Dakle izgubili smo prvu utakmicu

Realno izgubili smo ju taktički i manje više smo si sami krivi.
Novi trener KAC-a je odradio super posao i postavljao je svoje najbrže igrače na naše najsporije sve one golove kad su nam dali iz kontri. Uz to je pojačao obranu nauštrb snage u napadu.
Pod ovo "sami smo si krivi" mislim na 1/3 kad smo imali 3 puta igrača više i nismo iskoristili nijednom a ono što smo pucali nije bilo na nivou da uđe iza Chioda koji je vrhunski golman.
Druga stvar je što smo zbilja znali što nas čeka ali su nam igrači koliko god ih volimo ipak pretanki sa živcima. Tu bi posebno naglasio glupost Banhama koji je kvalitetno odvalio igrača i ma koliko to tad bilo "simpatično" tog trenutka s tim je sebe kaznio za ovu i barem slijedeću utakmicu.
Što se tiče sudaca, klasika, stavili su suce koji su sa puno malih sitnica digli živce svima nama (najviše igračima) i drugačije nije moglo završiti nego masovnom tučnjavom. Meni je samo žao što ih nismo više nalupali.
Kao što reče Kostović na kraju, svi trebamo iz ove utakmice samo naučiti za budućnost. Prvo ja da se ne nerviram toliko, onda igrači da ne nasjedaju baš na svaku provokaciju a i komentator i Ljubić kao sukomentator bi mogli štošta naučiti.
Ništa, idemo dalje kako god završilo...