile puno manje kazne za puno gore stvari.

Ali ok to je samo moje mišljenje, snimka je ionako prebrza da mogu precizno vidjeti.

P.S. Ja bi kaznio i suca što ovo nije vidio (nijedan od 4 suca) i što nisu prekinuli igru odmah.

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Kum
« Odgovori #133 u: Veljača 10, 2012, 18:21:06 poslijepodne »
U UFC-u su, i pri ground&poundu, ovakve ozljede vrlo rijetke. Meni ovo izgleda kao da mu je ramenom gadjao glavu i bome je pogodio. Sto je bilo i gore ozljede od ove?  :(
p.s. Ja bih ovakve prekrsaje kazneno gonio... isto tako u svim drugim sportovima, kosarka, vaterpolo, nogomet, rukomet... ako ima namjere to treba kazniti pa ce ljudi radije primiti gol nego drugu osobu unakaziti ili joj napraviti invaliditet.
Kvatric tj. kilometar sjevernije / Zagreb
All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...

Offline Roni

• Punopravni član
« Odgovori #134 u: Veljača 10, 2012, 18:27:42 poslijepodne »
Da bilo je i puno gorih faulova, i ne samo gorih nego gdje vidiš da ide sa namjerom polomit nekog (recimo kad palicom krene mlatit nekog).
Generalno se slažem, i ja bi gonio pretjeranu grubost.

Nego vratimo se veselijim temama... još je 45 min do tekme i bilo bi lijepo pobijediti  :up:

Offline Roni

• Punopravni član
« Odgovori #135 u: Veljača 13, 2012, 10:18:40 prijepodne »
Utakmicu sa Linzom smo popušili  -?

I to smo popušili na način da kao da nas nije bilo na početku tekme, počeli smo igrati kad smo gubili već 4:0. Na kraju je završilo 5:2 a zadnji gol smo primili u praznu mrežu jer smo pokušali izvaditi golmana da nadoknadimo 2 gola pred kraj tekme. To je bila po meni tipično "osigurali smo playoff sad ćemo odmoriti" spika, gdje se još jednom vidi loša strana ovakvog načina igranja i bodovanja lige. Bez obzira na to Trener Raymond je totalno poludio u jednom trenutku tekme i finu bukvicu očitao igračima (tad smo se probudili i zabili ta 2 gola) ali ipak smo popušili. Btw navodno da su po ovom snijegu zbog lošeg pristupa utakmici igrači išli dio puta iz Austije hodajući uz autobus umjesto da se voze na toplom :D

Jučer smo igrali sa junadi (Red bull), i ponovio se lakši pristup ali više zbog toga jer je njima falilo par igrača, samo što nam je trener dobio živčani slom malo ranije pa smo se na vrijeme probudili i na kraju dobili tekmu 5:3. Neki će reći da super da smo dobili najskuplju momčad lige sa 5:3 ali ipak treba biti realan i reći da je njima falilo 5-6 standardnih igrača iz prve postave a nama "fantazista" Trukhno. No ajde apsolvirali smo i tu utakmicu i što je najbitnije nije se koliko znam nitko ozlijedio.

U utorak je tekma sa Albom u Ledenoj, i ta tekma direktno odlučuje tko će u doigravanje sa 2 pozicije (2 mjesto donosi 7 na tablici dok 3 igra sa 6). Navodno ćemo odmarati neke igrače za doigravanje a moguće da to napravi i Alba pa ko zna kakva će to tekma biti. Prijenos tekme je na Sportklubu oko 19:15.

Inače borba za preostala 2 mjesta u doigravanju je totalni kaos, 4 ekipe su u 2 boda i normalnom gol razlikom, i sve 4 ekipe mogu u doigravanje ali i svaka od tih ekipa može ispast.
Zadnje kolo će odlučiti o svemu i tamo sigurno neće biti odmaranja igrača za playoff (zato se i nadam da ćemo biti drugi da dobijemo nekog od tih ekipa). Uglavnom biti će zanimnljivo. Ja čak mislim da ću preko streama upaliti jednu od tih tekmi jer bi tu mogao biti totalni kaos na ledu (Vilach-Graz vjerovatno).

Offline Roni

• Punopravni član
« Odgovori #136 u: Veljača 15, 2012, 11:03:03 prijepodne »
Kaos je gotov, sad počinje "nova sezona" tj doigravanje. To je nešto sasvim drugačije od normalnog ligaškog dijela sezone.

Završili smo kao drugi sezonu, i igramo sa sedmoplasiranim tj češkom ekipom Orli Znojmo.
Naši naravno imaju veeelike šanse to proći ali se meni osobno ne sviđa izbor. Prvo zato jer je to ipak češki hokej, a drugo jer me ta ekipa uvelike podsjeća na Medveščak prve sezone kad smo u polufinalu bili. Imamo prednost domaćeg terena, a prva tekma je već u nedjelju. Prijenos je na HTV-2 oko 17:30 i nadam se da će ovaj puta HTV to i prenositi jer prošlu tekmu nisu baš prenosili iako su znali da je utakmica od 9 mjeseca prošle godine i imali su to u ugovoru.

Inače je super što su u 8 klubova doigravanja čak 4 neaustrijske ekipe.

Parovi doigravanja za naslov:

Linz - Vienna Capitals
Medveščak - Orli Znojmo
Alba Volan - Olimpija
Red Bull - KAC

Offline delbi

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • vecio mona
« Odgovori #137 u: Veljača 15, 2012, 11:05:39 prijepodne »
uf...i ja se nadam da ce prenositi cijelu utakmicu...jer ova nedelja nije bas bilo tako  X-(
Stalno pazljivo pratim po publici hocu li te vidjeti :):)
pula

Offline Roni

• Punopravni član
« Odgovori #138 u: Veljača 15, 2012, 11:13:16 prijepodne »
"Medveščak izbliza 2"

Izašao je i drugi filmić/reportaža na http://www.medvescakizbliza.com/ i kao i prošli, ovo je isto jedan lijepi filmić koji priča priču oko samih utakmica. Tema je winter classic na Šalati i dvije utakmice koje smo igrali protiv Olimpije i KAC-a ali i vraćanje u prošlost na Šalati.

Ovaj filmić posebno preporučam ekipi koja je i prije ove EBEL lige znala za Medveščak, tj. za ekipu koja je išla na šalatu ili bar malo pratila utakmice.

Možete pogledati na web stranici iznad ili direktan link niže:

http://www.youtube.com/watch?v=TkUBYmNHg8Q&feature=player_embedded

Offline Roni

• Punopravni član
« Odgovori #139 u: Veljača 20, 2012, 11:26:59 prijepodne »
Počelo je počelo...

Eto doigravanje je tu, i prva utakmica je odigrana. Dobili smo češki Znojmo 3:1 u prvoj utakmici.

Utakmica nimalo lagana, jer češka ekipa je jako mlada i brza a našima nije to baš lako pohvatat. No na kraju se samo pobjeda piše i to je odrađeno.
Posebne pohvale Letangu i Prpichu. Prvi jer je kapetanski zabio prvi gol i "odčepio pipu" a drugom jer je vrlo iskusno odradio cijelu tekmu i postavio se kod oba gola koje je zabio (kontra i odbijanac).

Zamjerku koju ja imam je dosta loša igra u situaciji sa igračem više.
Nadam se da će biti još bolje dalje u doigravanju. Slijedeća tekma je već sutra u češkoj pa smo u četvrtak opet u Zagrebu.

Također pohvale Vienni koje je kao 8 pobijedila prvoplasirani Linz na njihovom ledu ;)
A za ostale dvije tekme, Red Bull je rutinirano dobio KAC, a Alba je razbila Olimpiju, no bojim se da se vodstvo lige lagano osvećuje Olimpiji zato što su zbilja nesportski narihtali rezultat u zadnjoj tekmi da dobe "lakšeg" protivnika (golman im se namjerno maknuo sa gola kod izvođenja penala).

Offline Roni

• Punopravni član
« Odgovori #140 u: Veljača 21, 2012, 11:30:47 prijepodne »
Game day  :up:

Televizijski prijenos utakmice je na Sportklubu i još ima stream utakmice na http://www.medvescakizbliza.com/

Offline delbi

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • vecio mona
« Odgovori #141 u: Veljača 23, 2012, 08:18:55 prijepodne »
volio bi uzivo prisustvovati toj ludnici...odusevljen sam tim sportom...i Medvescakom...
pula

Offline Roni

• Punopravni član
« Odgovori #142 u: Veljača 23, 2012, 21:00:26 poslijepodne »
volio bi uzivo prisustvovati toj ludnici...odusevljen sam tim sportom...i Medvescakom...

Dođi u Zg pa ćemo riješiti karte  ;)

Btw nisam pisao ali dobili smo i drugu (tešku) tekmu u Češkoj i trenutno vodimo 4:0 u trećoj utakmici u domu sportova  :up:

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
« Odgovori #143 u: Veljača 23, 2012, 21:09:59 poslijepodne »
Btw nisam pisao ali dobili smo i drugu (tešku) tekmu u Češkoj i trenutno vodimo 4:0 u trećoj utakmici u domu sportova  :up:

:) ne trebaš pisati pa pratimo mi medvjede...po rezultatu ispada dosta lagano, mislio sam da će biti napetije. -?

Kako je krenulo ove godine, mogla bi biti najbolja godina do sada... zig zag jel! :up:

Offline delbi

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • vecio mona
« Odgovori #144 u: Veljača 24, 2012, 07:49:20 prijepodne »

Dođi u Zg pa ćemo riješiti karte  ;)

Pratim..pratim....Hvala Roni :zagrljaj:....na zalost, tesko ostvarivo....
pula

Offline Roni

• Punopravni član
« Odgovori #145 u: Ožujak 05, 2012, 15:59:12 poslijepodne »
Polufinale!

Sutra prva utakmica protiv KAC-a (fuj)

Ne znam što bi rekao, njih baš ali baš ne volim, prvo zašto što imaju bogatu babu koja im kupi sve što hoće, drugo jer je sjedište lige u Klagenfurtu i imaju veeeeliku pomoć sudaca, treće jer igraju prljavo, glumataju i zato što su se uspaničili kad smo ih pobijedili sa golmanom od 17 godina pa su nam tu pobjedu uzeli za "zelenim stolom".

Jedino što me tješi je što imamo prednost domaćeg terena i što se nadam da svjetska hokejska organizacija prati suce u polufinalu (trebali bi).

Objektivno smo kvalitetnija momčad, po svim pokazateljima (osim što oni imaju puno manje isključenja (pogledati iznad u vezi sudaca). Oni su dali otkaz treneru koji je bio idiot realno i sad igraju puno bolje nego do sad, uostalom izbacili su Red Bull kao najskuplju momčad lige i prošlogodišnje osvajače naslova u četvrtfinalu.

Držimo fige, nadam se da će sve biti ok.

Tko hoće na TV gledat sutra je prijenos oko 19h na HTV-a

Offline delbi

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • vecio mona
« Odgovori #146 u: Ožujak 05, 2012, 20:34:41 poslijepodne »
sve ispratio..i, sutra obavezno gledam....uvijek pratim i po publici...ali, tko ce tebe vidjeti...tako velikog :):)
pula

Offline Roni

• Punopravni član
« Odgovori #147 u: Ožujak 06, 2012, 08:55:41 prijepodne »
Nema mene danas na tekmi, nisam uspio doći do karata a neda mi se natezat za karte pred dvoranom 2 sata prije tekme.
U nedjelju idem vjerovatno na 3 utakmicu.

Ali nervozan sam već sad, zbilja ali zbilja nevolim taj KAC i njihove đubretarske igrice.

Da nebi bilo da izmišljam, evo jedan filmić sa prošle tekme protiv njih, gdje je njihov igrač odglumio vrhunski udarac koji nije postojao i naš igrač je isključen sa utakmice. I druge ekipe se žele da gamad glumata i imaju zaštitu sudaca u prvenstvu.

...a ovo je bila obična ligaška tekma, što će biti u polufinalu.

Offline Roni

• Punopravni član
« Odgovori #148 u: Ožujak 06, 2012, 14:24:43 poslijepodne »
Sad još i koeficijenti rastu na kladionici, jučer je bilo 2 na medveščak, pa jutros 2,1 pa 2,2... a asad je vać na 2,3. Ne znam jel oni znaju nešto što ja ne znam ili!?

Btw ne igra njima Siklenka (nasty guy), jedini protiv kojeg ne znam kako bi Morency prošao... a nama ne igra Waugh.

Nervozan saaaam... jako!

Offline delbi

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • vecio mona
« Odgovori #149 u: Ožujak 06, 2012, 14:29:37 poslijepodne »
biti ce gadno jer su ovi...stvarno prljavi...i, igraju prljavo....skoro bi se kladio da ce Morency opet u akciju :)
pula